Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 153
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
# 316
И специално за kalamitsi-една от многото върли фенки на Хубавелко...Това ще ти донесе наслада..... Laughing Heart Eyes Laughing

Добро утро и лек ден!
Боб, много мило от твоя страна!
Чок  зор е към мен и снощи само по диагонала ви прочетох! и днес ще е така!

# 317
Привет на незабравимата компания !!! Hug Hug Hug
Днес много сте се забавлявали . Поздрав за Дани , Боби и Бганьо , много хубави стихове отново !!! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501Чудесни постове на Дани и Каламитси !Каламитси това е за теб , мненията ти през деня 100%съвпадат с моето !

И на теб ти благодаря за вниманието! smile3525

# 318
Добро утро момичета и момчета !
Сядам с чашата кафе на компютъра и първото, което виждам е великолепната снимка на Харун.
Наистина е страхотен, възхитителен мъж !
Е, сега вече мога да благодаря и за кафенцето и пожеланията  ...
smile3525 newsm51 smile3525
Един прекрасен ден ви пожелавам !

# 319
Поппевецът Берксан и актрисата Йозлем Йълмаз, която изпълнява ролята на Еда в излъчвания по АТВ сериал "Незабравима", вечеряха в "Етилер". На въпроса "Има ли на хоризонта план за брак?" отговориха така: "Засега имаме само план да се доберем до колата".

[/quote]

Видях в гугъла този ресторант! Много е тузарски! става за романтични вечери!

# 320
Сигурно. Ама не знам , все пак ролите трябва да им влияят в някаква степен.
Като си помисля да си в прегръдките на Харун и след това с Берксан, абе не вижда разликата  Wink

# 321
Каламитси, мъча се да намеря двойник, някой, който има поне малко от това излъчване на Харун.
Сетих се за един великолепен италиянски актьор / Ремо Джироне/ - играе ролята на Тано Кариди в Октопод.

Но там ролята му беше много мрачна.

# 322

Аз предлагам да се обявим за секста.
Определено така е по оригинално. Ама понеже не сме както пловдивската група сериозни та както и да се казваме все ще се познаеме

Определено тук във форума ще се 4увствам по-комфортно!  Абсолютно свободна  съм и пиша само това, което мисля!В другия слу4ай ще имам някакви спира4ки! Много странно, независимо, 4е сме анонимни, само от написаното съм си изработила, някаква представа
за всеки един от по-активните у4астници. Мисля, 4е в живота, най-близко до мене са  Уинона, Алиса и Елма!

# 323
Каламитси, мъча се да намеря двойник, някой, който има поне малко от това излъчване на Харун.
Сетих се за един великолепен италиянски актьор / Ремо Джироне/ - играе ролята на Тано Кариди в Октопод.

Но там ролята му беше много мрачна.

По-скоро Микеле Пла4идо!

# 324
Сигурно. Ама не знам , все пак ролите трябва да им влияят в някаква степен.
Като си помисля да си в прегръдките на Харун и след това с Берксан, абе не вижда разликата  Wink

Това са рекламни акции! Този Берксан  в каква степен е известен и популярен в Турция. Някой знае ли! Доколкото тук се пускаха някакви клипове - тая музика изобщо не е популярна в Турция.  Или Йозлем е ракета-носител!

# 325
В понеделник ще покажат новите лица от новия сезон и да чакаме изненада от едно особено /специално/ име .. Ще е голям гаф , ако вкарат Берксан например  hahaha hahaha hahaha

Това не може да стане! Вижте, колко внимателно и уда4но като визия, като външност са подбрани актьорите! Този с неговата физиономия като какъв го виждаме - новото гадже на Еда?, колегата-дизайнер в офиса на Хаят? някой които може да бъде конкурент  или контрапункт на Харун!  От тоя нищо не става!

# 326
В понеделник ще покажат новите лица от новия сезон и да чакаме изненада от едно особено /специално/ име .. Ще е голям гаф , ако вкарат Берксан например  hahaha hahaha hahaha

Това не може да стане! Вижте, колко внимателно и уда4но като визия, като външност са подбрани актьорите! Този с неговата физиономия като какъв го виждаме - новото гадже на Еда?, колегата-дизайнер в офиса на Хаят? някой които може да бъде конкурент  или контрапункт на Харун!  От тоя нищо не става!

И аз съм на същото мнение!  newsm10 newsm10 newsm10

# 327
Аз предлагам да се обявим за секста.
Добър ден незабравими  Hug
Поздравления на всички творци, които тук нямат почивен ден  bouquet  bouquet  bouquet
 bowuu , че Ви има и не пропускате да разнообразите денят ми с клипчета, снимки, песни, стихчета и прекрасни закуски и почерпки  Heart Eyes
Искам само да попитам горният цитат правописна грешка ли е , защото от кръстословиците знам, че секста е музикален интервал между два тона или пак нещо съм пропуснала  newsm78
По повод срещата на пловдивската група трябва да кажа, че вчера се проведе среща и на северната група, на която бях поканена , но присъствах дистанционно, чрез телефонна връзка . Присъстващите правят изключение от вчера в темата, но аз ще ви кажа :

СРЕЩА

Рекордна жега вчера в Русе,
в цяла България това чу се.
Група момичета с огън и плам
вдигнаха много градусите там.

Три момичета, след обед в три
спретнали си среща, иди че разбери  newsm78
Жегата не забелязват, тя не е за тях.
Срещата е важна, заливат се от смях.

Снимки всяка вади, а на тях Харун.
Боже, че е хубав, нищо че е с "клюн".
Слънцето видя го и очи притвори,
то пред толкоз хубост никой не говори.

Приятен, успешен и весел ден !  Heart Eyes

# 328
Поздрав за присъстващите и тези които тепърва ще се включват  bouquet  bouquet  bouquet

Харуне....за теб са техните сълзи.Внимавай какви ще ги вършиш в новите серии Laughing Heart Eyes Laughing

http://vbox7.com/play:4583e5e5

Тая снимка е много показателна за 3-я сезон! Ако си спомняте в на4алото бяха пуснати снимки с двете булки! Големи дебати бяха!
На тая снимка Харун е загърбил и двете! Да си живеят в техните светове! Ако филмът тръгне в тая посока, в която са ми очакванията, нещата ще се полу4ат! Нали и Йозлем беше написала, 4е е изненадана от хода на бъдещите събития!

# 329
Привет , Незабравими !!! Hug
Много , ама много сте ранобудни !Чудесни стихове Боби и Тарабас!  bouquet  bouquet  bouquetУвервявам ви , че на живо срещата е още по -емоционална и вълнуваща ! Желая ви един прекрасен ден! Peace

Общи условия

Активация на акаунт