Отговори
# 570
Момичета,голяма слуз ми тече,направо ужас.Лекарката каза,че е тапата,ама то от снощи всеки път като пишкам,остава по хартията.Направо се втелясвам вече.Имам някакъв спомен за някоя мама,че беше така,ама не съм сигурна.Моля успокойте ме. Praynig

Аз нямам представа, но не трябва ли да те погледнат в такъв случай?
[/quote]

Яничка,тя ме видя,каза,че е тапата,ама на мен ми се струва е..х си голямата тапа

Момичета,голяма слуз ми тече,направо ужас.Лекарката каза,че е тапата,ама то от снощи всеки път като пишкам,остава по хартията.Направо се втелясвам вече.Имам някакъв спомен за някоя мама,че беше така,ама не съм сигурна.Моля успокойте ме. Praynig

аз бях така 2 дена тече слуз и на 3 тия ми изтекоха водите Simple Smile

Лита,и аз това чакам с тези 4 см,ама не става,и контракции нямам.Честно казано ме изнервя самото чакане.

# 571
Самото чакане наистина е адски изнервящо. На мен ми спряха контракциите. А ми бяха през 10мин и то вчера от 15ч до днес сутринта.  Rolling Eyes Ще видим утре какво ще кажат на прегледа.

sweet_maniche, и на мен ми бяха станали така краката миналата седмица. Като на Шрек-овица.  Shocked Оправиха се след 2 дена, слава богу.

Мацки, аз така както оправих темата реших да сменя и паролата. Нали бях обещала. Сега се залавям да я разпращам. Може да не успея днес на всички да я изпратя, но ще продължа и утре. Предлагам ви само аз и още някоя мама да я изпращаме, за да има контрол кой ни гледа. Виждам, че особено сега с бебетата повечето мами не искат всички да ги гледат. Та чакам още някой доброволец.  Whistling Може и само аз да го правя, за мен не е проблем.

# 572
Яничка,права си за паролата.Подкрепям с две ръце!!! Hug

# 573
Яничка, да, добра е идеята, само ти я пращай паролата най-добре, че да ни е мирна главата Simple Smile
bubbast, а ти защо бързаш да раждаш, не ти ли е още малко раничко....нека си постои още бебчето на спокойно и сигурно Wink

# 574
присъединявам се в общото мнение за паролата  newsm10

# 575
 vesy_evi ,на 15.09.трябва да съм в училище с малката,просто не мога да не съм до нея.А пък и вече имам чувството,че съм бременна от сто години. Embarassed

# 576
Явно сървара нещо прегря от изпратените от мен лични съобщения и ми дава грешка вече от 5мин.    Joy   По-късно или утре продължавам.  Wink

# 577
Яничка, ти нали беше вестителка на септемрви2010?Тя в Шейново ли ражда?Ох много съм зле,днес като бях на тонове едно майче стана и взе да си говори с мен,те точно обядваха,каза,че е родила в неделя сутринта със секцио е завършило раждането и утре ги изписват.Аз обаче така се притесних ,че говоря с нея ,а не знам коя е,че ме беше срам да я попитам BlushА за друга мама от София не се сещам да е родила в неделя newsm78
Както и да е,не е важно ама като няма човек какво да прави и си блъска главата с мисли hahaha

И за личните съобщения,то май не можеш да изпращаш еднотипни и за това може да не ти се получава newsm78.Пробвай с друго съдържание,и виж дали не ти е пълна на теб кутията,и в изпратени и в получени.

# 578
На мен ми писа Даниелка смс за нея, защото нали няма нет. Не мога да се сетя къде каза, че ще ражда тя.  newsm78

И за личните съобщения,то май не можеш да изпращаш еднотипни и за това може да не ти се получава newsm78.Пробвай с друго съдържание,и виж дали не ти е пълна на теб кутията,и в изпратени и в получени.

Пробвах и пак не става. Като натисна Изпрати лично съобщение и ми дава Грешка. Ако и утре не стане ще се обърна към някой администратор.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 23:43 от Jani4ka

# 579
Привет момичета,

Не ми остава много време нито да прочета, нито да пиша в темичката ни, понеже с малката се кърмим често и понякога едно кърмене може да отнеме и час. И аз и тя сме добре. Пълни памперсите и се надявам да е наддала, че утре сме на контролен преглед в Токуда и много ми се иска да си е върнала рожденното тегло. Praynig

Честито на всички мами с родени бебчета! Да са им живи и здрави рожбите, и много да ги радват!   newsm51

Димяни супер новина е, че утре ще си приберете борбеното момиченце. Стискам палци съвсем скоро да изпишат и сестричката й, която има същия борбен дух.  Hug Hug

На всички момичета, които ще раждат скоро стискам палци за едно леко и приятно раждане, а на останалите хубави дни до финала.   bouquet

# 580
Честито на родилите мами и от мен! Много здраве, щастие и късмет в живота на дечицата ви!

Димяни, страхотна новина, че си взимате Виктория утре  Heart Eyes! Хайде още малко и Валерчето!

Jani4ka, абсолютно съм съгласна и аз с това ти да раздаваш паролката. И знаеш ли - може да я даваш даже след известен период на пребиваване в нашата темичка (примерно месец дори), да има някакво опознаване така да се каже. То гаранции няма разбира се, но все пак... Ще чакам значи и аз новата.

Dana, ти си махнала едно n, нали? Викам си "Абе тази Dana да не е някоя дегизирала се?"  Laughing

EmilieArie, моля се от все сърце за твоето момиченце  Praynig Praynig Praynig!

# 581
ЧЕСТИТИО НА НОВИТЕ МАМИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ! newsm51 newsm51
Димяни страхотна новина  Hug Hug Hug

vesy_evi ,на 15.09.трябва да съм в училище с малката,просто не мога да не съм до нея.А пък и вече имам чувството,че съм бременна от сто години. Embarassed

Оффф и аз на това се надявам- или скоро да се ражда или да чака да мине 15.09 ( най- добре )  Naughty

# 582
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ И ТЕХНИТЕ БЕБОЦИ newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Аз да се оплача  ooooh! не стига,че не мога да спя по цели вечери,прихлопвам хладилника през няколко часа в резултат на което   261uu ами разболях и мъжо  Confused
Първо от вентилатора и беше 1 седмица на бисиптол-тъкмо се закрепи и заради моите вълни спахме на климатик една вечер-резултата пак е болно гърло и по цели вечери кашлица  Cry Исках сега в началото на септември да го пратя на ваксина заради бебо,че това гърло му е огромен проблем през цялата година, а то какво стана..... Уфффф писна ми да се тревожа за него  Tired Леко да се промени времето и все боледува.
Оплаках се- сега отивам до аптеката за лекарства,че и тази вечер ако кашля като снощи ще полудея  Confused

# 583
  • София
Благодаря ви мамчета! Hug Heart Eyes

# 584
Добро утро!
Димяни Hug

Общи условия

Активация на акаунт