Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 151
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Браво, Боб, чудесна си!
Момичета и момчета, като гледах една от снимките от новия сезон, се замислих за позицията на Керем. Дали ще отиде в лагера на Мелда или ще защити Еда? Вие как мислите?
А що се отнася до мнението ми за заминаването на Харун в чужбина си мисля, че той ще се отдели от любимото си семейство само, ако той реши, че присъствието му до тях застрашава живота им.

# 346
Сигурно. Ама не знам , все пак ролите трябва да им влияят в някаква степен.
Като си помисля да си в прегръдките на Харун и след това с Берксан, абе не вижда разликата  Wink

Вижда, вижда! В противен слу4ай ще  бъде много странна птица! Ако сравним първия й приятел/този, който прили4а на горила/ с берксан, те са коренно разли4ни и нямат допирни то4ки. Не може в един момент да харесваш визията на спортиста, в следващия момент - външността на Берксан!Това означава, 4е нямаш утвърден и отработен вкус! Моментни истории. Аз по-скоро се доверявам на интервюто, което даде - италиански типажи, по-възрастни. Италианците са фини и романти4ни мъже!
Кой се доближава до този образ. серхан, разбира се!

# 347
Всеки 4овек има в живота си някакъв идеал за красота - мъжка или женска, без зна4ение!
Това е моя идеал! Просто безупре4ен!

Е, за тоя типаж става въпрос! Някакви възражения?!

# 348
Леле, снимката ми се загуби!

# 349
# 350
# 351
Здравейте и от мен ,Незабравимки!Липсвахте ми тези дни ,но нямах възможност да влизам! Cry Cry Cry

# 352
И ти на нас , Елиа , страхотни снимки пускаш , веднага се забелязва отсъствието ти !

# 353
  • Стара Загора
Здравейте и от мен ,Незабравимки!Липсвахте ми тези дни ,но нямах възможност да влизам! Cry Cry Cry

Добре дошла, Елиа, поздрав за теб и за всички, които не спят следобеден сън! Това е песента на Харун!
http://www.vbox7.com/play:29254d48

# 354
Поздрав за всички с един страхотен клип!     http://vbox7.com/play:c92df850

# 355
Благодаря на всички!::Simple Smile))  

# 356
  • Стара Загора
И още едно любимо мое клипче на Ети! Музиката трябва да се слуша на макс!
http://www.vbox7.com/play:0364fde6

# 357
  • София
Е и аз се ядосвам на много неща.....не съм пън    Но най-много се ядосвам на Мелда-безпощаден манипулатор  и както някой от вас беше казал в предишните страници
тя е най-виновна ...да се стигне до тук.Невероятен хищник....плюещ само отрова

ДЕМОН            

Мелда..превърна се в хищник            
   Освирепял и вечно гладен            
   Зъбите си държи оголени-            
   удобни ,за болезнена захапка            
   На дъното е ....в пропаста            
   Но нея ...тя сама си изкопа            
   Лъчите, слънчеви не са за нея            
   Обича вече мрака и нощта            
   Невероятно ,но реално...изменение            
   Подвластно на омразата ,гнева
   Но не към всички е такава
   Таткосва и мамосва...усмихва се,
   фалшивото и толкова ...отива
   Прераждане...в лагера на злото
   Душата ...даде си, на демони,злокобни
   Падение ...човешко -НЕ
   Това е ....съвкупление
   с всички същества от АДА

# 358
Браво, Боб, чудесна си!
Момичета и момчета, като гледах една от снимките от новия сезон, се замислих за позицията на Керем. Дали ще отиде в лагера на Мелда или ще защити Еда? Вие как мислите?
А що се отнася до мнението ми за заминаването на Харун в чужбина си мисля, че той ще се отдели от любимото си семейство само, ако той реши, че присъствието му до тях застрашава живота им.

Здравейте момичета и от мен!
Попрочетох набързо това което съм пропуснала ,защото нямам време напоследък да "кисна"във форума, но освен хубави стихове и клипчета друго не видях!!!За което Ви поздравявам!! smile3525 smile3525 smile3525
Надявах се да има нов фрагмент или резюме ,но йок - няма!!
А ако все още не са започнали да правят реклама на сериала в програмата на АТВ това означава ,че и тази седмица няма да го дават!!
Все пак по нашите телевизии започват реклама на новите филма даже две седмици предварително!!!

А що се отнася до Керем - коя от двете сестри ще подкрепи , мисля че ще е Еда.Той е по -емоционален и нестандартен ,даже малко перко и за това мисля,че по му приляга този вариант!!/Не ,че неговата подкрепа ще има изобщо някакво значение,освен запълване на няколко минути екранно време/

# 359
  • София
И още едно любимо мое клипче на Ети! Музиката трябва да се слуша на макс!
http://www.vbox7.com/play:0364fde6

newsm10 newsm10 newsm10
На истина е страхотен...чудесен избор.А аз сега се подсетих,като го изгледах newsm78 newsm78 newsm78Какво стана с касетата на която Еда се записа ...преди мъчителното раждане.Видя ли я Харун.Съжалявам ,ама може и да съм изпуснала този момент newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт