Връзка с мъж водолей?

• 184 639
  • 842
  •   1
Отговори
# 480
  • Тра-ла-ла
buttercake, имала ли си връзка с мъж Водолей или просто смяташ, че би ви се получило?!

# 481
Бе и аз аха да питам, ама викам айде по-добре не 😂

# 482
Dez, ако го чувстваш така, де.

Аз си харесвам един Водолей, само като приятел де. И ми харесва наиситна как мисли, оригинално някак. Като му го кажа и виждам, че се разтапя. Баща ми е Водолей също, но от по-нарцистичните, ами и той си умира да слуша колко е велик и как оригинално разсъждава.

Просто вметнах наблюдение, иначе много ясно, че ако ти не мислиш така, няма що да се напъваш

# 483
buttercake, имала ли си връзка с мъж Водолей или просто смяташ, че би ви се получило?!
А, имала съм връзка, да. Затова имам положително отношение, защото беше много готин тип. Нещо се разминахме накрая, но помня, че той беше много нежен любовник, обичаше ме нежно и много точен и откровен тип. Омъжих се за Лъв. Тука някой каза, че е почти същото, съгласна съм, но подходът е различен. Лъвът когато се влюби губи самоувереност и започва да става ревнив, а Водолеят мрази да губи самоувереност и почва да прави на обратно, демек че изобщо не му дреме. По това можеш да го хванеш Водолея. Почне ли да се прави на незаинтересован

# 484
Ама Стрелец и Водолей си е уникална комбинация (както и Стрелец с Лъв, Овен) . Така че нека няма учудени.

Ние, водните, по-трудно се погаждаме с Водолея, защото сме по-прилепчиви и чувствителни Simple Smile

# 485
Аз такава "прилепчивост" като Рак у себе си не откривам към другите, може би заради асцендента ми Водолей. Настоятелни Водолеи съм срещала двама. Но аз съм чувствителна и интуитивна много.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 19:37 от Rosita

# 486
Аз пък смятам, че мъж Водолей е най-добре с жена Рак. Имам такива роднини като комбинация. Сещам се и за емблематична двойка Магърдич Хаваджиян и Кремена. Аз много ги харесвам. Той я обожава. Ма то пък кой не харесва жена Рак? Най-нежните и най-женствените жени в зодиака. Супер сте!😘

# 487
Много често виждам двойки успешни двойки рак-водолей - да. Или козирог-близнаци. Или скорпион-близнаци. Или дева-водолей. Това са двойки, които астрологично не би трябвало да се считат успешни, ама на. Много държеливи връзки знам точно с този аспект.

Това е аспект "куинконкс" в астрологията. Моля, проверете го, не ме питайте ;*

Благодаря на buttercake за тези мили думи за раците Heart

# 488
  • Тра-ла-ла
Познавам 3ма мъже с Венера във Водолей - необратими ергени. Една позната има син и дъщеря с такава позиция - каза, че не ги е виждала в постоянна връзка.

Аз като Рак искам чувства, емоции, близост, отношение. Не виждам къде са допирните точки с Водолейския ледник и неговите дистанцираност, страх от обвързване и непонятност каква е тази палитра от човешки чувства и кому са нужни.

При мен не се получава с мъже с лични планети във Водолей. В такива връзки просто душата и сърцето ми са кървяли...Дори не можеш да разбереш какво значиш за този човек.

# 489
Писала съм аз, че на Водолей и Рак по мои наблюдения няма как да се получи. Свободната душа на Водолея всъщност не иска никой, а за семейно ориентирания Рак това е ад. Различни Вселени са, няма да има драма ако се събират само за приятелство, но за любов... трудно.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 21:03 от ARIA*

# 490
Аз познавам комбинации Водолей и Рак - получава им се и то доста добре. Някой горе спомена за Кремена и Магърдич. И те са така, имат брак над 30+ години. Сигурна съм, че има много примери. Хороскопа не е само слънчевия знак, има много повече неща и това, че 2 слънчеви знака уж не би трябвало да си “подхождат” като двойка, не означава, че наистина ще е така. Аз също съм с Водолей, а съм водна зодия Simple Smile

# 491
При куинкокс наистина има добри връзки. Това е неаспектирана позиция, т. е. няма кармична връзка тъй да се каже, но не съм експерт, да се произнесат астролозите. Водолеят е добър приятел по принцип, но всички зодии с човешки лик, като Дева, Близнаци, Водолей са се отдалечили от животинския инстинкт и като се влюбят не знаят как да управляват точно тоя първичен инстинкт и реакциите са им парадоксални. Затова изглеждат дистанцирани, студенокръвни и прочее... А чувствата им може да са доста по-дълбоки и трайни от други, наглед бурни, горещи и т. н. Именно интелектът им ги прави такива.

# 492
При куинкокс наистина има добри връзки. Това е неаспектирана позиция, т. е. няма кармична връзка тъй да се каже, но не съм експерт, да се произнесат астролозите. Водолеят е добър приятел по принцип, но всички зодии с човешки лик, като Дева, Близнаци, Водолей са се отдалечили от животинския инстинкт и като се влюбят не знаят как да управляват точно тоя първичен инстинкт и реакциите са им парадоксални. Затова изглеждат дистанцирани, студенокръвни и прочее... А чувствата им може да са доста по-дълбоки и трайни от други, наглед бурни, горещи и т. н. Именно интелектът им ги прави такива.
Ах, ами Стрелецът жиУотно или човек е ? Гледам кентавър го изобразяват, полу човек, полу кон.

# 493
Той съчетава и двете. Не случайно го наричат "Философът" на зодиака. Подвластен е и двете естества, обича животните и ги разбира повече от всеки друг знак. Има двойствена натура, както всички подвижни знаци.
За Стрелеца говоря)

# 494
Иска ми се и аз да споделя за моя водолей.От 7г и половина се мъча да го разгадая и не успявам,направо ми е като пъзел с липсващи парченца.Като цяло имаме интимна връзка,в която никога не разбрах за чувствата му.Супер интелигентен е ,успял ,понякога забавен,но....това с емоциите му е загадка.Та...,аз съм му колежка,работим в един бранш,но с отделни бизнеси,дори сме и конкуренция.Той е вдовец,а аз омъжена.В първите 3г от връзката ни ме оставаше с впечатлението,че иска да се разведа и да сме заедно,но така и не го каза директно.Аз дори му обещах,че ще го направя ,но малко се позабавих ,а и се колебаех ,защото той отново си говореше двусмислено и неразбираемо.Така се озова с друга жена-рак,доста по-възрастна от мен (5г).Оказа се ,че е бил във връзка с нея от преди мен ,но е прекъснал през тези 3г.Към днешна дата живеят заедно без брак-вече 4г.Явно нещо куца между тях.Той не ми е казал,но от 1г отново се виждаме.Всъщност ние никога не сме спирали комуникацията, от както се познаваме се чуваме всеки ден .Разговорите ни са дълги,понякога над час.Винаги се е държал много приятелски с мен.Знам ,че много му харесвам,а и всичко с мен,но не знам за чувствата му.За 7г ми е казвал само 1път ,че е взаимно и 1-2пъти ,че е споделено.Направо се измъчвам,защото аз много го обичам и ако знам ,че ще остави другата жена ,бих се развела на секундата.
Козирог съм

Общи условия

Активация на акаунт