Отговори
# 645
Аз ги изброих на 1 страничка 16 младежа и 25 девойки, вярно трябва да се засили мъжкото присъствие  Simple Smile

# 646
  • у нас
уау имаме вече 41 бебета Shocked Shocked Shocked

# 647
  • в мечтите си
Много хубави новини!

Честито на NKI и Deskutu

Незнам за името,съжалявам ако се струва смешно на повечето.Лошото е,че вярвам в тези неща.Пък и точно Богородица е пазителка на бременни и прочие.Но всеки си знае сам за себе си.Но малко ме поуспокоихте де ,че няма да е фатално..Аз си държа за 10.09.10.г. Пък ако реши малката си излезе по-рано още по-добре.Аз точно това и искам да си избере сама дата.Това със избор на дати ми се струва някакси несправедливо.
Парадокса е,че устисках 9 месеца да не споделя с никой /дори и с мъжа си/ как ще се казва малката ни принцеска,и сега изведнъж както обикновено се случва при мен ще съм изиграна по-един или друг начин от съдбата.
Но стига съм мърморила.Моля се да е наред всичко до вторник,и докторите да се навият големият ден да е петък.

Жаничка на теб ти пожелавам утре да е денят!Много го харесвам това 3...

Palmirka аз вземам вече 10 дни арниката в разреждане 5 CH ,това което аз знам от моята хомеопатка е ,че спомага за възстановяване на тъканите след раждане.
Взема се до големият ден по 5 гранулки под езика всеки ден.В деня на раждането схемата беше нещо по 2 или 3 през 2 часа.Но е обяснено хубаво в форума "на Часът на мама" ,по-точно в под форум на Д-р Михайлов.Там има и много мнения на майки.Дано съм била полезна!

# 648
уау имаме вече 41 бебета Shocked Shocked Shocked

толкова много бебета ли имаме вече  #Crazy
Аз лично този обичай "детето си идва с името" не го разбирам  Confused Толкова месеци ще съм свиквала да го наричам с едно име и изведнъж щото се било родило на определен църковен празник - дай сега да сменяме всичко. Лора е родена на Илинден - въобще не съм се колебала за името. Е, за Мария бих се замислила, понеже ми е едно от любимите, но пък не харесвам двойни празници и дори сега се притеснявам да не тръгне бебето утре, че имаме годишнина от сватбата.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 17:08 от E.L.

# 649
Машонка, та тия нашите девойки се оказа, че явно са с доста по-различни желания от майките им. А аз чак треперя една седмица кога да отида на кола, че да не си предизвикам контракции. Какви ти контракции, то сигурно и тухли да започна да вдигам пак ще си я стискам.  Tired
Joy hahaha направо! Аз с Део почнах накрая да влача тежките торби сама, та белкем реши да излезне...ама не, той човека си имаше собствено виждане за нещата. Точно като твоята девойка. Оф, тва 8-ми много далече ми се вижда...дано не дочакаш (и реши да слезне надолу и да се роди нормално) Peace

# 650
  • Варна
 Здравейте, ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Днес се завърнах вкъщи след много мъки! Бяхме в кувиоз на два вида антибиотици и така седем дни.Ще ви чета като си направим режима че сме объркани още какво става. newsm78

# 651
  • Варна
ЧЕСТИТО НА NKI И DESKUTU

Машонка, и аз бях така с дъщеря ми. Ама така и не стигнахме до родова дейност. А нашето пъпче падна днес.

П.п. И аз съм с двама ергени, така че момите да си приготвят чеизите.  smile3532

# 652
  • Пловдив
NKI, Deskutu, да са Ви живи и здрави рожбичките Hug Много да Ви слушкат и голяма радост вкъщи да носят!!!  bouquet

Отчет от днешния преглед при мен, цитирам доктора: "Тука долу още няма никой!" Laughing Дребосъка продължава да си наддава - в момента 3450. Плацентата ми е 2 степен на зрялост и до другия четвъртък (09.09), ако не съм родила, ще предизвикваме появата.

E.L. и аз не ги харесвам двойните празници Thinking Аз самата на Коледа имам и имен ден и някакси той минава между другото Sad
Ние с половинката на 7ми имаме годишнина и той е решил, че бебо тогава ще излиза... Аз се надявам пък да е на 6ти Laughing Така и на двете дати на Съединението ще имаме поводи за празнуване (моят РД е на 18) Mr. Green

Момичета, ще се заема с новата тема newsm78 После Даниелка като дойде ще я дооправи, че тя си е майсторка Simple Smile
Предложения за заглавия?

# 653
Честито на родилите! Искам и аззззз! amiiii
sweet_maniche на 9 ли ти е термина? Защо препоръчват предизвикване?

# 654
Еййййй аз тъкмо викам има затишие  Laughing
честито на deskutu i nki много радост с новите попълнения в семейдтвото  Hug Hug Hug

Ето едно заглавие  Crazy:
Септември е вече в своя разгар, чакаме с радост БОЖИЯТ ДАР

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 17:28 от vany666

# 655
  • у нас
май ще ми увеличат семестриалната такса със 100% newsm61 smile3511 smile3514 ненормална работа- 500 лв smile3515 smile3512

# 656
  • София
Ние сме си в къщи и се слушкаме Simple Smile ще се включа тези дни  Hug
Честито на родилите и днес!  Hug  bouquet

# 657
Честити бебчета на новите ни мами NKI, Deskutu, да са им живи и здрави!
Kalinastamatova , добре дошли вкъщи и дано по-бързо се настроите с новия член на семейството!  bouquet

# 658
sweet_maniche - и аз съм си харесала 6-ти  Peace 8 или 9-ти също стават.

Яничка, защо не пробваш разни стари акушерски трикове за предизвикване на контракции - чай от малинови листа, ананас, рициново масла, качване на стълби, миене на прозорци,  luvbed...

аз лично имам големи планове за 5-ти и 6-ти  Mr. Green  newsm75 hang jump

# 659
Димяна, супер, много се радвам за вас.

На нас пъпчето ни падна вчера ,по-скоро вторник срещу сряда през ноща,явно при дондуркането за коликите ,че нали бе много ревлива нощ и явно тогава сме му помогнали да падне.

Общи условия

Активация на акаунт