Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 066
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Мегито да ти кажа и на мен ми се вижда остареличък Серхан. Може би трябва да се бръсне много гладко за д ане му личи бялата брада. И на фона на тена който е придобил още повече си проличава.

А Йозлемката определено не спи сама като гледам, за разлика от Бай ни Ганя.  hahaha hahaha Някой се грижи за добрия и външен вид по сериозно.

# 16
# 17
Dejavue, благодаря!
Сигурно тези снимки са рекламни, но въпреки всичко бяха като мехлем за душата ни.
Дали днес ще ни зарадват с нов фрагмент или резюме?

# 18
  • Русе
И аз съм вече тук!
Благодаря на Мокси за новата тема!

Преглеждах старата за да видя дали сте публикували нещо ново!
Разбрах ,че ще излъчват на 01.09.2010г. от 20ч.
Радвам се единствено ,че ще е от 20 ч. , иначе предпочитах да започнат още тази седмица!!
А що се отнася да публикуваните нови снимки ,мисля че това не са моменти от новия сезон , а от представянето на самия филм.Серхан на всички е с едни и същи обувки, а и костюма /на тези който е костюмар/е един и същи. Мисля ,че такава ще е новата визия на Йозлем -с прически ,по стилни тоалети ,високи обувки.Опитват се да я направят да изглежда по - зряла.За Серхан няма нужда да го състаряват защото той точно отговаря по възраст/за след 5 години/.
И аз мисля,че са зад кадър.Просто да привикнат в общуването помвжду си.

# 19
Зад кадър или не, важно е че и тримата изглеждат перфектно!

# 20
Гледам тия красоти и ми минават разни мисли за новия сезон:

Много хубаво-
не е на хубаво!
Отсега е ясно-
ще бъде ужасно!
Пак ще се потим...
Нерви ще трошим...
Планове ще кроим...
Героите ще корим...
За никого няма пощада!
Но ще минем и през ада,
дори през иглени уши
и пак ще гледаме сълзи,
но искрено се надяваме
любовта накрая да победи
и за героите ни любими
щастлив финал да има!  

Снощи Дани много добре го беше написала!

# 21
Здравейте прекрасна тема.Искам да попитам кога ще започне 3 сезон и пак ли ще прекъснат сериала за няколко месеца Hug Hug Hug

# 22
Здравейте прекрасна тема.Искам да попитам кога ще започне 3 сезон и пак ли ще прекъснат сериала за няколко месеца Hug Hug Hug

# 23
Официално вече е писано на 1 Септември от 20:00. НО дали не означава наше време 21:00 не знам. Да кажат другите

# 24
  • Русе

Нали си знаете,че си вървим в пакет?! Party

# 25
  • Русе
Това дефакто е 2-ри сезон. Дали Нова ще прекъсне? Най-вероятно да! Не е възможно да купиш нещо,което още не е произведено?! А сериите на 2-и сезон още не са излезли по екрана.

# 26
  • София

Нещо за разхлаждане,че голяма жега навън hahaha hahaha hahaha

# 27
Това дефакто е 2-ри сезон. Дали Нова ще прекъсне? Най-вероятно да! Не е възможно да купиш нещо,което още не е произведено?! А сериите на 2-и сезон още не са излезли по екрана.

В този случай обаче Нова ТВ не е съобщила за прекъсването на филма, и реклами за нов не съм гледала...А, до края остават някъде към 8 епизода ( български ).

# 28
Рекси, благодаря ти! Тъкмо навреме идват разхлаждащите вкусотийки   bouquet

# 29

За другата тематична фея - Дежавю!
Момичета,много съм ви благодарна и на двете!  love001 newsm51 newsm51  love001 newsm51
Вени нали сме за това да помагаме кой с каквото може

newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт