Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 216
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Еда е продукт на средата и на възпитанието, което е получила в семейството си! Всичките й лъжи в началото, дето доведоха до такива ужасни последици ( но пък ние гледаме страхотен сериал!) са продиктувани от това- бащата, майката и по- възрастните сестри в семейството са институции- само слушаш и не възразяваш! От друга страна е любовта- силна, но несигурна! Несигурна, щото Харун се колеба твърде дълго в чувствата си и изтърва момента- Еда му няма доверие, може и да го обича, но не му вярва! Тя казва да се разделят и той се оттегля- много пъти..., дори я остави да се ожени за Толга! И той щадеше Мелда- как пък Еда да се изправи срещу нея?! Как да вземе сама решение като всички я притискат и никой не я подкрепя- да не забравяме, че е само на 20 години! То възрастен човек трудно би взел решение- какво остава за едно дете, и то с дете, и с такъв настоятелен, но не чак толкова решителен мъж като Харун!

# 136
Ами дъртия Феяз ? Как не оказа поне той подкрепа на Харун.
Още повече, че неговата любима е имала подобна съдба - да отгледа само синът му.
Харун е единственият сам срещу всички в този филм.
Освен Еда, на главата му е и Бату с гадостите си. Ама Еда само мисли аблата , мама, тати, а какво преживя Харун, за да върне Ямур ?
Изненадана бях, тогава реакциите на всички ми бяха неадекватни ...
Сякаш нищо не се беше случило ...  Sad

[/quote]

Така е!

# 137
Еда е продукт на средата и на възпитанието, което е получила в семейството си! Всичките й лъжи в началото, дето доведоха до такива ужасни последици ( но пък ние гледаме страхотен сериал!) са продиктувани от това- бащата, майката и по- възрастните сестри в семейството са институции- само слушаш и не възразяваш! От друга страна е любовта- силна, но несигурна! Несигурна, щото Харун се колеба твърде дълго в чувствата си и изтърва момента- Еда му няма доверие, може и да го обича, но не му вярва! Тя казва да се разделят и той се оттегля- много пъти..., дори я остави да се ожени за Толга! И той щадеше Мелда- как пък Еда да се изправи срещу нея?! Как да вземе сама решение като всички я притискат и никой не я подкрепя- да не забравяме, че е само на 20 години! То възрастен човек трудно би взел решение- какво остава за едно дете, и то с дете, и с такъв настоятелен, но не чак толкова решителен мъж като Харун!

И ти си права!

# 138
Цитат
Пет години, неминуемо е да има и други

Доколкото знам много често във турските сериали има раздяла от по няколко години, това е нещо нормално за тях , през това време главните герои са разделени, сами и с неугасваща любов помежду им, и после всичко е различно и се оправя

Е, щом в турските сериали и така, очакваме да ги видим помъдряли и още по-силно влюбени, сякаш ги е нямало тези пет години.....

# 139
При една сърде4на атака на Джамил,какводрама  стана, ами ако се самоубие?

5 години раздяла

Наистина ли мислите, че Джамил ще се самоубие ?
Ако оживее, как ще изкупи вината си към Еда и Ямур ? Към Харун ?
Нещастник.

!00 процентов!

# 140
Да, и Дани е права. Аз преди защитавах много Еда, но от последните серии, най-вече след раждането на Ямур, след това, което преживяха, те с Харун трябваше да бъдат непоклатими, едно цяло.

Но не стана така. Дано сценаристите ни четат и ни компенсират за ужасните тягостни серии.

Лека нощ на всички !  Hug

# 141
  • Варна
И Тюркян, и Еда, и Мелда добре си познават стоката- демек бай Джемил! Той пък е направо истеричен на моменти- не случайно всички треперят от него и за него! Реакциите му са направо абсурдни- малтретира и тормози цялото си семейство! Първопричината за лъжите на Еда е само той- как ще реагира, как щяла да се нарани гордостта му, как щели да се разрушат ценностите му...дрън, дрън! Е, знаят си хората- Еда и Толга не били женени и оня получи сърдечен удар....от инат! В една от предните серии, когато Джемил беше с един негов приятел в гаража, човекът му каза да промени отношението към семейството си и да преосмисли ценностите си в името на бъдещето- оня обаче йок, като магаре на мост! Ето и в последната серия от сезона, вместо да поговори с Еда и с Харун като разбра за тях, тръгна да ги трепе! Той е виновен за трагедията на всички!

# 142
Цитат

Доколкото знам много често във турските сериали има раздяла от по няколко години, това е нещо нормално за тях , през това време главните герои са разделени, сами и с неугасваща любов помежду им, и после всичко е различно и се оправя

Е, щом в турските сериали и така, очакваме да ги видим помъдряли и още по-силно влюбени, сякаш ги е нямало тези пет години.....
А, бе няма след 5-те години да плеснат и да се прегърнат! Пак ще има драми! Едже няма да се откаже лесно. Не ми се мисли за Мелда! Каза го - способна е на вси4ко!

# 143
Цитат
А, бе няма след 5-те години да плеснат и да се прегърнат! Пак ще има драми! Едже няма да се откаже лесно. Не ми се мисли за Мелда! Каза го - способна е на вси4ко!

Ясно е че, е така - драми и предразсъдъци! Но нещо трябва да дават 20 серии

# 144
Да, и Дани е права. Аз преди защитавах много Еда, но от последните серии, най-вече след раждането на Ямур, след това, което преживяха, те с Харун трябваше да бъдат непоклатими, едно цяло.

Но не стана така. Дано сценаристите ни четат и ни компенсират за ужасните тягостни серии.

Лека нощ на всички !  Hug
Стига да можеш да заспиш! Лека!

# 145
  • Стара Загора
Успокойте духовете си със Селин Дион. За тези, които я обичат!
http://www.vbox7.com/play:c92df850&start=95

# 146
Страхотна Заглавна стр си имаме и чакам д нетърпение новите серии  Crazy, колко са сладки само 3мката като семейство  Heart Eyes, Еда е прелестна в новия сезон  Whistling Flutter

# 147
Аз съм на мнение, че в новия сезон ще ни покажат една друга светлина в развитието на героите. Еда си я представям преуспяла дизайнерка, преминала през бурите на живота, помъдряла и осъзнала любовта си към Харун. Готова да даде и изисква в името на семейството.

# 148
Или групово да си изгледаме 2 епизод! Че нямам нерви вече!

# 149
  • Варна
Цитат

Петгодишният период на раздялата не е случайно избран! Според мен целта е да се включи Ямур като основен герой- едно дете на 5 годишна възраст има собствено мнение, може да го изкаже правилно и свободно, дори да взема някои самостоятелни решения- иначе с едно по- малко дете почти безпомощно само и без да може да говори, действието пак ще тъпче на едно място! Така ще стане по- интересно- с Ямур в действие и всички трябва да се съобразяват с нейното мнение, нужди и желания! Мама и татко- най- вече!

Общи условия

Активация на акаунт