Отговори
# 555
Честито на ASSI и Нат003  newsm51
Димяни много се радвам за вас Hug
Аз сега се връщам от болницата. Тоновете са добри и засега всичко е ок. Госпожицата постоянно гледаше да избяга нанякъде, голямо гонене падна  Mr. Green
Момичета като ви чета как не ви свърта на едно място и все правите нещо направо ме засрамвате. Аз само се въртя на дивана и такова спокойствие ме е обхванало, все едно няма да раждам аз. Вчера едва едва се наканих да си стегна багажа за болницата.

# 556
rosi_m5, аз съм на абсолютно същия хал. Вчера ми се накараха, че не съм си стегнала багажа за болницата, та ходих да се обзаведа с още един чифт еднократни гащи и превръзки за родилки. Остава ми само сутиена за кърмачки, подплънките и кремчето за зърна и съвсем всичко ще е готово за болницата, за разлика от вкъщи. Още ремонтираме втората спалня, макар и да няма да е там първоначално бебето. Мъж ми не ми дава да правя каквото и да е, а знам, че бих могла да му помогна... А има да се чисти и подрежда, да се перат дрешките, да се гладят... оф, даже скринче за тях нямаме... дали ще смогнем идея си нямам... Направо, все едно, че не ми остава само седмица до секциото  ooooh!

# 557
здравейте ,пиша ви от болницата днес в 11.05ч. родих чрез секцио моето бебе Кейт-3.800кг. 53см. и двете сме добре

# 558
честито, кейт!  Hug

да ти е жива и здрава госпожицата!   bouquet

# 559
здравейте ,пиша ви от болницата днес в 11.05ч. родих чрез секцио моето бебе Кейт-3.800кг. 53см. и двете сме добре

Честито !

# 560
Честито и от мен на новите мами!!! newsm51 newsm51 newsm51
Момичета,голяма слуз ми тече,направо ужас.Лекарката каза,че е тапата,ама то от снощи всеки път като пишкам,остава по хартията.Направо се втелясвам вече.Имам някакъв спомен за някоя мама,че беше така,ама не съм сигурна.Моля успокойте ме. Praynig

# 561
Честито на Асси, Нат003 и Кейт! Да са живи и здрави малките принцески и много да слушкат мама и тати!  bouquet  bouquet
Емили  Praynig Praynig Praynig Искрено вярвам, че всичко ще е ОК!
Данна да ти е жива и здрава Кари! Винаги да ви радва!
Димяни   bouquet  bouquet  bouquetСтрахотни новини!

# 562
Мале момичета, Яничка съм...опитвам се да впиша новите мами. 30мин за две имена.  smile3515  Не знам Даниелка как го прави!!!!!

# 563
Мале момичета, Яничка съм...опитвам се да впиша новите мами. 30мин за две имена.  smile3515  Не знам Даниелка как го прави!!!!!
Тя хубаво, че е даниелка, че не знам как ще се оправяме с тези теми, ние ги изписваме за ден два, особенно когато има бебебвалеж...ей днес пак 4 бебенца...даже май 5 станаха Simple Smile

# 564
Аз също започнах, но ревнахме и спрях ,мислех после да продължа.  Hug но няма нужда  Crazy ,супер че си се заела.

# 565
УСПЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХХХХХХХХХХ !!!!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Само не се сещам кога роди cecito_bs...ако някой може да ми помогне с тази информация ще я впиша и нея.

# 566
УСПЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХХХХХХХХХХ !!!!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Само не се сещам кога роди cecito_bs...ако някой може да ми помогне с тази информация ще я впиша и нея.
на 22-ри

# 567
на 22-ри

bouquet Благодаря ти!!!

Момичета,голяма слуз ми тече,направо ужас.Лекарката каза,че е тапата,ама то от снощи всеки път като пишкам,остава по хартията.Направо се втелясвам вече.Имам някакъв спомен за някоя мама,че беше така,ама не съм сигурна.Моля успокойте ме. Praynig

Аз нямам представа, но не трябва ли да те погледнат в такъв случай?

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 22:01 от Jani4ka

# 568
  • Пловдив
Честито на Кейт. Да е жива и здрава малката и много радости да носи вкъщи!  bouquet

На мен краката са ми отекли ужасно Shocked Преди малко ги видях и се уплаших - нямам глезени Shocked Shocked Shocked
цял ден вися в тоалетната, ако не е smile3550 ще е  Sick Обливат ме постоянно някакви ту топли, ту студени вълни... Абе кошмара е пълен Tired

Яничка, тъкмо и аз се бях захванала да оправям темата, но ти си се справила прекрасно  bouquet

# 569

аз бях така 2 дена тече слуз и на 3 тия ми изтекоха водите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт