Лятото си тръгва вече, зъбки вади мартенско човече(8)

• 25 374
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро на всички мами и много целувки и топли прегръдки на всички болни мами и бебета и бързо оздравяване  Hug
Аз приспах Маринелка и сега наваксах непрочетеното и пия кафенце  kaffeetrmker_2
Честито на всички които имат зъбчета , нека да бъдат бели и много здрави . И ние на 15.09. ни проряза първото зъбче , а вчера  30.09. проряза и второто до него та сме вече малки зайчета... Laughing
Със захранването немога много да се оплача но не е това което искам малко със зор.Защото първо ми дърпаше лъжицата ,след това започна да си лапа големия пръст на крачето докато и дам следващата лъжичка ,предпоследния път сама ми измести ръката и отиваше да плаче и аз спрях да не я откажа нацяло ,но ще се нагласяме някъкси Wink
Вече си дадохме картофче ,морковче ,след  това ги смесих картоф с морков и от вчера тиква-цигулка.Пишете мами какви пюрета си давате ,какви схеми използвате за захранване .Моята е примерна схема на Клото аз и приготвям пюренцата засега и се радвам че ми ги яде защото и давам чисти продукти -БИО производство на бабата от село Grinning
И ние неможем да стоим седнали слагам я на една голяма възглавница сърце и е много удобна защото потъва и неможе да се клатушка на ляво и на дясно ,но като реши сама се изхлъзва надолу и се обръща Simple Smile
За проходилка и аз немисля да я слагам,чувала съм че не е много полезна и затова не искам Wink
А защо неможах да видя къде сте писали за някаква пъртида  на вигантола...може ли някой да я цитира...благодаря предварително Hug
А сега да споделя какво става с мен ,не че и аз знам... Thinking Два месеца ми идва все на 20-то число но този месец ме забрави...претиснихме се с таткото и си направих тест за бременност и той показа отрицателен ,но вчера се чух с акушер-гинеколожката която наблюдава бременноста ми и ме изражда и имам час за събота.Пишете ако някой е имал подобен проблем...До събота ще изкрейзам newsm78
Пожелавам на всички вас хубав ,спокоен ,прекрасен и изпълнен с много хубави емоции ден Hug  Hug  Hug

# 586
Здравейте, мамчета. Вчера бяхме на доктор. Вече сме 7750 гр и 72см. Пораснали сме 500 грама за 1 месец. Докторът каза, че за възрастта си сме доста дълги. Растем високи и стройни. Фонтанелата ни била голяма и трябвало да пием витамин Д. Докторът предписа Деавит, да го почваме веднага по 2 капки. Вигантола го бях спряла за летните месеци и изхвърлих останалото в шишето защото беше от лоша партида. Питах док за изпотяването, каза че всичко е ок.

Челси - Как е Ицко, мина ли му обрива? Онзи ден говорих с един дерматолог, чийто баща навремето беше най-добрия дерматолог в София. Говорихме за атопичния дерматит на детето, и той каза, че 80% от всички гении са атопици - така че има надежда нашите изринати бебета да са генийчета!  Joy Каза, че ще обривът ще отмине с възрастта и да не мажа с кортизонов крем изобщо. Каза, че ако се зачервява само по лицето и гушката с единични петна, да не се притеснявам, важното е крайниците и телцето да не се изриват плътно както преди. И малко се успокоих.  Hug

Маминки, купих помпичката с аспиратор и направо се родих!  Hug Добре, че ви послушах, че тая помпичка на картинката ми изглеждаше като някакъв уред за изтезание, а с оная другата "крушка" нищичко не ставаше. С новата става много лесно и сополките излизат без проблем, дечко снощи спа с отпушено носле  Heart Eyes
Вече седи стабилно сам, но докторът каза, че зъбките скоро няма да пробият  Rolling Eyes И не говори думички, само бръщолеви неразбираемо или вика - понякога като индианец, понякога бълбука много мелодично, зависи какво прави в момента. Вика ми "ей!", а не "мама". Много обича да се оглежда в огледалото, винаги се усмихва, дори и да е плакал преди това.

От онзи ден сме запечени. Давах сливи, круша - нищо. Какво да го правя?  newsm78

# 587
Привет и от нас:)
Галя заспа и мама има време да ви напише някой и друг ред:))Попрочетох, че болничките бебоци са здрави или оздравяват:))Бравооо!И болните мами да оздравяват-ilein7 пробвай с АМ в Пюрето.Дано успееш.Но това с кърменето до пъви курс е супер идея:))Знаеш ли ,че в САЩ дългокърмещите майки не са тези кърмили до 2-3 годишна възраст на детето,а  по-дълго кърмилите:))
4elsy голяма конкуренция при вас,дано да няма бой:))
Красита,Кармен,Ени браво,много сте пораснали:))Пу пу:))
Ени болят те краката,защото си ги претоварила отведннъж,при липса на активно спортуване през последната година.Обикновено, малко магнезий спомага за отпускането на мускулатурата,но посъветвай се и с доктор:))
Аз ще ви оставям:)Малко домакинстване и гушкане на бебочка:))
Лек ден ан всички и  Hug Hug Hug Hug

# 588
има ли някоя от вас която да е гледала "Vaccination - the hidden truth"
филм за ваксините

# 589
здравейте и от нас с Йоана.Ние сме добре дори сутринта излязохме на разходка.Опаковах я и излязохме рьчичките и бяха топли но аз понеже нямам обувки и сьс есенните не вьрви по дебело яке от спорТен анорак и си треперих Simple SmileВзехме проходилка на Арена-29.90 на промоция в Метро.Слагам я по малко и и харесва -бльска си по табличката,пуска си мелодийките-изобщо голяма радост,даже прави и по някоя крачка.Аз ставам че трябва да я храня-ще яде пюре с картоф и пилешко +жьлтьк.Чао засега честито на месечинките и бьрзо оздравяване на болничките.

# 590
Здравейте, много ви се радвам като пишете все хубави работи, ения, кармен, мама да, звездичка, инка, илейн, красита, луна и всички
Ние сме добре, спинкаме в момента, кой в количка, кой по леглата.
Инка, много добре си започнала, ако искаш на лични ме питай за моите как ги захраних да не спамим.
Днес са яли много добре, майката му е да са гладни. Мляко не искат много, и Филип започна да отказва.
Аз бях на лекар във връзка с килограмите си правя изследвания. Ения, ако искаш на лични да ти дам моята диета. Ор раждането съм отслабнала 22кг (10 на деня на раздането и 12 след това).
Карменче, Христо не че ми е дете, но е много умен, в сравнение с брат си малко по-бързо се равива интелектуално, а физически Филип е по-силен. Нямат много разлика, по принцип Христо пръв хвана играчката, пръв започна да казва мама, дада, тата и агу, да пляска с ръчички. В момента няма много пъпчици, добре е детето. Нали знаеш- добре, добре и изведнъж пламват. Не дай Боже. Praynig Казах ти за един крем, много добър, с удоволствие ще ти изпратя, казва се Епадерм, от джи пи то. От лосионите в бг се изприщи много, но този е вълшебен. Аз сега само с него го мажа, кожата се овлажнява и успокоява.
Мама Да, при нас е весело. Снощи спаха много добре, с малко мрънкане от страна на Христо. В 5.30 тази сутри той писна за ядене, изпи 100 гр мляко, но през това време гракна брат му. Как чува това дете от другата спалня незнам, но много често като писне Христо и Филип се разбужда. Вдигнах Филип да яде, отказа ми. Сложих го да легне при нас. Леглото на Христо е долепено до спалнята ни, Филип спинка отделно( с бебефона).  Та значи вземах го Филипчето при нас по-бързо да заспинка, та и ние да поспим поне още час. И като взеха да гукат един на друг дваматя братя и няма заспиване, много бяха сладки. И ние с тати Ванчо, хем иморени и недоспали се смеем и им се наслаждаваме. Беше страшна картинка. Стаята се изпълни с любов- майчина, бащина и братска .Heart Eyes
Сега ви оставям. Hug

# 591
има ли някоя от вас която да е гледала "Vaccination - the hidden truth"
филм за ваксините

Аз. Но не исках да повдигам въпроса.  Embarassed

# 592
  • София
От онзи ден сме запечени. Давах сливи, круша - нищо. Какво да го правя?  newsm78
Тиквата при нас действа безотказно - след няколко часа  Simple Smile Ако и това не подейства - дуфалак (веднъж ми се наложи да дам по предписание на докторката)

# 593
Здравейте майчета, ние с Вики днес цял ден сме на разходка и тя спи ли спи. А аз седях на кафе, четох списания, люлях се на една люлка, голям кеф. Сега вече захладня и се прибрахме. Ама това малкото е голям дивак. И минутка не иска да стои сама, без някой да й обръща внимание. В проходилката не иска да стои. Плаче. В стола за хранее все още не я слагам, защото въпреки че има 4 позиции на облегалката ъгъла на пречупване между дупео и гръбчето е твърде остър и ще я слагам, като се научи да сяда по стабилно. Та за това все още се храним в шезлонга.

# 594
Тиквата при нас действа безотказно - след няколко часа  Simple Smile Ако и това не подейства - дуфалак (веднъж ми се наложи да дам по предписание на докторката)

Благодаря! Тъкмо най-после свършихме работата, но ще пробвам тиква за в бъдеще  Hug

# 595
Преди малко къпахме Вини и както си седеше седнал в единия край на ваната, изведнъж самичък се хвърли напред и се озова по корем, и започна да прави движения с ръчичките като че плува  Shocked Само че не стигна далеч защото ваната му все пак не е дълга колкото коридор на плувен басейн. Изплиска много вода, мокра съм  Mr. Green Много див е станал.

# 596
Carmen
филмчето е интересно и определено при нас ваксините ни дават страничен ефект, по-конкретно синфлорикса, много продължително разстройство , сге ани предстои и трети прием , определено съм на тръни , дано да мине по-леко, ще му даваме и каки фенистил.Интересното е че пичтел наш, който е англичанин ,ни каза че там не са задължителни.

# 597
Carmen
филмчето е интересно и определено при нас ваксините ни дават страничен ефект, по-конкретно синфлорикса, много продължително разстройство , сге ани предстои и трети прием , определено съм на тръни , дано да мине по-леко, ще му даваме и каки фенистил.Интересното е че пичтел наш, който е англичанин ,ни каза че там не са задължителни.

Да, аз на това разчитам. Вини прави силни алергични реакции след ваксина, и втория път имаше и разстройство 10 дена. Досега сме сложили два пъти пентаксим и хепатитната. В момента не мога да реша дали изобщо да ги довършваме или направо да се изнасяме към Англия. Причината, поради която още сме тук, е довършването на ваксините, чието начало беше отложено, но много се чудя. Синфлорикс няма да правим. Най-много да довършим каквото сме почнали.
Между другото, има и още един филм - Shots in the dark  Rolling Eyes Ако се интересуваш да го видиш, пиши на личната.

# 598
здравейте и от мен.
мама да Hug Heart Eyes
евче много красиво пишеш,винаги си представям картинката според това което разказваш.хайде давай диетата,само дано не е много дръстична че нещо нямам мноого воля.лека полека.сега се чудя далид да не започна тази на дюкан но много различни мнения чета newsm78
звездичка със сигурност ще попитам за магнезии,ако помогне ще взема че не се търпи.ама така е така ли се прави като мен Embarassed  зор за отслабване Laughing

хайде маминки лека и спокойна нощ Hug Hug Hug

# 599
Ето ме и  мен .Нямах време да седна да пиша .Тези  дни  положението  при нас беше кошмар.след ваксините тези  деца полудяха.постоянно мрънкат искат на ръце да ги  друскам за да заспят,все нещо  не им  е на кеф.Направо  ми  идва да се хвърля от някъде smile3515утре ще ги кръщаваме,голям  рев ще падне. ooooh!лека и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт