Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 248
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм на мнение, че в новия сезон ще ни покажат една друга светлина в развитието на героите. Еда си я представям преуспяла дизайнерка, преминала през бурите на живота, помъдряла и осъзнала любовта си към Харун. Готова да даде и изисква в името на семейството.

Ама ще е късно! Изпусна момента. Сега трябва да воюва за Харун!

# 151
Цитат
Пет години, неминуемо е да има и други

Доколкото знам много често във турските сериали има раздяла от по няколко години, това е нещо нормално за тях , през това време главните герои са разделени, сами и с неугасваща любов помежду им, и после всичко е различно и се оправя

Е, щом в турските сериали и така, очакваме да ги видим помъдряли и още по-силно влюбени, сякаш ги е нямало тези пет години.....
Петгодишният период на раздялата не е случайно избран! Според мен целта е да се включи Ямур като основен герой- едно дете на 5 годишна възраст има собствено мнение, може да го изкаже правилно и свободно, дори да взема някои самостоятелни решения- иначе с едно по- малко дете почти безпомощно само и без да може да говори, действието пак ще тъпче на едно място! Така ще стане по- интересно- с Ямур в действие и всички трябва да се съобразяват с нейното мнение, нужди и желания! Мама и татко- най- вече!

newsm10 newsm10 newsm10

Това имах предвид когато написах, че е нещо често срещано и нормално за съседите и филмите им

# 152
Аз съм на мнение, че в новия сезон ще ни покажат една друга светлина в развитието на героите. Еда си я представям преуспяла дизайнерка, преминала през бурите на живота, помъдряла и осъзнала любовта си към Харун. Готова да даде и изисква в името на семейството.
ю
Дано те чуят сценаристите!  newsm17
Лека нощ от мен!    love001

# 153

Видяхте в съня! Той си джитка нагоре-надолу! Тя си стои край Ямур! Но това не е достатъчно за една млада жена!

# 154
  • София
Добър вечер секстантки и секстанти,

Вече реших, че сте избягали окончателно в Ава и последният е заключил предишната тема, но слава богу ви открих.

Днес си мислех, че няма какво да се кахърим толкова за тези 5 години. Всъщност в първия сезон Еда се водеше на 19-20 год. , а Харун на 30-35. Ама те и двамата реално са с по 5 години по-възрастни и сега всичко ще си дойде на мястото. Няма да има нужда да ги подмладяват. Направо се успокоих и на сценаристите простих, макар днес да им бях написал едно стихче:

Почивка

На снимачната площадка
има май почивка кратка
Ближе сладолед Еда
Ямур дундурка пък Мелда

Глупавите сценаристи
плъзнали са като глисти
Заслужават тез садисти
да останат без артисти

# 155

Вече реших, че сте избягали окончателно в Ава и последният е заключил предишната тема, но слава богу ви открих.

Днес си мислех, че няма какво да се кахърим толкова за тези 5 години. Всъщност в първия сезон Еда се водеше на 19-20 год. , а Харун на 30-35. Ама те и двамата реално са с по 5 години по-възрастни и сега всичко ще си дойде на мястото. Няма да има нужда да ги подмладяват. Направо се успокоих и на сценаристите простих, макар днес да им бях написал едно стихче:

Почивка

На снимачната площадка
има май почивка кратка
Ближе сладолед Еда
Ямур дундурка пък Мелда

Глупавите сценаристи
плъзнали са като глисти
Заслужават тез садисти
да останат без артисти

Браво!

# 156

Вярно е, че ще е късно..но то сега от дертове за  кака,мама,тати-не остана ред за любовта и най-важния човек до нея. Но и вече поотрасналата Ямур ще изиграе решаваща роля за щастието им.

# 157
# 158
  • Стара Загора
Бганио, чудесен си, браво!
А тук вижте разнежената Мелда в края на третия сезон /ако е последен, разбира се/!
http://www.vbox7.com/play:7556d203

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 21:50 от pkutieva

# 159

Почивка

На снимачната площадка
има май почивка кратка
Ближе сладолед Еда
Ямур дундурка пък Мелда

Глупавите сценаристи
плъзнали са като глисти
Заслужават тез садисти
да останат без артисти
Сълзи ми излязоха от смях!

# 160
# 161
  • София
Радвам се, че ви поразсмях, но на мен хич не ми е до смях с тия кошмари, дето ги сънувам. Сутринта ви пуснах първата част от съня ми, а ето сега целия.

Последна нощ

Последна нощ за мен настана
Жената връща се зарана
Крия снимки под юргана
Сънувам, че със тях ме хвана

Следва за развод покана
Ще трябва пътя си да хвана
Да счупя ли сега екрана
или да се беся със колана

Съвет ще искам от Мелда
за бракоразводните дела
Как развода да протакам
та жената да прецакам

# 162
  • София
Бганио, чудесен си, браво!
А тук вижте разнежената Мелда в края на третия сезон /ако е последен, разбира се/!
http://www.vbox7.com/play:7556d203

Лелее, какво и е станало на Ц/Сека Алексич?Не беше такава грамада!

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт