Вашата работа в Сл. бряг не може ли да претърпи някаква промяна, макар че са останали 2 седмици.
Например да продаваш нещо отпред?
Мъжът ти защо е напуснал работа, бил е болница, не е ли бил в болнични, защо е напуснал?
Изобщо имам много въпроси, но като цяло не разбирам много неща от историята, за което се извинявам. Той кола може ли да кара? Да стане такси, или да носи багажи, да превозва нещо ...
Изход винаги има. Ти си жената , силния пол. Остави го твоят съпруг малко да се заниамва с глупостите си за бъбреци и пр. депресии , те са слаби и немощни тези мъже, не се разсейвай с това. Помисли ти какво можеш да направиш. Към кого можеш да се обърнеш за помощ, можеш ли да преговараяш с банката, можеш ли да обявиш банкрут, какви ще са последствията.
Можеш ли да предоставяш някаква услуга в мястото, на което живеете.
Можеш ли да работиш в селското стопанство. Да береш нещо, сезона идва.
Можеш ли да переш, да гладиш, да чистиш, да готвиш. Можеш ли да направиш например фирмичка за кетъринг - да носиш сладки и соленки по рожденни дни и панахиди, или да предлагаш топъл обяд на някого, например на работници. Можеш ли да отвориш малко павилионче с 4 стола и 2 маси близо до някой обект строителен, или нещо такова - да направиш една тава мусака, таратор и шкембе чорба и ги чакаш за обяд. Или да направиш една сергия на пазара и да продаваш само продукти от зоната ви.
Сори, аз имам много идеи, които мога да ти предложа, но не знам каква е реалността, ако конкретизираш малко, може би можем да ти дадем по-нормални идеи.
В смисъл нали ако е потребителски без ипотекиран имот, задължително има поръчители. И ако нямаш нито имот, нито средства, какво могат да ти направят банките в крайна сметка? Няма какво да ти вземат...
Едва ли някой може да ти реши проблема-ти най-добре знаеш в какво състояние сте изпаднали,но според мен ще е добре ако след края на сезона-ако не изпадне друга работа-да се приберете с детето при вашите -а бащата да потърси работа в чужд град-първоначално с парична помощ от близките ви-и като се устрои постепенно-да вземе и теб! В такава ситуация е хубаво да имаш близки хора-готови да помогнат!На всеки се случва да стигне дъното понякога и само хора,които не са били в подобна ситуация могат да те плюят или да пишат пренебрежително!
Дано се подобрят нещата скоро 
Не е вярно, че могат да им вземат само движимото, недвижимото също. На сестрата на мъжа ми й взеха апартамента, макар че беше единствено жилище и макар че тя е самотна майка с две деца. Окръжният съд в Пловдив постанови, че щом не може да удволетвори по друг начин ищеца, да се продаде дела й от апартамента на търг. Продадоха го . Не гледайте как било по закон,пипне ли те съдия-изпълнител няма отърване, сваля ти цялата кожа от гърба