ВМ-НВХ 43 ЧАСТ

• 50 536
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Има, да, Щъки, 2 пъти седмично силов фитнес. С тежести, тоест, само.
Хич не се чуди тогава!Ако не е и много със сигурност ще изчезне.Моят определно след разбиване от масажист се маха,но там където ми е повечко. Wink

# 736
  • софия
Наминавам да ви пожелая весело посрещане на Новата година! Бъдете здрави, щастливи и късметлии!!!

# 737
супер вкусен и режимен десерт:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=194152.60

Лимонов крем

Сокът от 1 лимон или от 2 лайм се допълва с вода до 200мл и се слага да заври.
2 листа желатин се накисват в студена вода и се добават към топлата лимонена смес и се разбърква добре.
След като изстине малко, до телесна темп., се добавят 2 разбити на сняг белтъци и се размесва добре.
Добавят се 2-3 с.л. крем фреш (квасена сметана).
Полученият крем се слага за 15 мин въ фризер и после се премества в хладилника.

без водата: 18%П, 16%В, 66% М

кремът е вкусен и без захар

# 738
Весело посрещане на Новата 2011 година с пожелание за много здраве,щастие и успехи! Hug

# 739
Честита Нова Година от мен  Hug желая ви здраве,щастие и сбъднати мечти момичета.

# 740
За много години!

Живи, здрави, щастливи, силни, режимни и без сланинки!

Hug

# 741
Само влизам да ви честитя новата година, защото ме е срам...
дано новат да е режимна, щастлива и много много успешна за всички.
Утре като вляза в ритъм ще пиша повече.

# 742
  • при моите деца .....
Само влизам да ви честитя новата година, защото ме е срам...
дано новат да е режимна, щастлива и много много успешна за всички.
Утре като вляза в ритъм ще пиша повече.
И аз съ присъединявам.....
Но ..... от утре - с нови сили.... и въпроси, защото искам да си изградя правилен начин на хранене, а не временен режим с още по-временен резултат  Mr. Green

# 743
Момичета, здравейте! Признавам, че не съм чела темите назад, но смея да твърдя, че съм запозната с принципите на диетата и различните разновидности на нисковъглехидратната диета. Аз до Коледа бях на 90дневната диета и свалих 4 кг, но сега с празниците почти си ги върнах. Когато съм на диета ми е най-трудно с въглехидратите, просто прекалявам с тях. Пълнея, защото обичам сладкиши и други подобни изкушение. Това е и причината да опитам и вашата диета. Започвам от 67 кг, висока съм 166см. Целта ми е поне до 60 кг да стигна, ако имам волята разбира се, защото не съм от най-стрикните. Надявам се да приемате нови попълнения. Бройте ме от утре във вашите редици.Ще се радвам да намеря някой, който да почне с мен и да е долу-горе моите килограми.

# 744
Bе тук всички се броим за започнали, но от време на време се "отпочваме". Laughing

Аз утре след тренировката ще кажа има ли поражения и колко. Embarassed

# 745
  • Русе
  Честита Нова Година, момичета. Да е здрава и красива. До сега ви четях,но реших да се включа защото имам нужда от подкрепа. След като 2 години си държах смъкнатите килограми с Дюкан и си стоях 55. Последният месец в резултат на стрес и на последните празници отруснах края и съм качила. Не смея да се кача на кантара. Искам януари да си вляза във формата докато не съм му изпуснала края. Cry

# 746
На Бъдни вечер и Коледа се представих много добре, но последните три дена така се освиних, че утре ще ме е страх да се премеря. То не бяха сладкиши, ядки, плодове. От утре стриктно на месо, масло и яица.

Бъдете здрави и много щастливи през новата година Simple Smile

# 747
  • софия
Честита нова година!!! Бъдете здрави, весели и усмихнати!

ЩЕ СЕ ПРЪСНААА  Sick Animal Pig Misc Bomb

# 748
  • варна
 Аз много отдавна не съм писала, че бяхме с малкия ми син в болница доста време.
 Като се прибрахме големият ми син от приятно закръглен, вече беше се направо окръглил от мързелуване и ядене, и сега съм го сложила на тази диета и него .
 Лимоновият крем ще му хареса със сигурност.   bouquet

# 749
Аз започвам днес с 2 яйца със сметана, чакам ги да изстинат.

Общи условия

Активация на акаунт