Отговори
# 615
Здравейте и от мен  Simple Smile

Машонка, и нашето пъпче още си седи  Rolling Eyes Онази голямата част с щипката падна още в родилното, обаче отгоре едно зелено кръгличко седи и няма намерение да пада, а и Дани е на 16 дена вече. На другите ми две деца им паднаха пъпчетата още на 6-7 ден някъде, не знам какво е това чудо сега. В понеделник ще идва да го види педиатърката и ще я питам защо така. За всеки случай си го къпем само на чешмата още, ваничката ни седи само за украса.

Jani4ka, ами вие с таткото с тези претенции за датите не давате на детето кога да излезе  hahaha Хайде дано утре като ви харесва и на двамата да вземе да тръгне  Hug Аз също съм родена на 3-ти, само че Октотмври и много си харесвам рождената дата.

Димяни, представям си какви емоции ще са сега у вас  Heart Eyes Да си я гледаш с лекота Вики и скоро и Валя да й прави компания  Simple Smile

# 616
Рових по разни друг части на форума и в подписа на една майка видях ето това:

Сладка е глъдката въздух , когато
знаеш , че дишаш за двама,
когато знаеш ,  че това лято
някой ще те нарича  „мама”.

Толкова е готино, че чак ми спира дъха.

# 617
  • в мечтите си
Уф момичета върнах се.Тоновете са добри,и чак във вторник пак на тонове+преглед и решаваме коя дата.
За тези със секциото ако се падне 08.09.10 ,тогава е много голям празник,как ще кръстите бебоците??  newsm78Аз все за това се чудя и се спирам...

# 618
  • в мечтите си

Е наистина е страхотно .Просълзих се.

# 619

много е хубаво Heart Eyes
Palmirka, аз бях 1 седмица с 2см.разкритие,сега от 6 дни съм с 3см,шийката ми е скъсена,изгладена(почти) и центрирана и въпреки това  не съм се разраждала качествено,тези прогнози са малко субективни Peaceспоко. Hug

Яничка,Щица, 08.09 е прекрасна дата,една от най-близките ми приятелки е родена на тази дата,много свестен,организиран и определено човек с късмет в живота.

Дана,
 и аз съм октомврийче,ама на 5,брат ми е на 1,леля ми на твойта дата,а милото на 10. LaughingНа мен свят ми се завива месец октомври,имаме и други роднини на които рождените дни започват от края на септември Mr. Greenлудница,вечен купон.

Аз снощи пак не можах да мигна от 3 до 7,такива болки имах по едно време,че свят ми се виеше,корема камък.Седях под душа,че там ми беше по-добре.

# 620
Ех, кое ли ще е следващото бебче  Simple Smile

Големия ми син също е роден на празник - 14 Септември, Кръстовден. Но аз не знаех, че е такъв голям празник тогава  Embarassed И изобщо не съм мислила за варианта да е Кристиан примерно. Името му бях избрала още щом видях двете чертички на теста и не съм имала никакви колебания.

# 621
mixilena,какъв празник е 08.09? Rolling Eyesнещо не съм в час.

# 622
момичета какъв празник е 8-ми, аз съм толкова зле с тези дати  Embarassed
Верни неверни прогнозите усещам че до 10-ти ще се случи всичко днес контракций колкото си искате, болки в кръстта неописуеми не мога да стоя права а като стане ме режеееее Thinking да идва и да си заминава аз не искам да чакам повече...здраве да е

# 623
Рождество на Пресвета Богородица

# 624
Рождество на Пресвета Богородица
и как се кръсти бебечето ако се роди тогава ...  smihesorry извинявам се ако въпроса ми е тъп...ама нещо съм адски разсеяна

# 625
Въпроса въобще не е тъп  Peace аз също нямам представа за името може би Мария и всички производни на това име, но пък от друга страна те имат празник на 15 август така че  newsm78

# 626
Въпроса въобще не е тъп  Peace аз също нямам представа за името може би Мария и всички производни на това име, но пък от друга страна те имат празник на 15 август така че  newsm78
Да майка ми е  Мария на 15,08 има имен ден а аз за септември помня само Вяра Надежда Любов на 17-18 ,09 даве не помнп кога няма значение нашето име е избрано но все пак долавям капки съмнение не се знае на какъв кеф ще съм Whistling

# 627
  • у нас
на колкото и голям празник да се роди щерката името и отдавна е избрано. Дори като и говоря или нещо като ме ръчка под ребрата и недоволствам се обръщам към нея с това име Rolling Eyes така че не мога да си представя да се роди и аз да и казвам по др. начин Rolling Eyes
аз отивам до болницата-не знам дали ще ме преглеждат и какво- що, но отивам Crazy

# 628
Ние пък с мъжа ми чак сега свикваме истинки с името на Дани Simple Smile В началото и на двамата ни беше малко странно. Даже мъжът ми преди седмица го попитал един приятел какво прави Даниел и той се замислил за момент за кой Даниел става дума  Joy Понеже и двамата нямахме никаква идея за име този път, нали го кръстихме както баткото поиска. Съответно ни отне малко време да посвикнем, че така се казва  Wink

# 629
Аз съм също на мнението, че на който и празник да се роди бебето името сме си го избрали вече.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт