Отговори
# 630
Вчера една колежка ми обяснява че бебто може да се роди на празник - 14.09 Кръстовден и щяло да си дойде с името, но аз съм си харесала едно име и съм свикнала с него вече и накрая не бих го променила.
Да ви кажа тази седмица вечер много ме боли кръста и корема ниско долу, почти непрекъснато, дори през ноща се събуждам и от болка не мога да заспя. Все се чудя дали не започват някакви контракции, но няма интервали. Уж толкова много четох и си мислех, че ще знам какво става, но сега съм много объркана.

# 631
  • София
Честити розови принцеси на Assi, Nat003 и keyt!!! Да растат здрави, щастливи, усмихнати и жизнерадостни! Желая им щастливо и безгрижно детство!!!

Аз най-сетне мога да се похваля, че вече си стегнах багажа за болницата.  Simple Smile Досега все не намирах време да свърша тази работа.  Wink То още щях да се помотвам, но снощи като ме почнаха едни болезнени контракции от 17 до 22 ч. през 5-10 мин.  Shocked За нула време намятках всичко по списъка в чантата. Та дотук със спокойствието ми.  Wink Хич не ми се иска да избързва младежът, че още не му е свободно креватчето (на каката леглото ще стане като гледам към 15.09), докторът ми е в отпуска, подготвям Ивана за детската градина (изследвания, покупки), а и вече съм поканила гости за рожденния ми ден, който е другата седмица. Поне най-накрая поръчах пердетата за хола, та тях вече няма да мисля. hahaha Ами като съм си наумила, че искам точно плътни ленени пердета в резеда. В събота в най-голямата жега обикаляхме с мъж ми магазините за пердета и шашках продавачките с огромния си тумбак.  Но пък се радвах на специално обслужване - веднага ни се обръщаше внимание, предлагаха ми стол да си почина, водичка. Снощи пък, за да се разсейвам реших, че е време да си подредя килера, за ужас на половинката. Голямо гъзурчене падна, но успях да въведа ред. Добре че контакциите спряха, че се бях заканила да оправям и летните дрехи. Изобщо толкова неща са ми на главата, че хич не ми е до раждане.  Joy

# 632
Хеййй маминки днес затишие има нещо  Whistling
Аз съм на разходка от ранни зори и едва сега се прибрах  Crazy Странно е но като изляза по улиците изобщо не се чувствам бременна т.е. ходя като кон и не ми тежи да влизам във всеки срещнат магазин  Laughing Даже като започнат да ме третират като такава ми става смешно.Няколко продавачки ми предлагаха стол да седна да си почина, а моята дружка се опита да пропусне магазините които са със стълби нагоре(чуди се милата дали ще мога да ги изкача)  hahaha Само,че забравя-живея ня 4 етаж без асансьор-е кой ме прибира до в къщи  Joy

# 633
благодаря на всички момичета за поздравите Hug  bouquet

# 634
Хеййй маминки днес затишие има нещо  Whistling

Няма такова нещо

Имаме си бебчета - даже 2

NKI е родила момченце Борян - голям сладур - 3100гр. и 50 см , със секцио и мама " мисли,че са добре"  hahaha :

Deskutu днес в 12:30 е родила дъщеричката си Сияна - 3350гр и  51 см.  

Момичета, да са ви живи и здрави рожбите, много да ви радват и безпроблемен старт ви желая.

# 635
Искам изпратя силни прегръдки на Emilli Arie, тя е една от мамите, които откликваха на всеки мой въпрос.Стискам палци всичко да е наред с малката принцеса. Hug
Аз днес бях на преглед, на който се видя, че пъпната връв се е отвила от вратлето, госпожицата ни е 2760г и вече имам зелена светлина за раждане.Даже ми казаха да спирам магнезия, а пък мен ми се щеше малката да стане поне 3кг, пък тогава да излиза и си мислех да го пия още седмица.Вие спряхте ли Магнезия вече?
Честито на NKI и Deskutu, да са им живи и здрави бебоците  bouquet

# 636
Честито на NKI и Deskutu !!!
Да са им живи и здрави!

valka27, според мен магнезия е трябвало още преди 1-2 седмици да го спреш, мисля че бяхме обсъждали по-назад, че се спира в началота на 9-тия месец, т.к има остатъчен ефект.

# 637
ЧЕСТИТО НА NKI И DESKUTU ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ!   newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

# 638
Яничка, искам да ти кажа,че и за 5 мин. не съжалявам,че се стигна до секцио. Изобщо болката,която изтърпях,не може да се сравни с болката на всички нормално родили около мен. А ти знаеш аз колко върл противник бях на цекциото и как до последно драпах за нормално. Но според мен проблема идва,че на мамите със секцио не им се ходи, гледах ги в болницата - едвам ,едвам ставаха и правеха по няколко крачки, еми да - тогава боли много. колкото повече се заседиш,толкова повече боли като станеш. Затова както писах вече ,истината е в ходенето - аз не съм се лигавила и за 5 мин. станах и не седнах с дни- хем няма какво да правиш в болницата ,хем си се раздвижвах. И незнам колко точно тръгнах да раждам ,като килограми, но бяха над 80 със сигурност , и  се премерих оня ден - точно 70кг, супер над 10 кила съм оставила в болницата. това,което при мен се получи ,беше много подути крака,ама много ,но и те спаднаха вече ,така съм си на 6.

За хомеопатичните бях обещала да пиша - значи, веднага след раждане ( при мен на другия ден ) ми почнаха АРНИКА МОНТАНА  30 CH по 4 под езика за около 24 часа през няколко часа. ( примерно през 3-4 часа ) на другия ден нищо, и след това започнах BELLIS PERENNIS 5 CH сутрин и вечер по 2

valka27, според мен магнезия е трябвало още преди 1-2 седмици да го спреш, мисля че бяхме обсъждали по-назад, че се спира в началота на 9-тия месец, т.к има остатъчен ефект.

newsm62  smile3532 - така е, има остатъчен ефект , аз го пих седми и осми месец , а започна да действа в средата и края на деветия  та да не мога да родя  Joy Joy Joy Joy

шегата настрана - ако не си секцио го спирай  Peace

# 639
  • у нас
честито за новите рожби  Hug Hug Hug
да са им живи и здрави и много обичани Heart Eyes

дескуту е отнесла ножа сигурно- ние бяхме с един термин май или 1 ден разлика  и нали я вкараха за кръвно... та сигурно се е стигнало до секцио. Важното е че е са добре Peace

много мацки Heart Eyes за кой ще ги женим Mr. Green

# 640
Честити бебчета на NKI и deskutu!!!! Да са здрави и щастливи!

# 641
  • София
Честито на NKI и Deskutu, да са им живи и здрави бебенцата   bouquet Hug

# 642
  • София
Dana_2010, аз съм осигурила двама кандидат - жениха Laughing Laughing Laughing

# 643
  • София
Извинявам се - отговарям на Tommelise

# 644
ЧЕСТИТО  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51 НА  NKI и Deskutu !!!
Ох чета от известно време за някаква арника някои занимава ли му се да ми обясни за какво става въпрос и как с евзимат тези лекарстав от каде се купуват ....аз съм самичка няма кой да ми помага и искам да се възстановя бързо......
Представете си мъжленцето ми ще трябва да почисти преди да ни изпишат, а аз съм една държа всичко до стерилно чисто.На жена не се доверявам да изчисти у нас все намирам косури ,а какво да кажа като ще чисти мъжа ми отгоре отгоре милия колкото и да се старае ooooh! ooooh! ooooh!А аз с бебе на ръце всичко трябва да е  чисто си мисля все пак Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт