Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 175
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Е, ако и след тази серия все още има някой, който да упреква Еда за постъпките й- не знам какво още трябва да видим! ooooh! Истината е, че Еда винаги е била сама, съвсем сама срещу проблемите и срещу всички! Имаше си само Толга, в когото намираше опора и на когото вярваше- сега загуби и него като приятел! Харун уж й сваля всички звезди от небето и твърди че е любовта на живота му и е най- важната на света за него, но така и не намери смелост на свой риск да каже на Мелда и на семейството си, че обича Еда и че Ямур е негова дъщеря! Всеки път я оставяше сама да се справя с конфликтните ситуации- когато майка й разбра за тях, после да се оправя с Мелда, с Толга, с другите Гюлер- тормозиха я, обиждаха я, малтретираха я, манипулираха я...Майка й уж ще е до нея, пък никаква опора не може да й бъде- всеки път я съветва погрешно или никак! Леля Живка- също стои на разстояние! Сори, стана дълго, ама като набера един път... Crossing Arms

# 121
Е, ако и след тази серия все още има някой, който да упреква Еда за постъпките й- не знам какво още трябва да видим! ooooh! Истината е, че Еда винаги е била сама, съвсем сама срещу проблемите и срещу всички! Имаше си само Толга, в когото намираше опора и на когото вярваше- сега загуби и него като приятел! Харун уж й сваля всички звезди от небето и твърди че е любовта на живота му и е най- важната на света за него, но така и не намери смелост на свой риск да каже на Мелда и на семейството си, че обича Еда и че Ямур е негова дъщеря! Всеки път я оставяше сама да се справя с конфликтните ситуации- когато майка й разбра за тях, после да се оправя с Мелда, с Толга, с другите Гюлер- тормозиха я, обиждаха я, малтретираха я, манипулираха я...Майка й уж ще е до нея, пък никаква опора не може да й бъде- всеки път я съветва погрешно или никак! Леля Живка- също стои на разстояние! Сори, стана дълго, ама като набера един път... Crossing Arms
Не е точно така, мила винаги когато тръгваше да казва все нещо се случваше!
Но на Мелда каза!

# 122
много тягостна серия,а мелда се равнява на бату по гадости и манипулации.еда,и тя не знае какво прави.като изклю4им на4алните епизоди,напоследак харун е единствения последователен герой

# 123

Дани, мила, в началото и аз мислех така ! Сега съм бясна на Еда. Всичко това се случи или случва само заради нейните лъжи от самото начало, разбира се не омаловажавам и ролята на Толга, който се включи и като актьор на тези лъжи. Трябваше да застане до Харун, да признаят всичко на всички от самото начало, но тогава нямаше да го има този филм от толкова серии.
Много виновна е Еда ! Мелда вирее само в средата от нейните лъжи, иначе и лъжите на Мелда нямаше да минат.

# 124
Охххх! Сложно е! Затова аз специално се радвам на5-годишната раздяла. Тя ще бъде много оздравителна за връзката им! В добавка
Едже до Харун!

# 125
Това, поне за мен е единствената поука от този филм.
Не можеш да градиш  живота си  върху кула от лъжи.

# 126
Не съм съгласна с това, че Еда е сама срещу всички. До това положение се докара най-вече с необмислените си постъпки. Трябва да реши най-после какво иска. Не може и вълкът да е сит и агнето цяло. Не може да подхранва любовта на Харун и същевременно да иска той да стой далеч от нея. Колкото до Хаят, тя много пъти и каза, че трябва сама да реши какво да прави с живота си, а не да чака отговора от някой друг.

# 127
При една сърде4на атака на Джамил,какво драма  стана, ами ако се самоубие?

# 128
Не съм съгласна с това, че Еда е сама срещу всички. До това положение се докара най-вече с необмислените си постъпки. Трябва да реши най-после какво иска. Не може и вълкът да е сит и агнето цяло. Не може да подхранва любовта на Харун и същевременно да иска той да стой далеч от нея. Колкото до Хаят, тя много пъти и каза, че трябва сама да реши какво да прави с живота си, а не да чака отговора от някой друг.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Много си права, напълно споделям мнението ти

# 129
При една сърде4на атака на Джамил,какводрама  стана, ами ако се самоубие?

5 години раздяла

# 130
да,мисля,4е след вси4ко,а ние всъщност още не сме видели вси4ко,раздялата е неминуема и полезна,въпреки,4е не ми се иска да ги виждам с други

# 131
Само да не беше толкова дълга раздяла.

Пет години, неминуемо е да има и други. Та и двамата са млади, в разцвета на силите си.

# 132
При една сърде4на атака на Джамил,какводрама  стана, ами ако се самоубие?

5 години раздяла

Наистина ли мислите, че Джамил ще се самоубие ?
Ако оживее, как ще изкупи вината си към Еда и Ямур ? Към Харун ?
Нещастник.

# 133
Ами дъртия Феяз ? Как не оказа поне той подкрепа на Харун.
Още повече, че неговата любима е имала подобна съдба - да отгледа само синът му.
Харун е единственият сам срещу всички в този филм.
Освен Еда, на главата му е и Бату с гадостите си. Ама Еда само мисли аблата , мама, тати, а какво преживя Харун, за да върне Ямур ?
Изненадана бях, тогава реакциите на всички ми бяха неадекватни ...
Сякаш нищо не се беше случило ...  Sad

# 134
Цитат
Пет години, неминуемо е да има и други

Доколкото знам много често във турските сериали има раздяла от по няколко години, това е нещо нормално за тях , през това време главните герои са разделени, сами и с неугасваща любов помежду им, и после всичко е различно и се оправя

Общи условия

Активация на акаунт