Аз приспах Маринелка и сега наваксах непрочетеното и пия кафенце
Честито на всички които имат зъбчета , нека да бъдат бели и много здрави . И ние на 15.09. ни проряза първото зъбче , а вчера 30.09. проряза и второто до него та сме вече малки зайчета...
Със захранването немога много да се оплача но не е това което искам малко със зор.Защото първо ми дърпаше лъжицата ,след това започна да си лапа големия пръст на крачето докато и дам следващата лъжичка ,предпоследния път сама ми измести ръката и отиваше да плаче и аз спрях да не я откажа нацяло ,но ще се нагласяме някъкси

Вече си дадохме картофче ,морковче ,след това ги смесих картоф с морков и от вчера тиква-цигулка.Пишете мами какви пюрета си давате ,какви схеми използвате за захранване .Моята е примерна схема на Клото аз и приготвям пюренцата засега и се радвам че ми ги яде защото и давам чисти продукти -БИО производство на бабата от село

И ние неможем да стоим седнали слагам я на една голяма възглавница сърце и е много удобна защото потъва и неможе да се клатушка на ляво и на дясно ,но като реши сама се изхлъзва надолу и се обръща

За проходилка и аз немисля да я слагам,чувала съм че не е много полезна и затова не искам

А защо неможах да видя къде сте писали за някаква пъртида на вигантола...може ли някой да я цитира...благодаря предварително

А сега да споделя какво става с мен ,не че и аз знам...
Два месеца ми идва все на 20-то число но този месец ме забрави...претиснихме се с таткото и си направих тест за бременност и той показа отрицателен ,но вчера се чух с акушер-гинеколожката която наблюдава бременноста ми и ме изражда и имам час за събота.Пишете ако някой е имал подобен проблем...До събота ще изкрейзам 
Пожелавам на всички вас хубав ,спокоен ,прекрасен и изпълнен с много хубави емоции ден
Каза, че ще обривът ще отмине с възрастта и да не мажа с кортизонов крем изобщо. Каза, че ако се зачервява само по лицето и гушката с единични петна, да не се притеснявам, важното е крайниците и телцето да не се изриват плътно както преди. И малко се успокоих. 
Казах ти за един крем, много добър, с удоволствие ще ти изпратя, казва се Епадерм, от джи пи то. От лосионите в бг се изприщи много, но този е вълшебен. Аз сега само с него го мажа, кожата се овлажнява и успокоява.
утре ще ги кръщаваме,голям рев ще падне.
лека и от мен