Връзка с мъж водолей?

• 184 472
  • 842
  •   3
Отговори
# 90
Нищо не прави - бъди себе си.
Ако един Водолей реши, че си жената на живота му - ще те чака, ако ще пет брака и на 80 години да станеш /горко на жените, които запълват чакането/. Ако реши, че не си за него, ако ще на Анжелина Джоли да се направиш - ефектът ще е временен.
Те обичат недостижимите неща, илюзиите и свободата.

# 91
  • Талант на 2012,2013 г.
Какво стана сега с клуба на водолей-телец? WinkВеднага се включвам. Моят водолей си ме гледа като писано яйце. Обичам си го бе! Този човек ме изумява винаги, когато трябва да ми съобщи нещо хубаво. По такъв начин ми го поднася, че го помня за цял живот. Да, обичат свободата. Не им ли я дадеш се чувстват като в капан. А за ревност - ми още преди години хилейки се насреща ми взе, че изтърси:"А да се не дебнем, щото ще се хванем..." hahaha Joy И така си остана. Никой никого не дебне. Живеем си спокойно, преодоляваме заедно трудностите...така де нали затова сме се събрали? LaughingСамо да допълня и още нещо: Много мразят някой да ги лъже!!! Говоря си за моят водолей. Направо е готов да срине лъжеца и да го изравни с лицето на земята... smile3521

# 92
Но за една жена зодия Рак например, това би било много травмиращо - те обичат "прилепчивите" връзки и желание да притежават партньора си.

Аз съм жена- Рак и не обичам прилепчивите връзки- нито по отношение на мен, нито аз да се "прилепвам". Може би защото асц. ми е водолей Simple Smile Но и не харесвам водолеи.

# 93
Интересувам се от представител на тази зодия и моля тези,които има вземане-даване с мъж водолей да дадат някои разяснения. Отношенията ни са отскоро,на ниво кафенце,чат,флирт. Пиемам съвети всякакви за първи стъпки,дали аз за предприема нещо по-така или да изчакам,защото четох,че са доста колебливи в любовните дела и изобщо,всичко за което се сетите и ви е впечатлило. Друго,което четох и ме впечатли е,че в крайна сметка си остават по-далечни и неразбрани дори при по-дълго общуване. Запазват една дистанция на емоционално ниво и сякаш отсъстват духом,просто човек не може да ги усети. Забелязвам нещо подобно у мъжа,който ме интересува - усещам интереса му към мен,същевременно на моменти,когато сме заедно е разсеян и сякаш отсъства духом.
Аз съм водолей (жена съм) но съм имала връзка с водолей.  
Започвам с началото на темата ти:
- Отношения (кафенце, чат, флирт) - Няма такова - това е само докато влезеш в клопката.  Водолея щом иска нещо, ще го има.  Ако не те искаше, нямаше да има и кафенце.
- Не прави нищо.  Ако натиснеш и му покажеш, че е лесно да те има - края ще е много бърз - +/- 1 час
- Водолея може да бъде колкото горещ и чаровен, толкова студен и краен.
- Не го питай защо е какъвто е.  Приеми го.
- Никога не му отнемай свободата, не гради стени и не поставяй условия.  

Съвет:

Щом сте заедно, той те е харесал и избрал.  Не питай защо и не гадай.  Подхранвай му въображението и ще го имаш.  Достигни го с разум и ще си щастлива с него.

# 94
Аз пък съм прилепчив рак  Mr. Green, но той не е...и вярно си е травмиращо.
Без прегръдки и целувки на публично място, без да ме държи за ръка Rolling Eyes
Онзи ден на морето ме хвана за ръка и вървяхме до вилата така, толкова щастлива бях ...и ми се стори толкова крехък момент... Embarassed

# 95
Например ненормално е в събота да се спи до 9-10 часа, трябва да се става по възможност в 7, ако може и по-рано.
То не, че е ненормално - трудно някой Водолей ще приеме каквото и да било за ненормално, но че е досадно, досадно е... Peace

# 96
Думата "Обичам те" е може би най-трудната, която може да излезе от устата на един За протокола: аз съм рак и ми е голяма мъка водолейското непостоянство. Приемам го като липса за чувства и желания. И през 2 седмици съм в двете крайности: голяма страст, после затишие...много е уморителна тази въртележка, но съм в нея 3 години вече:(

И аз съм Рак, много ми е трудно с негово непостоянство,

# 97
  • Русе
Как непостоянен  Shocked По -постоянно нещо от мойто Водолей нЕма.
И невероятно търпение има. След 12 год. още ме изумява търпението му.

# 98
И аз да споделя за един Водолей,между другото и аз съм Водолей.Та 4 години връзка,голяма любов,много мил и всеотдаен,нежен и внимателен,все гледаше да ме поглези,звънеше и пишеше смс-и през 30 мин. До тук с хубавите неща  Mr. Green
Голям лъжец,за 4 год. сигурно е преспал с още 14 жени. Не можеш да го разубедиш никога,каквото си науми това е.
Много импусливен,посягал ми е ,след това големи извинения и куп свалени звезди. И така омайва...
Има ли чувства към теб не си ги пести,но реши ли да се прави на Леден ,минават дни ...
Но е факт,че за 4 год. аз бях до него и за миг не се почуствах не обичана , дори и да е имал забежки. Но май всичко си е най-вече до човек.В крайна сметка си научихме номерата,омръзна ни и кой от където е...Но определено връзката ни беше пожар!

# 99
И аз да споделя за един Водолей,между другото и аз съм Водолей.Та 4 години връзка,голяма любов,много мил и всеотдаен,нежен и внимателен,все гледаше да ме поглези,звънеше и пишеше смс-и през 30 мин. До тук с хубавите неща  Mr. Green
Голям лъжец,за 4 год. сигурно е преспал с още 14 жени. Не можеш да го разубедиш никога,каквото си науми това е.
Много импусливен,посягал ми е ,след това големи извинения и куп свалени звезди. И така омайва...
Има ли чувства към теб не си ги пести,но реши ли да се прави на Леден ,минават дни ...
Но е факт,че за 4 год. аз бях до него и за миг не се почуствах не обичана , дори и да е имал забежки. Но май всичко си е най-вече до човек.В крайна сметка си научихме номерата,омръзна ни и кой от където е...Но определено връзката ни беше пожар!
Да, пожар е правилната дума.  Аз също не издържах с моя водолей.  Не ми е изневерявал, но два водолея много вода подливат и можеш да се удавиш.  Но наистина Гореща, почти болезнено пожарна връзка.  Страхотни спомени.

# 100
Моят водолей пък беше страшно гальовен. Направо като котарак ми се умилкваше и мъркаше. Казвам "беше" защото аз го поотучих. Не че не обичам нежности и ласки, ама неговите ми идваха в повече и го поотдалечих малко. В началото на връзката ни постоянно ме прегръщаше, целуваше, говореше ми едва ли не с бебешки говор от умиление, нощем в такава прегръдка ме хващаше, че бях като в хватка, нямаше мърдане. Казваше ми нон-стоп, че ме обича...Но в един момент започнах да се дразня и задушавам и поохладихме страстите.

# 101
Мъжа Водолей е много силен, издържлив ,честен и добронамерен . Много грижовен и топъл. Обича семейството си. Никой не е толкова грижовен родител и домакин, колкото може да бъде той. Би умрял за теб ако те обича достатъчно. Романтичен, любвеобвилен и добър. Знае как да използува богатия си запас от силни думи и фрази. Не е проблем за него да ти опише с думи емоционалното си състояние и отношението му към теб. Не е равнодушен. Помни като слон .Обича и поддържа чист и подреден дом. Умее да борави с кинти и е страхотен бизнесмен. Готов да помогне и да те направи щастлива. Той щедър на любовни обяснения и прочувствени слова. Когато те обича е готов на всичко. Не се ебавай с неговите чувства и доверие.Номер едно в изкуството на любовното целуване и секса. Излъчването  им е толкова силно и особено, че направо изпитваш нужда да се предадеш без бой.    

Това е и моето мнение ! Peace

# 102
Най-големите курвари, които съм срещала, са били все от тази зодия.

# 103
  • Талант на 2012,2013 г.
Някой май се е опарил от нещо и си търси виновник... hahaha Joy

# 104
Карма, ако имаш предвид моя пост- мнооого студено Laughing
Споделям наблюдения, без дори да вярвам в зодиите.

Общи условия

Активация на акаунт