Връзка с мъж водолей?

• 184 533
  • 842
  •   1
Отговори
# 630
Значи, не си тръгваш, а искаш да ти се моли, за да не го направиш ? Блъфираш, така ли ?
Е, сгрешила си с Водолея. Явно не кълве на подобни манипулации. Нищо, пробвай пак със следващият. Може пък да мине номера. Хвани някой шаран.

# 631
  • София
На всеки му се иска да чуе нещо хубаво, но постъпката е манипулативна и отчайващо инфантилна.
Според мен с водолей няма да ти се получи. Те са доста зрели като цяло. Поне от моя скромен опит. Ако има проблем, редно е да се изкоментира, а не да се опитваш изкуствено да поставиш човека, когото уж обичаш, под теб, отреждайки му ролята на молещ се. Уж любов, но токсично намерение.

# 632
  • Тра-ла-ла
Реакция от типа "Както искаш"...реално също може да е вид манипулация. Демек "аз сега ще ти покажа, че не ми дреме (дори и да ми дреме) и ти ще се уплашиш, че си прекалила, ще свиеш перките, ще се укротиш и ще внимаваш друг път на каква ми се правиш". А може и просто да значи буквално "Ето идва най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен" Notes

Казах на мъж Водолей, че имам намерение да си тръгна и да го напусна той ми каза "Както искаш".
Ако някой ти каже така - по-добре не си губи повече времето с него. В случай, че все пак е имало опити за оправяне на проблемите, но без успех. Факт - Водолеите са хладни личности, не обичат да се товарят емоционално. Човешките чувства и терзания са им далечни.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 09:32 от Джулая

# 633
  • София
Аз го възприемам по- скоро като защитен механизъм отговорът. Но намерението на питащата хич не ме кефи, ако е с умисъл.
Ако отсреща я е усетил, че е блъф... Да се приготви за кубици лед. Те доста се контролират и ще й разгони фамилията с безразличие.

Като цяло, ако нямаш намерение да напускаш, не го казвай, защото вместо да отреезви човека, добавя напрежение.

# 634
Водолеят е изключително свободолюбива личност и не притежава собственическо чувство. Казва ти това, защото наистина го мисли. Той може да те обича силно, после да реве по теб 2 години (тайно), но рядко ще се опита да те спре или да те манипулира да останеш. Уважават решението на другия, дори това решение да не им е приятно. Наистина подобни манипулации не действат и само ще му паднеш в очите ако това ти е целта - да изкопчиш молби и разкаяние.

# 635
Уейв е в права. Водолеите мразят много тънките манипулации и не го крият. С неприязън гледат на такива, аз даже съм изумена, че е казал само това. Попринцип хващат на секундата всякакъв тип номерца и не си премълчават. Няма да ти се моли да останеш Водолей никога, ако ще и отвътре да се съдира вътрешно.

# 636
Аз се изумявам какви генерални заключения се правят, само по една зодия. Това не е сериозно.

# 637
Всъщност не е манипулация. Казах му го, но все пак исках да чуя друго от тази реакция, но след като получих "както искаш" Прецених че наистина такъв случай няма смисъл да стоя В тази връзка и вече си търся апартамент, за да се изнеса, просто се чудех дали наистина след седем години е възможно просто някой да ти кажа нещо, с което да ти стане ясно, че не изобщо не му пука и си погубил време за нищо....или и той си мисли, че всъщност блафирам и не желае да покаже, че му пука.

# 638
  • София
Сори, но е манипулация, откъдето и да го погледнеш.
Ако не си искала да тръгваш - изнудваш човека да. Ако си искала да тръгваш - искаш непременно да страда по теб и да се влачи, че да не излезне, че си "погубила еди- колко си време".
Тоя манталитет да не се мина не е точно любов, ама нейсе.
Не се ли допуска вариантът, в който вижда как се опитваш да му играеш по тънката струна и си казва "я, какво манипулативно същество, май по- добре без нея", вместо да таи несломима мъка, от която се откъсва само "както искаш" вербално.

# 639
Ма той момчето, Водолеят, насила ли те е държал 7 години ? Що не си тръгна по-рано ? Както виждаш не е проблем за него ?

# 640
Аз се изумявам какви генерални заключения се правят, само по една зодия. Това не е сериозно.
Знаем, че имат значение и другите планети и още куп неща, но мисля, че има все пак общовалидни черти за тях, дори да не са всички верни. Защо си в тази тема тогава щом е несериозно да се правят заключения по една зодия?

# 641
  • София
В случая не е и до зодията на мъжа. Въпросът е не дали е водолей, а дали кълве на подобно поведение. Със същия успех може да е телец, лъв или дева.
Но все пак, водолеите много се дразнят на такива неща. С авторката ми звучат като различни вселени, честно казано.

# 642
Йес. Аз като цяло мисля, че вече доста малко хора, не само мъже, кълват на това “напускам те” Grinning Ми напускай, кво обявяваш генерално. Малко хора вече са склонни да се влачат по корем за някой друг. Клише е, но няма незаменими. Авторката може би е много млада и все още не го е разбрала, но тия неща са предимно във филмите.

# 643
Ами, така и трябва. Аз аплодирам подобен подход, не трябва да лазиш по никого, а на дадена възраст много лесно се вижда дали някой иска да те върти емоционално. Като си тийн си наивен и се връзваш, но ако си над 20-те и продължаваш да се връзваш, значи нещо не е наред.

# 644
Аз също, но четейки някой теми във форума забелязвам, че доста жени го практикуват все още... За мъже не знам.

Общи условия

Активация на акаунт