Връзка с мъж водолей?

• 184 602
  • 842
  •   1
Отговори
# 675
Той е, но го правеше преди да заявя, че си тръгвам. Това поведение доведе до решението. Но още си мисля за взаимоотношенията и мисля с какво го предизвиках, бях почнала да съм по независима и да отстоявам мнение, може би това го е дразнело, което показва доста властна личност. За протокола казах, че ще замина при родителите си и вече трети месец не съм при него.

Не си мисли, че си предизвикала нещо, което явно си е в него. Има хора, които общуват единствено с цел да стъпчат, притеснят, объркат някого. До характер е.
И нарочно демонстративно е мил с други пред теб. За да ти е гадно, и да те ти вмени вина, че не отговаряш на негови представи някакви.
Той всяка следваща ще дресира така, като маймуна, но ако радара им работи добре, ще се усещат бързо и ще бягат. Търси се кандидатка, която ще се нагажда непрекъснато според кефовете му, ще свежда очи, ще се срамува, и страда тихо в ъгъла.
Не е до зодия това. Човекът не е читав.

# 676
Здравейте. Някой оттук да има наблюдения относно връзката жена Скорпион с асцендент Везни (заедно с това с преобладаващи водолеи и близнаци+ стрелци в наталната карта) и мъж Водолей с асцендент Близнаци?

# 677
  • Враца
На първо четене ужас, купони и празни приказки без край. А луната в какъв знак е?

# 678
Аз познавам жена - Скорпион с асцендент Везни, не е лесно на хората около нея, но тя си е добре.

# 679
Аз познавам жена - Скорпион с асцендент Везни, не е лесно на хората около нея, но тя си е добре.
Съгласна съм напълно. Simple Smile

# 680
Водолей с Близнаци… Мале мале е положението…

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 18:23 от ARIA*

# 681
  • Тра-ла-ла
Водолей с Близнаци… Мале мале е положението…
Вятър и мъгла Joy

# 682
Вятър, мъгла и още нещо, което никоя жена няма да разгадае. Познавам един такъв индивид…

# 683
  • Тра-ла-ла
Вятър, мъгла и още нещо, което никоя жена няма да разгадае.
Вероятно и той сам не може да се разгадае Bowtie

# 684
С луна в скорпион

# 685
  • Враца
Уф, много сложно. Обаче я кажи какви са ти първоначалните впечатления. Постарал се е да те впечатли, предполагам, но може би святкат някакви лампи.

П.П.Ако Луната е в Скорпион при човек, той се нуждае от лично пространство. Такива хора са свикнали да крият чувствата си, да изпитват проблеми сами със себе си. Освен това са предразположени към емоционални сривове, изблици на гняв. Една жена трябва да бъде подготвена за трудна връзка, да се научи да разбира партньора си и правилно да реагира на скандалите му.

Харесвам скорпиони между другото, много точни хора.

П.П.П.Хората с асцендент Близнаци обичат да експериментират. Няма нещо ново, било то кухня, място или занимание, което да не опитат. Имат интереси в различни посоки. Обичат да общуват и да опознават. Хората с асцендент Близнаци обаче могат да бъдат непостоянни и това е най-негативната им страна.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 12:57 от zoia_ivanova

# 686
  • Тра-ла-ла
Венера и Марс къде са му....за по-пълна картинка

# 687
Такъв скандал ми вдигна буквално от нищото Водолей с Луна в Скорпион, че ме стъписа. На публично място избухна.
Отсъдих, че става дума за психично разстроен човек, и разбира се, никога вече няма да общувам с него.
То и аз съм със Слънце в Скорпион, но психо изцепки нямам.
Скандал ще търпя точно никога. От лудия и пияния бяга.
Не е Скорпиона в картата виновен за нечии характеропатии. Правилна реакция на скандал е прекратяване на взаимоотношения. Мъж който не се владее е жалка картинка.

# 688
Малко в кръга на шегата, но забелязвате ли как всеки от списващите като го попиташ знае ли на въпросния Водолей, Близнаци и т. н. в другите планети какви знаци имат и всеки знае 😁 И аз на повечето си познати и не толкова знам луната им къде е, пък меркурий и така, така. Явно в хода на общуване, опознаване, интересуващите се малко или много от астрология винаги питат другите кога си роден, в колко часа, дай да ти направим един психопрофил 😁

# 689
  • Враца
Малко в кръга на шегата, но забелязвате ли как всеки от списващите като го попиташ знае ли на въпросния Водолей, Близнаци и т. н. в другите планети какви знаци имат и всеки знае 😁 И аз на повечето си познати и не толкова знам луната им къде е, пък меркурий и така, така. Явно в хода на общуване, опознаване, интересуващите се малко или много от астрология винаги питат другите кога си роден, в колко часа, дай да ти направим един психопрофил 😁
А това какво означава?
Всеки заинтригуван човек, срещайки затруднения във връзката си, търси някакви начини за решение.

Общи условия

Активация на акаунт