Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 092
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Днес пак гледах избрани моменти от снощната серия и въпреки че някои хора в предната тема решиха, че сериала прилича на боза smile3555, мога само да кажа, че всичко си беше на мястото- ситуации, диалози, монолози, спомените- много добре подбрани, думите- всичко беше точно дозирано! thumbsup Като гледах Харун какви нежни думи говореше на заспалата Еда в болницата, ми хрумна едно стихче, макар че той с красноречието си не ми остави много място за словесни маневри, но все пак: Peace

Молба

Любов моя, отвори си очите-
с усмивката си изсуши ми сълзите!
Не ме оставяй сам точно сега-
какво ще правя без теб на света?!

Даже да си помисля не смея
как без теб бих могъл да живея-
ти за мен си всичко, което имам,
ти си жената заради която дишам!

На съдбата съм безкрайно благодарен
за случайността, че ме  срещна с теб-
иначе живота ми щеше да е празен,
а сърцето ми да прилича на буца лед!

Без теб никога нямаше да знам
какво всъщност любов означава,
какво е радост, желание и плам
и какво щастие може да дарява!

Ти си единственото ми красиво цвете,
ти си майката на моето скъпо дете-
обичам те безкрайно, не ме оставяй,
че си смисъл на живота ми не забравяй!

Тримата да сме заедно- Ямур, аз и ти,
като семейство- това са моите мечти!
За да постигнем това щастие голямо
трябва да се борим  рамо до рамо!

# 76
  • Русе

http://www.facebook.com/group.php?gid=131321726896810

Позволявам си да направя нещо - дано не ми се сърдете...Бабата става за донор , но са необходимо 50000 EUR за операцията...Хайде момичета , това е най-организирания и сплотен форум... Това са само 5000 човека по 2 лева... Току що пуснах SMS-и...
          Не се сърдете , че ще Ви навее лоши мисли ... Майката е самотна , а детето е толкова лъчезарно...Да пази Бог , на всеки от нас може да се случи...Боледувала съм от бъбреци , вуйчо ми завеждаше отделението по Хемодиализа в Стара Загора преди години - знам колко коварна е тази болест....
           Не ми се сърдете - това ще го пейстна във всички останали теми !!!
           Нека бъдем малко добри  !!!
           Моля Ви !!!

SMS - 17 777  с текст DMS ANIBEL

Изпратих! Дано се оправи детенцето!

# 77
И аз съм предубедена като много или почти всички във форума.
И аз като Кalamisi,  когато и да гледам първата целувка на Ава винаги настръхвам. Много истинско е направена или на мен така ми действа.

# 78
Цитат
Кой по-добре се целува Серхан/Йозлем или от Аси-то

Ролите, които изпълняват героите са съвсем различни в двата филма, Харун трябва непрекъснато да се бори и да показва любовта си, докато Демир от Аси, се опитваше да си пребори с любовта и да я скрие, дори и от себе си, акцента е друг.....Харун е уникален с начина си на показ и израз на любовта си, тя струи от очите му е от всяка негова клетка.....но за мен лично сцените в Аси бяха доста по истински, защото и двамата герои показваха любовта си, докато в нашия филм Еда само се дърпа и плаче и мама, кака и какво ли още не......Харун изнесе целият филм досега!

Без линч, моля, нищо лично!

# 79
  • Варна
И аз като Кalamisi,  когато и да гледам първата целувка на Ава винаги настръхвам. Много истинско е направена или на мен така ми действа.
newsm10 newsm10 newsm10 smile3521

# 80
Цитат

Ролите, които изпълняват героите са съвсем различни в двата филма, Харун трябва непрекъснато да се бори и да показва любовта си, докато Демир от Аси, се опитваше да си пребори с любовта и да я скрие, дори и от себе си, акцента е друг.....Харун е уникален с начина си на показ и израз на любовта си, тя струи от очите му е от всяка негова клетка.....но за мен лично сцените в Аси бяха доста по истински, защото и двамата герои показваха любовта си, докато в нашия филм Еда само се дърпа и плаче и мама, кака и какво ли още не......Харун изниси целият филм досега!

Линч? Не те разбирам! Интересно ми е мнението ти! Просто целувката като актьорско изпълнение! Изв, не си длъжна да отговаряш!

Исках да си побъбря с тебе. Отдавана не си влизала!

# 81
  • Русе
Цитат

Ролите, които изпълняват героите са съвсем различни в двата филма, Харун трябва непрекъснато да се бори и да показва любовта си, докато Демир от Аси, се опитваше да си пребори с любовта и да я скрие, дори и от себе си, акцента е друг.....Харун е уникален с начина си на показ и израз на любовта си, тя струи от очите му е от всяка негова клетка.....но за мен лично сцените в Аси бяха доста по истински, защото и двамата герои показваха любовта си, докато в нашия филм Еда само се дърпа и плаче и мама, кака и какво ли още не......Харун изнесе целият филм досега!

Ееее,Елма,чак пък линч! Недей така бе,мило! newsm62 Ролите са съвсем различни,посланията също. Не може да се прави паралел.Лично на мен в Аси Мурат Йълдъръм много ми хареса,но Туба не ми беше достатъчна,беше обрана откъм емоции,статична и еднообразна. Но това си е мое мнение.Че е красива,две мнения няма. Но само дотам.

# 82
Цитат
Ролите са съвсем различни,посланията също. Не може да се прави паралел.Лично на мен в Аси Мурат Йълдъръм много ми хареса,но Туба не ми беше достатъчна,беше обрана откъм емоции,статична и еднообразна. Но това си е мое мнение.Че е красива,две мнения няма. Но само дотам.

Така е и аз го написах, това са различни филми във всяко отношение и сравнения не е редно да се правят! А относно Мурат Йълдъръм и на мен той ми хареса много като роля  и изпълнение в Аси

# 83
  • Русе
Малеее,като си я спомня и настръхвам! Още тогава си рекох- Ей,този наистина целува!Шок! За турските нрави! СЕМ ще го смени!- ама не го смениха! Серхан пък изнесе филма и без да е актьор?!

# 84
Аз ,ако, трябва да съм откровена, без никаква поза и залитане , не съм гледала по-вълнуващи сцени досега! Да ги гледам и да не мога да  им се наситя!Уж съм нормална, обикновено здраво стъпила на земята! Какво е това нещо, не знам!

# 85
Цитат
Линч? Не те разбирам! Интересно ми е мнението ти! Просто целувката като актьорско изпълнение!

Пошегувах се мила, аз съм широко скроен човек! Hug

# 86
  • Варна
Цитат

Донякъде съм съгласна- в частта, че Харун понесе по- голямата тежест от филма! Но има нещо много характерно за нашия сериал, дето в другите я го има на моменти, я не- има невероятно привличане между двамата главни герои! Чист магнетизъм- когато се погледнат има блясък в очите им, когато са един до друг- прехвърчат искри помежду им, някои от разменените погледи са като милувки или целувки, понякога като мълнии, има много истинска страст в прегръдките- мисля, че всички сме ги усетили и забелязали тия неща! Примери- десетки- снимки, кадри...А за очарованието на оная сцена под душа- толкова е красиво и секси, че просто не е нужно да казвам нищо- уникална е! Всеки път като я гледам и коленете ми омекват! Peace

# 87
danidorina, съгласна съм с теб, Незабравима е филм за любовта  и е редно да наблягат на нея и да я показват във всякакви форми, просто ми идва малко в повече тази "забранена" и " охулена " любов! Та това е любов , да престанат с предразсъдъците вече и да оставят хората да се обичат!

# 88
Донякъде съм съгласна- в частта, че Харун понесе по- голямата тежест от филма! Но има нещо много характерно за нашия сериал, дето в другите я го има на моменти, я не- има невероятно привличане между двамата главни герои! Чист магнетизъм- когато се погледнат има блясък в очите им, когато са един до друг- прехвърчат искри помежду им, някои от разменените погледи са като милувки или целувки, понякога като мълнии, има много истинска страст в прегръдките- мисля, че всички сме ги усетили и забелязали тия неща! Примери- десетки- снимки, кадри...А за очарованието на оная сцена под душа- толкова е красиво и секси, че просто не е нужно да казвам нищо- уникална е! Всеки път като я гледам и коленете ми омекват! Peace
[/quote]
Гледала съм последните серии на 1001 нощ. Тия хем се ожениха след това и пак нищо не по4увствах!
Да, да! Уникални сцени има във филма!

# 89
Да оставим целувките! Ами как истински се забавляваха - това с марку4а, 4ерешите, дъвките.
Ами гледайте епизода в Хубава жена, когато пазаруваха. Да ме извинява Ричард Гиър!

Общи условия

Активация на акаунт