Моля ви за съвет как да постъпя, за да запазя семеиството си !
Стигнахме дотам, че мъжът ми е твърдо решен да продаде бъбрека си, за да си платим кредитите и задълженията.
Безработни сме, нямаме дом и никакви изгледи да намерим работа. До преди 3 години живеехме в апартамента на роднини в София. Имахме малко сервизче за компютри във входа на блока и нещата вървяха добре. После апартамента се продаде (няколко месеца след като родих) и ние останахме на улицата. Мъжа ми работеше в една телевизия за 650 лв. на месец, а аз триабваше да се грижа за бебето. Принудихме се да живеем в провинцията при родителите ми, но там няма никаква възможност за работа. Опитахме се да развием бизнес по морето и като резултат се сдобихме с внушителни кредити, чиито вноски вече са ни непосилни за изплащане.
Там, където живеем в момента, няма работа, а където бихме могли да намерим работа - няма къде даживеем.
Мъжа ми претърпя едно прединфарктно състояние в началото на годината, а стресът и безизходицата при нас стават все по-големи.
В момента сме в състояние, в което не можем да си покриваме дори елементарните жизненоважни разходи, а кредитите ни вече са прехвърлени към Агенцията за събиране на вземанията.
Толкова голямо е напрежението и стреса ни, че не можем да мислим адекватно и не виждаме изход от ситуацията.
Отчаянието подтиква мъжа ми да търси варианти да продаде бъбрека си.
Имаме дете на 3 годинки. Как да запазя баща му ?
Моля ви за съвет !