Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 164
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
В понеделник ще покажат новите лица от новия сезон и да чакаме изненада от едно особено /специално/ име .. Ще е голям гаф , ако вкарат Берксан например  hahaha hahaha hahaha

# 301
В понеделник ще покажат новите лица от новия сезон и да чакаме изненада от едно особено /специално/ име .. Ще е голям гаф , ако вкарат Берксан например  hahaha hahaha hahaha

Представяте ли си ако Берксан замести Бура Гулсой като Толга? Единият не можех да го понасям, а този още повече.

# 302

Представяте ли си ако Берксан замести Бура Гулсой като Толга? Единият не можех да го понасям, а този още повече.
нито единият , нито другият. берксан е много инфантилен на вид, надявам се да не го вземат.

# 303
толга все пак имаше мъжко излъ4ване,а този,да ме прости юзлемката,е толкова сладникав

# 304
В Листопад смениха един от главните герои и новият актьор никой не го възприема.
Така че и новият Толга, не знам дали ще се справи.
На мен ми се иска героят Толга повече да не се показва във филма, а просто да ни информират какво е станало, със спомени или нещо друго, защото трябва да си оправи теста за ДНК, Харун трябва да се впише баща на детето, нж Толга като герой е напълно изчерпан, не виждам какво повече могат да изстискат от него.
.

# 305
Сега до понеделник ще мислиме каква ще е изненадата.
За Толга съм напълно съгласна, че е изчерпан като образ и няма какво повече да прави около Еда. Колкото до ДНК -теста, сигурно ще дадат някакво развитие. А може би Феяз когато научава за теста и защо Толга си е тръгнал, вкарва Саадет в клиника.

# 306
права си,образа на толга няма накаде да се развива.може би саадет някога ще си признае за теста,както стана с пожара,а харун ще узакони бащинството,кой знае след какви перипетии.а може новия образ да е жена

# 307
Розовке ти направо ме разби

# 308
Утре може и да дочакаме нов фрагмент.

Пожелавам ви лека нощ и хубави сънища ! До утре !  Hug

# 309
# 310
# 311
# 312
Добро утро!!! Желая ви един прекрасен неделен ден,изпълнен само с положителни емоции!!!

# 313
  • София
Добро утро...незабравими красавици.Денят е прохладен и приятен.Нека да бъде изпълнен с усмивки и доброта. newsm53 smile3503 smile3521 newsm51  love001
manpla благодаря ,за чудесното кафенце newsm51

# 314
  • София
Душата на Харун...ще се разпръсне на хиляди парчета от раздялата ,която им гласят.Аз мисля непрекъснато за емоционалната страна на нещата.....Понякога емоциите са усмихнати и красиви newsm53 smile3521 smile3503но понякога са много болезнени и мъчни Weary smile3518 Weary така е при тях нашите любимци ,така е в живота ни.

ОГНЕН ЗОВ

Не мога и не искам...аз,да те забравя   
   Изцяло потопен съм ..в твоята омая   
   Не виждам и не чувам ,нищо друго   
   Единствено усещам теб и твоето присъствие   
   Богиньо,моя...приказно красива   
   Вдигни глава ...и отвори очите си   
   Срещни ...ги с моите  и виж искрицата
   Сложи ръцете си...върху сърцето ми
   Усети ли...ти неговия буен ритъм?!
   Ранено е ....и болката изгаря го
   Единствено ,ме чуй и разбери
   Ела при мен,върни се-страстна,дива
   с онази обич,толкова красива
   А аз ти обещавам,ще сме толкова щастливи
   В този огън....аз горя
   Душата ми в тези пламъци....умира
   Превръщам се в изгоряла..мисъл
   Еда, подай ръка от ада измъкни ме

А това парче...класика в жанра ....така му отива на горепоместеното newsm53 newsm53 newsm53 newsm53  Когато го слушам...винаги изтръпвам

http://vbox7.com/play:4987b241
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт