Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 141
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
С пожелания за хубав ден и от мен:
http://www.vbox7.com/play:eab9d880

# 331
Поздрав за присъстващите и тези които тепърва ще се включват  bouquet  bouquet  bouquet

Харуне....за теб са техните сълзи.Внимавай какви ще ги вършиш в новите серии Laughing Heart Eyes Laughing

http://vbox7.com/play:4583e5e5

Тая снимка е много показателна за 3-я сезон! Ако си спомняте в на4алото бяха пуснати снимки с двете булки! Големи дебати бяха!
На тая снимка Харун е загърбил и двете! Да си живеят в техните светове! Ако филмът тръгне в тая посока, в която са ми очакванията, нещата ще се полу4ат! Нали и Йозлем беше написала, 4е е изненадана от хода на бъдещите събития!

И аз много ще се радвам от такова развитие на нещата. Нали Еда точно това искаше ?

# 332
Поздрав за присъстващите и тези които тепърва ще се включват  bouquet  bouquet  bouquet

Харуне....за теб са техните сълзи.Внимавай какви ще ги вършиш в новите серии Laughing Heart Eyes Laughing

Тая снимка е много показателна за 3-я сезон! Ако си спомняте в на4алото бяха пуснати снимки с двете булки! Големи дебати бяха!

На тая снимка Харун е загърбил и двете! Да си живеят в техните светове! Ако филмът тръгне в тая посока, в която са ми очакванията, нещата ще се полу4ат! Нали и Йозлем беше написала, 4е е изненадана от хода на бъдещите събития!

И аз много ще се радвам от такова развитие на нещата. Нали Еда точно това искаше ?

Еда наистина заслужава такова развитие на нещата, но така ще има само мъка и сълзи и къде ще отиде тяхната магнетична и нестихваща любов.

# 333
  • София
Поздрав за присъстващите и тези които тепърва ще се включват  bouquet  bouquet  bouquet

Еда наистина заслужава такова развитие на нещата, но така ще има само мъка и сълзи и къде ще отиде тяхната магнетична и нестихваща любов.
За малко...ще се отклони от верния път/тяхната любов/и ще потъне в блатото на ...забравата smile3506 smile3515 smile3512 .НО Харунски ще я извади от там ,ще я изкъпе и тя ще заблести по-красива от всякога...Гордо ще я покаже пред всички smile3508 smile3525 smile3521

# 334
Bob_99, дано си права, защото  в този филм се влюбих и вманиачих, най-вече заради тяхната трудна и красива любов.
От последните серии давани по Нова тв съм много ядосана на Еда. Сега се сети да остави Харун като опря "ножа до кокъла".

# 335
  • София

ОБИЧ               

Обичам те и винаги ще е така               
   Единствено за теб..готов съм да умра               
   Ще разруша аз всички граници и бариери               
   по пътят ми към ...теб,любима,мила               
   Превръщам се в ураган,стихия               
   Защото ,любовта е приказна магия               
   Отпивам всеки ден на едри глътки               
   от неиното омайно ...биле               
   По силен съм сега от всякога               
   И никой или нищо,няма да ме спре               
   Обичам те с онази обич-чиста               
   Изправям се и  изкрещявам го пред всички               
   а те са много ....жалки, егоисти               

http://vbox7.com/play:be17c85f
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 336
  • София
Bob_99, дано си права, защото  в този филм се влюбих и вманиачих, най-вече заради тяхната трудна и красива любов.
От последните серии давани по Нова тв съм много ядосана на Еда. Сега се сети да остави Харун като опря "ножа до кокъла".
Е и аз се ядосвам на много неща.....не съм пън  smile3506 smile3515 smile3511Но най-много се ядосвам на Мелда-безпощаден манипулатор  и както някой от вас беше казал в предишните страници
тя е най-виновна ...да се стигне до тук.Невероятен хищник....плюещ само отрова.

# 337
Добро утро  Hug,

какво стана ще има филм в сряда и още нищо - няма резюме, да не си и помислям за фрагмент даже #Crazy #Crazy, другите филми по АТВ, които сега им започна сезона си имаха и фрагмент и резюме, само нашите садисти= сценаристи newsm78 newsm78 едно голямо нищо

Весел неделен ден

# 338

ОБИЧ               

Обичам те и винаги ще е така               
   Единствено за теб..готов съм да умра               
   Ще разруша аз всички граници и бариери               
   по пътят ми към ...теб,любима,мила               
   Превръщам се в ураган,стихия               
   Защото ,любовта е приказна магия               
   Отпивам всеки ден на едри глътки               
   от неиното омайно ...биле               
   По силен съм сега от всякога               
   И никой или нищо,няма да ме спре               
   Обичам те с онази обич-чиста               
   Изправям се и  изкрещявам го пред всички               
   а те са много ....жалки, егоисти               

newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51

# 339
  • София

То и на Харун ...ще му писне най-накрая,всичко си има граници/въпреки ,че в сърцето си дълбоко ще я обича / запознати сме до болка с техните раздели траещи ден ,два най-много до триnewsm78 #Crazy Heart Eyes...ще и изпее тази песен smile3521 smile3503 smile3521

http://vbox7.com/play:626c30b2

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 340
ФИНАЛНА СЦЕНА
(след 10 дни по НОВА)

# 341
  • Стара Загора
Дизилер, много ти благодарим! Друго си е с превод! Добре дошъл!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 342
  • София

Аз предлагам да се обявим за секста.
Определено така е по оригинално. Ама понеже не сме както пловдивската група сериозни та както и да се казваме все ще се познаеме

Определено тук във форума ще се 4увствам по-комфортно!  Абсолютно свободна  съм и пиша само това, което мисля!В другия слу4ай ще имам някакви спира4ки! Много странно, независимо, 4е сме анонимни, само от написаното съм си изработила, някаква представа
за всеки един от по-активните у4астници. Мисля, 4е в живота, най-близко до мене са  Уинона, Алиса и Елма!
newsm10 newsm10 newsm10Аз също съм изградила представа ...за много хора.Най-хубавото от всичко е ,че сме различни.Пресичайки се нашите различни мисли ...се ражда истината

РАЗЛИЧНИ            

Различни сме..тъй вярно и логично е твърдение               
   Различни сме ,животът ни е твърде личен               
   Емоциите ,чувствата и те различни са               
   И изборът на думите и той е..... личен               
   И точно за това-прекрасни сме,защото сме различни               
   Изписваме с думи и слова,таз нашата различност               
   Прекрасна тема ,ражда се пък от това               
   Еднакви сме обаче в едно....               
   Прекланяме глави ...пред тяхната любов               
   Вманиачени сме....от  тяхната игра               
   В ритъмът и, с...плам горим               
   Прераждаме се .....силно дишаме               
   Като един отбор сме-силен и велик               
   Достоен фен клуб на сериал-Незабравим               

# 343
  • София
Дизилер, много ти благодарим! Друго си е с превод! Добре дошъл!!! smile3525 smile3525 smile3525

Привет Дизилер,  newsm10 не си се включвал много отдавна, поне от 1-ва - 2-ра тема, изчезна, като основател на Незабравима!

# 344
Права си, Боб! А поетите на форума ги смятам за много специални хора!

Общи условия

Активация на акаунт