Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 071
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе

Време е за следобедно кафе!

# 31
Moxito,за новата тема:     

# 32
От мен коктейлите:

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 15:47 от moxito

# 33
  • Русе
   Избрах си това! Ама да бяха тук и братята Арсланлъ, особено единия?! smile3508 newsm62

# 34
  • София
Благодарности за новата тема.Благодарности за коктейлите.Тези цветя са за вас....

А Хубавелко....защо оставихте ...сам в миналата тема newsm78 #Crazy newsm78Направо ...ще ви дърпам ушите.... hahaha Joy hahaha

Поздрав ...от сърце
http://vbox7.com/play:1f8687b2

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 18:32 от bob_99

# 35
Боб, не думай. Такъв мъж може ли да остане сам? newsm08 newsm08 newsm08

# 36
Леле, любимата ми снимка остана в старата тема!Много моля някой да я премести! /със смокинга/. Ей, така за въхновение!
Елма, въпросът ти е хубав.Оба4е имам работа и не мога да пиша. На прима виста:
Аз  видях едно голямо нищо! Неопитна, тинейджърска работа. Все едно се мляскат по муцунките.Като малки звер4ета,Без грам фантазия! Не про4етох страст и желание в погледа!Не по4увствах удоволствието от физи4еския контакт между двама души!Нищо не ми припари под лъжичката!За нищо на света, не мога да кажа, че сцената беше убедителна! напротив!
Копирам  стари постове и клип за играта на Йозлем и във връзка с целувката от Ава!

''А Еда и тя е спец в играта."
''Mного е добра! Гледала съм хиляди целувки на големия и малкия екран. Но  целувката в Ава /2 еп./,моментът на учестено вдишване и издишване,разширените ноздри на хищник, който се готви за скок върху жертвата не съм гледала никога и определено е
специалитет на нашето момиче!''
''Мисля ,че за тази целувка иде реч....страхотна е и аз съм впечатлена от нея...''
http://www.dailymotion.com/video/xef8y1_eda-harun-iki-alyans_people
Но все пак съм субективна. Трябва да се изкаже някой непредубеден!

# 37
# 38
# 39
# 40
  • Русе
Момичета,придържайте се към допустимите р-ри на снимките. Да не сърдим Админа толкова рано!  И гласувайте за нашите любимци! Simple Smile

# 41
  • Русе
Турските фенове нещо коментират,че Бату май е спрял отмъщението. Дали? Или и те също умуват като нас?! newsm78

# 42
# 43
Ако някоя от вас притежава по-добра снимка от тази, в която част от лицето на Серхан не е изрязано- ще се получи по-добро оформление!

# 44
Всеки 4овек има в живота си някакъв идеал за красота - мъжка или женска, без зна4ение!
Това е моя идеал! Просто безупре4ен!

Общи условия

Активация на акаунт