Връзка с мъж водолей?

• 184 515
  • 842
  •   1
Отговори
# 615
Разкарай го, хич не ти трябва.

# 616
  • София
Водолей+Стрелкиня - тя му е бивша любовница, настояща официална. Под нея винаги има нови любовници.
Хахаха, разсмя ме. Laughing

Моите впечатления са:
- един точен, писала съм за него, трябва да му видя планетите, защото наистина не изглеждаше като водолей
- 4ма колеги- много амбициозни, работохолици, винаги флиртуват с по- засуканите колежки, но не извън граници, т.е. не са си хванали любовница от там, като четиризнаци са като поведение
- една приятелка, тя не гледа встрани, но е много свободолюбива, просто няма време от работа, носи панталоните в къщата, децата ѝ са много обичани и гледани обаче, прави всичко за семейството
- стар познат, въртеше 2 жени 3 години (!!!) и нито една не разбра за другата, не знам как го правеше, грижеше и за 2те, накрая си избра едната, но не знам какво стана с него, изгубих му дирята, може да ѝ е верен
- Съученик, който беше толкова забутан, жена не беше пипвал, така си и остана дълго време, не знам дали се е отракал
- Бивш съсед, баща на 2 близначки, сами се изгледаха, добре, че имаха майка домакиня, че иначе щяха я да просят, я да проституират. Живееше си живота, после умря млад. (Също любител на чашката)

# 617
Аз години наред вече се опитвам да разбера приличат ли си или се различават мъжките и женските Водолеи Rolling Eyes Имам няколко близки приятелки, които са царици на непремислените глупости, а мъжете обратното, дори сякаш много премислят. В една книга на Линда Гудман пишеше, че Водолея се жени или като млад или никога Joy Моите наблюдения май са, че е истина това.

# 618
Знам, че е роден на 16ти февруари 1991г ама трябва да го питам за час може би Grinning
Ох, познах Joy Луна в Риби и Венера в Риби Joy И Марс в Близнаци за капак. Едно помайване, едно раздвоение пада....с елементи на драма и загуба на връзка с реалността.
Аз съм на 16 февруари, но 83 набор.
Дали и за мен се отнася отчасти, не си знам часа на раждане.

# 619
  • Тра-ла-ла
Аз съм на 16 февруари, но 83 набор.
Дали и за мен се отнася отчасти, не си знам часа на раждане.
Виж тук https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online

# 620
  • Sofia
Чудесна комбинация е близнаци-водолеи, винаги усещам страхотна енергия с тях и везните Simple Smile Но, както го описваш сте във френд зоната, а това за водолей означава, че не те харесва достатъчно. По-лошото за теб е, че дори и да си промени мнението, ще е един вид моментна слабост. Над десет години нереализирани взаимоотношения го отпиши. Мъже родени през февруари има достатъчно! Не си пилей времето, това е единственото нещо, което няма да си върнеш и изживееш пълноценно отново! Simple Smile

# 621
Още веднъж разбрах, че един водолей е готов да убие за свободата си. И много много егоизъм.

# 622
То му се преплитат на Водолея...приятелства, любови. Едното минава в другото, другото в първото. 3ти вариант - никога не посмява да надскочи френд зоната. 4ти вариант - удря го на разгул....размити граници, реалности, фантазии....преливане
По-правилно мнение не бях чела скоро. При водолея всичко е размито, толкова си живее в главата, че губи представа какво харесва/иска и за реалността. Сякаш простите човешки неща са му чужди. Не можеш да разчиташ на водолея, това е важно да се знае. На него самия му е твърде трудно да се разбере дори

# 623
То му се преплитат на Водолея...приятелства, любови. Едното минава в другото, другото в първото. 3ти вариант - никога не посмява да надскочи френд зоната. 4ти вариант - удря го на разгул....размити граници, реалности, фантазии....преливане
По-правилно мнение не бях чела скоро. При водолея всичко е размито, толкова си живее в главата, че губи представа какво харесва/иска и за реалността. Сякаш простите човешки неща са му чужди. Не можеш да разчиташ на водолея, това е важно да се знае. На него самия му е твърде трудно да се разбере дори

Не съм съгласна с болднатото. Аз съм водолей, приятелят ми също е водолей. Имала съм и много добри приятели от зодията и мога да твърдя, че сме много отговорни и хора, на които може да се разчита. Бихме пренебрегнали себе си, така и собственият си конфорт за да помогнем.

А, иначе за другото да.. разпилени сме, не ни трябват много хора и трудно ни разбират, нооо "se la vie" както се казва.

# 624
Водолеите са добри приятели и можеш да разчиташ на тях. Сигурно има изключения, но като цяло са такива. Не са тесногръди и рядко ще се срещнат "сидии" сред тях, опитват се да разберат хората.

# 625
C'est la vie се казва...

# 626
Говорех не за приятелски отношения, а за голяма част от мъжете водолеи в романтичните отношения - често си падат женкари, непредсказуеми са, бързо ѝм омръзват нещата и с идеалистична нагласа търсят нещо по и по-интересно, докато не си намерят идеала. Аз самата съм водолей и съм се влюбвала само веднъж и то в мъж водолей, той твърдеше същото за него, познавали сме се много добре цял живот, той е много свестен и имаме потресаваща прилика в характерите, но аз трябваше да замина за чужбина и затова се разделихме, колкото и зле да ни се отрази това. Сега съм с мъж риби и се разбираме добре.

# 627
Казах на мъж Водолей, че имам намерение да си тръгна и да го напусна той ми каза "Както искаш". Наистина ли толкова много НЕ му пука или по-скоро говорим за мъжко Водолейско его.

# 628
  • София
А ти защо искаш на някого, когото искаш да напускаш, да му пука? Да си погалиш болното его, да потича след теб, за да ти докаже ценността ти? Водолеите са рационални, чуват, каквото им кажеш.

# 629
когато си била с някой когато му кажеш че си наранен искаш да си тръгнеш ти си иска да чуеш Моля те остани защото имаш значение за мен.....не е нужно да си толкова нападателна все едно че си Лично засегната от поста ми

Общи условия

Активация на акаунт