Отговори
# 600
  • у нас
аз съм с центрирана шийка, скъсена и 1.5 см разширение Rolling Eyes от 3-4 дни, подготвителните още са си доста чести, но все спират.... та такива прогнози не им хващам вяра нещо Tired

# 601
аз съм с центрирана шийка, скъсена и 1.5 см разширение Rolling Eyes от 3-4 дни, подготвителните още са си доста чести, но все спират.... та такива прогнози не им хващам вяра нещо Tired
  и моята каза, че е центрирана ,което ме успокоява ,че поне беба е застанала добре на старта с 1,5см Знам че може да се изкара и една седмица, с някакво разкритие, но ако има контракций ако ще и да нямаме разкририе,  а само изгладена шийка знам, че всичко може да се развие по бързо Hug Ту се радвам че идва края ту ме е страх

# 602
  • София
Добро утро и от мен!

Искам да поздравя assi, nat003 и keyt, да сте живи и здрави вие и вашите бебенца!
[/color]

Няма да се оплаквам колко лошо спя, защото това не е нищо ново за никоя от вас. Успокоявам се с мисълта, че така по-лесно ще се справя с нощното ставане след като се появи бебка.

Днес съм на преглед. Като се върна ще се отчета.

Jani4ka, наистина всичко е строго индивидуално по отношение на преносването. Каквито и планове да си правиш, бебето си има свои, а ако лекарите преценят, че трябва да го вадят, то те би трябвало да знаят по-добре от нас кога точно трябва да го направят.
Една моя приятелка много държеше да роди нормално и не разреши да и правят никакви манипулации. Преноси с цели 11 дни, но всичко беше О.К., бебето се роди нормално 4,050кг. Разбира се, такова поведение на майката, според мен, крие известни рискове, но всеки сам си преценява и си носи отговорността. Аз ти пожелавам да се сбъдне желанието ти и утре да гушнеш малкото човече!

# 603
Здравейте!
Честити бебчета на assi, nat003 и keyt, да са им живи и здрави и много радост да им носят!
Димяни, много се зарадвах на новината за Вики. Чакаме днес да разкажеш за първия ден на принцесата вкъщи. Дано другата седмица да посрещате така и Вал. Hug
Jani4ka, така значи....отдавна си си била харесала моя термин за раждане. Да беше казала, веднага щяхме да го сменим. Аз исках на 1ви да родя.  Mr. Green Твоята лекарка, всъщност, върна ли се от отпуска ( с такова впечатление бях останала)? Дали тя няма да ускори процеса или наистина ще те чакат 8 дена да преносваш. Дано не е така, че края е най-досаден. Не стига, че 9 месеца се влачиш, ами най-накрая и преносваш.... Аз Део го преносих (само 2 дена де), ама вече се бях побъркала, и не ме вълнуваше как ще родя, ще боли ли, само исках да излиза вече. Tired
Ох още нещо щях да пиша, ама моето малко чудо на чудесата яко вие и ми размътва мозъка. Та после, като се сетя...

П.С До мамите с бебенца, паднаха ли на вашите бебенца пъпчетата. На нашата девойка още й виси. Вече много ме дразни. вида му е отвратителен, а и минаха 17 дена откакто се роди все пак. Време му е да пада. newsm78

# 604
На Любов й падна пъпчето на 9 ден.

# 605
  • у нас
леле кви сте сладки Heart Eyes усмихвам се от цялото си сърце Hug вече започнаха първите питанки и трепети по отглеждането на бебетата Heart Eyes
искам и аз newsm68

# 606
  • София
Здравейте момичета,

Ние вече сме си вкъщи с малката сладурка, голяма въртележка е и изобщо не е лесно. Има моменти на паника, умора, но най-много са моментите на щастие.

Относно пъпчето - и нашето не иска да пада, а днес е вече 8-ми ден. Не знам какво да правя, и мен ме дразни много.

Стискам палци на всички бъдещи мами за раждането и поздрави на всички настоящи  Grinning

# 607
  • у нас
ivcho81 добре дошла отново Hug
ех, трепети....

# 608
ivcho81, добре си си дошла!  Hug

Такааа...нямам търпение да ви споделя "радостната" новина. Тоновете бяха супер. До тук добре. Контракции йок (само подготвителни), разкритие НУЛЕВО, глава високо поради тесен таз...вероятна дата на раждане 08.09.10г чрез секцио !!!  #Cussing out  Все пак док се опита да ме успокои, че има време и може и да стане чудото, но на мен не ми се вярва. Каза, че се опитва да се намести главичката, но засега не става. Решихме да изчакаме максималния срок все пак, защото и тя и аз сме за нормално раждане. През 2 дена ще съм на тонове да следим нещата и така. Мноооого кофти, но това е положението засега.

Машонка, та тия нашите девойки се оказа, че явно са с доста по-различни желания от майките им. А аз чак треперя една седмица кога да отида на кола, че да не си предизвикам контракции. Какви ти контракции, то сигурно и тухли да започна да вдигам пак ще си я стискам.  Tired

# 609
 Joy Joy Joy

Jani4ka, знам че на теб не ти е до смях, но аз умрях да се хиля от поста ти...
поне на хубава дата ще е секциото поне  Rolling Eyes

# 610
Яничка милата чета какво е станало спокойно явно заради тесния таз е цялата работа иначе да беше родила до сега, но щом пък искат секцио толкова късно явно има шанс да се намести главичката newsm78  и може би тоновете се следят всеки ден след преносването поне тук в аг-то е така.Важното е  ти да се чувстваш добре  и да усещаш бебчето не се притеснявай Hug

# 611
Pile76, ами то по-добре май човек с чувство за хумор да приема нещата, че и да се ядосва нищо не може да се промени. Но си права, че поне датата е хубава.  Rolling Eyes

Palmirka, даааам, тоя пуст таз. То и затова ще съм със секцио, няма да могат да я извадят иначе. Добре, че поне тоновете и са и добри.  Heart Eyes

# 612
Jani4ka, 08.09.10 е моята дата за секциото, виж каква е хубава Simple Smile И да, проверявала съм я нумерологично - готина прогноза дава, така че спокойно.  Hug Peace Hug

# 613
Jani4ka, 08.09.10 е моята дата за секциото, виж каква е хубава Simple Smile И да, проверявала съм я нумерологично - готина прогноза дава, така че спокойно.  Hug Peace Hug

Еееей супер, значи за 8ми засега сме две!  Hug И аз се интересувам от нумерология.  Wink

# 614
  • Sofia
Ето ви нещо за числото 8 :
Осем е двойният хептенер (двойна четворка); символ на един¬ството между силите и средствата. Това е числото на друидизма, смекчаващо чрез единството на противоположните качества глупавото влияние на четворката върху човешката съдба.
Това е числото на материалния успех. То означава надежд¬ност, доведена до съвършенство, тъй като е представена от двоен квадрат. Разделено на 2, то има равни части (4 + 4). Ако още веднъж го разделим, получените части също ще бъдат равни - 2, 2, 2, - показвайки четирикратно равновесие. Числото 8 има своя девиз: "без покрив над главата и без хляб на софрата никога няма да останем", но за всичко останало тряб¬ва жестоко да се бори, да се труди, да преодолява препятствия¬та по пътя към целта си.
Числото 8 носи победа - предимно в сферата на материално¬то. Нерядко - след упорита борба.

Общи условия

Активация на акаунт