Отговори
# 585
  • София
Честито на новите ни мами! Пожелавам им бързо възстановяване!
Димяни, честито и на вас - ето че дойде време да се приберете в къщи.
Стискам палци за Емили - дано всичко да се оправи.

# 586
  • В царството на мечтите
Добро утро Честито на всички нови мами! Димяни много се радвам, че сте се прибрали с принцесите в къщи  bouquet
Как искам и аз вече да го видя това човече. Днес ми е термина и като гледам няма намерение да се показва.  Cry

# 587
  • в мечтите си
Добро утро и честито на всички които вчера са родили!
Аз чакам малкия да се събуди и отивам на запис на тоновете.Трябва да изберем и дата за секциото..стискайте ми палчета да се навият за 10.09.  Praynig

Момичета на вас през нощта изтръпват ли ви ръцете?То си е даже ужасяваща болка в кокалчетата на пръстите и нагоре до лакътя.Не съм спала от болки/само на дясната ръка/.
Иначе ми изписаха ферофолгамата да вдигна хемоглобина,че е нисък ,та дано до секциото го поне леко повдигна  Wink
Димяни нека занапред само хубави новини да има около теб!!!
Жаничка страхотно си се справила!

Лек ден за сега!

# 588
Добро утро момичета. Аз тази нощ така хубаво спах , че не мога да се накефя. Инече само ставам да пишкам , пък се отбия на компа и все съм си будна през нощите. Прогнозите на докторите, че ще родя края на август се оказаха пълни глупости. Моя доки миналата седмица пак ми сподели , че до 3-ти вече малката ще е излезнала.но не вярвам . Мнооооооооооого е досадно наистина това чакане  и като излезна на разходка и всеки ми вика''АйДе БЕ още ли не си родила ? '' Ама като избеснея някой път ще видят те. Корема ми е 30 мин. пред мен , а те ме питат още ли не съм родила и кога. Уфф ,че се ядосвам даже докато го пиша. И аз изкам да знам кога ще реши малката да излиза ...........А пък и мъж ми всяка сутрин ме пита ''Днес ще раждаш ли ? ''  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Такъв страх ме е налегнал,че не знам какво изкам и аз . Преди изках да родя преди термин , а сега  newsm78 ooooh!

Димяни мноооого се радвам за вас . Hug

Дано днес имаме добри новини от EmilieArie и малката и принцеска .  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 589
Добро утро !  Hug

Ами аз съм май първата преносваща от нашия отбор.  Crazy Тази сутрин ни контракция ни чудо. Сега ще се оправям и отивам на тонове да видим какво ще покажат. Усещам аз, че накрая ще ме сложат на системи... Thinking

Много хубав ден на всички!  Hug

# 590
Добро утро !  Hug

Ами аз съм май първата преносваща от нашия отбор.  Crazy Тази сутрин ни контракция ни чудо. Сега ще се оправям и отивам на тонове да видим какво ще покажат. Усещам аз, че накрая ще ме сложат на системи... Thinking

Много хубав ден на всички!  Hug
Стискам палци всичко да е наред.....и я си вземи чантата за всеки случай Wink

# 591
Ааааа не, не ми харесва 2ри Септември пък... Crossing Arms  Ако искат утре да ме вкарват.  Wink  Но все ми се иска малката сама да тръгне да излиза, въпреки че така като гледам явно и е доста добре вътре.

# 592
Jani4ka, е че как няма да и е добре...пълен пансион...деликатеси по всеко време....комфортно спокойно местенце, спа процедури, че на теб ще ти се излиза ли Simple Smile
Вън трябва да се бориш за храната, студено е ... а и трябва да се дишааааа Simple Smile

# 593
  • София
Добро утро Simple Smile

Димяни, супер новина е това за Вики  Hug

Jani4ka, ако не бъркам - чакат седмица след термин. Аз бях с Лора за 1.06, бяха ми казали че ако не излезе, на 6-ти (щото се падаше петък) влизам в болницата и на 8-ми я вадаят. Та след седмица вече трябва да си кажете здрасти с твоята бебка, няма накъде повече, си мисля аз Wink

Момичета, голяма драма с тази ясла става при нас. Миналата година само за седмица мина 'периода на свикване' и после си ходеше с желание и без рев.
От миналата седмица обяснявам как ще ходи при дечицата и при нейните лели Ели и Светла - щом подхвана темата и веднага обръща устата. Вчера купихме цветя за сестрите -  и тя доволна, обясняваше на баща си че ще носи цветя на лелите. Да, ама тази нощ беше много неспокойна, даже се напишка.
Сега искам бебето да поизчака малко, поне още седмица, за да може каката да посвикне с яслата.
И като гледам - май ще почака. Както беснееше миналата седмица и не знаех вече къде съм от ритници, сега такова затише го гони ...

# 594
  • Sofia
Добро утро!
Тази сутрин кръвното пак ми е 130 на 90 - тъкмо се похвалих оняден на доктора, че през тази бременност проблеми с кръвното нямам. Сега незнам какво да правя, дали да не му звънна и да ида да си купя допегит или малко да спазвам диета и да видим как ще е?
Копченце, има ли новини от Емили, как е тя, бебка също?

# 595
  • у нас
и аз тук и се чудя защо ли ooooh!
от сутринта такива киселини, такова чудо че започва да ми липсва болницата, инжекциите и системите. Ако пак започне повръщане билета ми е разписан, като този път ще е до раждането Confused от два дни получавам някакви невероятни отоци по глезените и ходилатан ooooh! като вечер са чак до колената- нещо страшно... Confused

Яничка- сега пък преносва  smile3534 - аз да не се хиля много че не се знае мен какво ме чака Embarassed, ако пренося няма да мога да започна държавен стаж Confused не че ще има нещо по-важно от това детето да се появиживо и здраво Praynig

Димани  Hug другата седмица е толкова близо. Като ти погледнах лентичката и се ококорих- минал е месец Shocked времето отстрани лети. За вас е било трудно, но ето вече се вида края- ще си ги приберете Hug Hug Hug

Rossi не вярвай на еднократно измерване. Др. което е не предприемай сама лечение, въпреки че точно допегит трябва да се приема. Измери го до довечера още 2-3 пъти, запиши си стойностите на едно листче и часовете в които са измерени и ако има нещо притеснително утре отиди и му покажи какво си измерила. За лечение- нека лекаря прецени  Peace

# 596
Jani4ka, е че как няма да и е добре...пълен пансион...деликатеси по всеко време....комфортно спокойно местенце, спа процедури, че на теб ще ти се излиза ли Simple Smile
Вън трябва да се бориш за храната, студено е ... а и трябва да се дишааааа Simple Smile

Joy Дааам, така както го описваш и аз бих стояла на такова местенце възможно най-дълго.  Wink

Цитат на: v_spasova link=topic=520373.msg16181429#msg16181429 date=1283407216
[b
Jani4ka[/b], ако не бъркам - чакат седмица след термин.

На мен ми каза една акушерка, че е много индивидуално, преценяват по тоновете, но както ти казваш максимум 8 дни те оставят да преносиш. Аз обаче си мисля, че мен няма да ме оставят толкова дълго.
Надявам се да се преботите с недоволството към яслата!

# 597
Яничка- сега пък преносва  smile3534

Ей алоооооу.... Joy  Явно ще бъде послушна мадама. Аз си бях харесала 1ви или 3ти, но татко и каза, че не иска да се ражда на 1ви (има си човека едно на ум за тази дата, тъй като я свързва с други хора родени на 1ви дето си падат малко доста чешити  Crazy ). Аз пък нали викам не на 2ри  и тя горката какво да прави...стои си вътре и чака.  Grinning

# 598
  • Sofia
Tommelise, така мисля да направя, аз от вчера следобяд започнах да го меря, защото усещах някакво напрежение около носа си, така бях и със сина ми преди 4 години, та ще го меря и днес и утре ще му звънна да му кажа!

# 599
ЗДРАВЕЙТЕ ЧЕСТИТО на мамите обебили се докато ме нямаше вчера Hug Hug Hug да са им живи и здрави мъничетата . newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51..много ми стана гадно като прочетох за бебчето в Пирогов БОЖЕЕЕ дано се оправи
Много сте изписали вчера нямах интернет и днес 10 страници чета ..нооо успях  smile3533да ви изчета най-накрая днес ще съм по активна  Hug
АЗ СЪМ МНОГО РАЗВЪЛНУВАНА  newsm12 newsm12 споменавах за моите болки и съмнения и вчера докато бях на тонове ДОКТОРА който беше на смяна видя ,че съм имала много контракций за 30 мин, които аз усетих като много слаби за разлика от тези. които си имам по принцип вечер И МЕ ИЗНЕНАДА  с новината че до 24 часа най-много до седмица ще родя имала съм 50% изгладена шийка (а аз си мислех че трябва да имам разкритие за да започне всичко)....знаех си че ще е по- рано , но ходих да ме успокоят, че ще чакам термина а сегча съм още повече в шаш и паника като знам че мове да е всеки момент smile3506 smile3506 smile3506 smile3506

П.С. – ако някои прояшяша интерес мога да опиша болките по, които се осъмних , че момента наближава (скъсяването на шийката поне аз го усещам ) въпреки, че при всеки е различно все някои ще има като моите симптпми и ще му е по-лесно да разбере как стоят нещтата

Общи условия

Активация на акаунт