Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 208
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • plovdiv
Добро утро на всички жители на страната Унутулмазия!Ади,Бгхелп-прекрасни клипове newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501
Петко за теб вече нямам думи  smile3525 newsm51 smile3501 newsm10
И за всички останали,които със стихове,клипове ,снимки и просто с присъствието си ни радват всеки ден - желая ви прекрасен уикенд(дано ни зарадват и с фрагмент),изпълнен с много положителни емоции.Щастлива съм,че съм част от вашата прекрасна и щура компания!!!  love001  love001 newsm44 Two Hearts

# 226
Добро утро на всички незабравими фенове! Поздравления за стихотворците и новите клипчета на Мария и Ади! Невероятни таланти сте...

# 227
# 228
# 229
Добро утро, Забравих да поздравя в предишния пост, но да изпишем новата тема с весело настроение:

Благодаря за снимките и кафенцето, почерпката . newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 за новата тема:

# 230
Здравейте бе сладури

Наскоро разбрах че Пловдивската група на незабравима се събират и много им се зарадвах.

Ама никой не каза как е била срещата дали е имало снимки или са се разбрали да се срешнат със снимка на Серхан в ръка за да се познаят. Което ми напомня че ние с кометка се уговаряме от сумати време и все не можем да се засечем. Несериозни сме явно.

Желая ви успешен ден.

# 231
Здравейте на всички и от мен!!!

Ади, bghelp, страхотни клипчета сте направили отново-поздравления newsm51 newsm51 newsm51
Петко, твоята муза както винаги-раннобудна и работлива smile3525 smile3525 smile3525
Роси, благодаря за превода и инфото-големи критики паднаха тези дни по адрес на Еда, но тя май е по добре ориентирана от Йозлем-поне е влюбена в правилния човек  Kissing Heart, защото Йозлемката......... smile3512 smile3505 smile3516
Желая на всички чудесен съботен ден!!!!!

# 232

Пожелавам ви приятен уикенд.

# 233
Здравейте бе сладури

Наскоро разбрах че Пловдивската група на незабравима се събират и много им се зарадвах.

Ама никой не каза как е била срещата дали е имало снимки или са се разбрали да се срешнат със снимка на Серхан в ръка за да се познаят. Което ми напомня че ние с кометка се уговаряме от сумати време и все не можем да се засечем. Несериозни сме явно.

Желая ви успешен ден.

Дежавю, ние пловдивския фен клуб мила си имаме вече традиция,за ден на сбирките и сме много стриктни с присъствието smile3521, а при първата среща лесно се познахме, защото само като се погледнахме в очите със образа на Серхан в зениците и се разконспирирахме от раз smile3508 smile3521 smile3503

# 234
Здравейте бе сладури

Желая ви успешен ден.

Със снимка на Серхан в ръка беше уговорката , но не се наложи да бъде използвана , просто в зениците на очите ни е запечатан неговия образ и като се погледнем се разпознаваме ! smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532Много се забавлявахме , разбихме се от смях и вече ще се виждаме всяка седмица ! newsm10 newsm10 newsm10Ето и това направи Незабравима с нас създаде нови приятелства , надявам се за цял живот!!!

# 235
  • София
Здравейте бе сладури

Желая ви успешен ден.

Със снимка на Серхан в ръка беше уговорката , но не се наложи да бъде използвана , просто в зениците на очите ни е запечатан неговия образ и като се погледнем се разпознаваме ! smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532Много се забавлявахме , разбихме се от смях и вече ще се виждаме всяка седмица ! newsm10 newsm10 newsm10Ето и това направи Незабравима с нас създаде нови приятелства , надявам се за цял живот!!!
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm44 newsm44 newsm44
Крайно време е да се организират локални сбирки по градовете,а защо не после и една голяма национална сбирка.Е тогава вече ще ни обявят за секта

# 236
  • София
Здравейте бе сладури

Желая ви успешен ден.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm44 newsm44 newsm44
Крайно време е да се организират локални сбирки по градовете,а защо не после и една голяма национална сбирка.Е тогава вече ще ни обявят за секта

Аз предлагам да се обявим за секста.

# 237
Здравейте бе сладури

Желая ви успешен ден.

Дежавю, ние пловдивския фен клуб мила си имаме вече традиция,за ден на сбирките и сме много стриктни с присъствието smile3521, а при първата среща лесно се познахме, защото само като се погледнахме в очите със образа на Серхан в зениците и се разконспирирахме от раз smile3508 smile3521 smile3503
Браво на вас  Joy Joy

# 238
Забавих сутрешния си поздрав, защото досега наваксвах пропуснатото. Хубав ден на всички и от мен! Поздравления за Bghelp, Adi, Dani и най-вече за незатихващият хумор на Bganio. Благодаря и на Розовка , Росисан и на всички други /дано не съм изпуснала някой/, които се грижат за нашия душевен комфортsmile3501 smile3501 smile3501
pkutieva  Благодаря ти, искм на патерици да честитя хубавия празник оня ден дето имаше - Да е жив и здрав сина ти много щастие, любов и късмет, - да радва мама и да  й бъде гордост цял живот:

Благодаря на : Надето, Ирджи, Моксито, Ради, и всички на които им доставя поне малко  удоволствие моя труд. - за вас

# 239

Аз предлагам да се обявим за секста.
Определено така е по оригинално. Ама понеже не сме както пловдивската група сериозни та както и да се казваме все ще се познаеме

Общи условия

Активация на акаунт