масторбиране при дете

• 12 664
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Синът ми е на 6 години и също мастурбира /ляга по корем и се търка в леглото  Crazy/. И за миг не ми е минавало през ума да го водя на психолог или да му обяснявам, че е нередно, камо ли пък срамно.  ooooh! Просто му обясних, че така си протърква бубата, което е факт. Не съм го притеснявала на тази тема, но явно го прави, защото от време на време се налага да мажа бубата с риванол.  Wink
1000000000000000000% съм сигурна, че всички момчета и мъже мастурбират - без значение дали имат или не постоянна партньорка. Мастурбацията се нарича още онаниране, на един библейски образ Онан, който, според Библията разсипвал семето си.  Crazy
А дали момче или момиче го правят - това пък изобщо няма никакво значение.
Хора, живеем в XXI век! Излезте от Средновековието!  ooooh!
Както казват някои мъже - ч...ята оформя характера!  Joy

# 31
  • Варна/Лондон
Аз пък искам да попитам авторката и Розовый слоник на радуге никога като деца не са си пипали половите органи? Има ли някаква причина за този срам от маструбацията да тормозите децата си, както вас, евентуално са ви ,,секвали'' родителите. Това, че вашите родители не са знаели какво могат да ви причинят с грешната си реакция значи ли, че трябва и вие да сте такива?!
Иформирайте се бе хора!

# 32
Само моля, да не се обръща темата, че което дете/ възрстен не го е правил, той не е в ред.
Няма таки ва неща като 1000000%, дори не става въпрос и за 100%

Нямам впечатления моят син да проявява интерес, но от темата ще излезе едва ли не , че на него нещо му има.Има време, предполагам все ще го направи.

Ако трябва да съм откровена, не знаех, че такива неща се случват още в "градинска възраст".
А иначе, Слоник, извинявай, ама за принца и аз се посмях от сърце, голям шедьовър беше!

П.С. И няма ли кой да поправи заглавието?

# 33
  • Варна/Лондон
Не в ,,градинска'', а и бебешка. И никой не е казвал че ,,което дете/ възрстен не го е правил, той не е в ред''. Ако не го е правил да се информира как да реагира, когато детето му Го прави.

# 34
Аз пък искам да попитам авторката и Розовый слоник на радуге никога като деца не са си пипали половите органи? Има ли някаква причина за този срам от маструбацията да тормозите децата си, както вас, евентуално са ви ,,секвали'' родителите. Това, че вашите родители не са знаели какво могат да ви причинят с грешната си реакция значи ли, че трябва и вие да сте такива?!
Иформирайте се бе хора!
моето дете не съм го виждала да се пипа, а да яхва възглавницата....ако беше просто пипане можеше и да не ми направи впечатление!Пипа се не да не се пипа но едното действие е различно от другото... Как са и обяснили точно незнам, факт е че е спряла (мое мнение е че е станало с принцове и принцеси) разговора с мен беше отделен, разговора с детето също...факт е че и беше прочетено а по късно и обяснено...в момента не виждам да яхва възглавницата, и също така не виждам да е зачервена както по рано...проблема може да доведе и до течение, което в по късна възраст е доста неприятно (при дъщеря ми се беше появило, а аз получих течениие при първата си бременност и от там знам че е изключително неприятно да имаш такова нещо, не може и не може да се излекува)...има куб причини поради които да не искам детето ми да извършва тези действия...И пак казвам че едно е да гледаш как детето ти се пипа (виждам я то време на време да прави това ) но друго е да нагъва одеало или да яхва възглавница...крайно непритна гледка е...

# 35
А слоник ти откри причинителя на бяло течение?!  hahaha Това е нещо нормално, всички го правим от ранна детска възраст и не е нужно да се срамуваме от това /стига да не е по храсталаците в парковете/.

Синът ми напоследък проявява интерес и дърпа и отваря пишлето, където му падне - обяснявам, че щом нещо го притеснява и иска да си гледа пишката да иде в съседната стая, да си я разгледа и да се върне. Така мисля че е правилно и не смятам да му се карам или да го тормозя.

# 36
А слоник ти откри причинителя на бяло течение?!  hahaha Това е нещо нормално, всички го правим от ранна детска възраст и не е нужно да се срамуваме от това /стига да не е по храсталаците в парковете/.

Синът ми напоследък проявява интерес и дърпа и отваря пишлето, където му падне - обяснявам, че щом нещо го притеснява и иска да си гледа пишката да иде в съседната стая, да си я разгледа и да се върне. Така мисля че е правилно и не смятам да му се карам или да го тормозя.
Може би правим малко отклонение от темата, но мисля че е полезно за всеки от нас...Предполагам че всяка нормална жена след секс или дори след самозадоволяване посещава банята за да се измие....Така тя спазва лична хигиена и елиминира появата на каквито и да било течениия, гъбички и бактерии. Така ли е? Ама не мисля че детето ще отиде и ще се измие! Че моята дъщеря често идва да яде след като е играла на двора с кучето или котката и дори не си измива ръцете, едва ли ще ходи да се подмива и след такива действия. Това няма как да не доведе до възпаление, от там до течение. Не са редки случаите при които от възпаление предизвикано от не добра хигиена се получава парене и сърбеж, може да се възпали пикочния канал ... извинявайте ама могат да възникнат доста проблеми от безобидното мастурбиране

# 37
има куб причини поради които да не искам детето ми да извършва тези действия...
Crazy
И всички до една причинени от неинформираност.
Според теб от възглавницата ли ще се причини течението? Направо не знам кой ти пълни главата с такива безумства  ooooh!
Чувала ли си за гъбички?
http://www.lekar.bg/lek-146/info-152/Вагинални.гъбички.(кандидоза)/

# 38
Възпаление от мастурбиране не се получава освен ако не навре замърсен предмет във влагалището си (а и пак не е задължително). А за добрата хигиена на едно малко дете отговарят родителите. И сина ми и дъщеря ми след разходка се нареждат пред вратата на банята, за да им бъдат измити ръцете. Синът ми след като е акал ме вика винаги  да му измия дупето - да сам не може, това е моя работа. Затова и много от мненията по тази и други подобни теми са, че децата е добре да бъдат научени, че това се прави насаме и с чисти ръце. А ти какви проблеми си получавала от мастурбиране? Аз лично нито една болест или сърбеж не съм хванала от това "пошло и сатанинско" занимание.

Според теб от възглавницата ли ще се причини течението? Направо не знам кой ти пълни главата с такива безумства  ooooh!
Според мен дамата смята, че овлажняването, което се появява по време на мастурбация е всъщност бяло течение причинено от възпалителен процес.... , което води до поява на някакви бактерии ... интересна теория, аз лично много бих искала да я доразвие и да обясни тези бактерии откъде точно идват.

# 39
Аз лично нито една болест или сърбеж не съм хванала от това "пошло и сатанинско" занимание.
Joy Joy Joy
То като се замислиш, от принца къде-къде по-сериозни неща могат да се прихванат  Crazy

# 40
  • out of space
Няма такава безумна тема  ooooh! Ще я включа в годишните номинации  ooooh! Whistling #Crazy

# 41

То като се замислиш, от принца къде-къде по-сериозни неща могат да се прихванат  Crazy
Налага се да дадеш линк и към тема за венерически болести и вагинални течения Rolling Eyes. Очевидно е че Розовото слонче доста пропуски има в сексуалната област... Whistling

# 42
Аз лично нито една болест или сърбеж не съм хванала от това "пошло и сатанинско" занимание.
Joy Joy Joy

hahaha И аз това си помислих  Mr. Green

Темата ме изумява  Shocked Мога ли да се надявам, че Розовый слоник скучае в неделя и пише глупости от любов към спор(т)а?  Whistling

# 43
Възпаление от мастурбиране не се получава освен ако не навре замърсен предмет във влагалището си (а и пак не е задължително). А за добрата хигиена на едно малко дете отговарят родителите. И сина ми и дъщеря ми след разходка се нареждат пред вратата на банята, за да им бъдат измити ръцете. Синът ми след като е акал ме вика винаги  да му измия дупето - да сам не може, това е моя работа. Затова и много от мненията по тази и други подобни теми са, че децата е добре да бъдат научени, че това се прави насаме и с чисти ръце. А ти какви проблеми си получавала от мастурбиране? Аз лично нито една болест или сърбеж не съм хванала от това "пошло и сатанинско" занимание.

Според мен дамата смята, че овлажняването, което се появява по време на мастурбация е всъщност бяло течение причинено от възпалителен процес.... , което води до поява на някакви бактерии ... интересна теория, аз лично много бих искала да я доразвие и да обясни тези бактерии откъде точно идват.
Цитирам :
"Нормално е да има безцветни секрети, които действат овлажняващо на лигавицата и поддържат средата на влагалището леко кисела " - наясно е дори 12-13 годишно момиче че това не е бяло течение

"Мастурбирането обикновено включва триене и вероятност от изприщване и възпаление от триенето съществува"

"Нам известны случаи, когда целый ряд воспалительных процессов возникает у лиц, занимающихся онанизмом. На первый план должна здесь быть поставлена экзема — подлинный тип обычного воспаления кожи, с характерными папулезными (бугорковыми) сыпями и сильным зудом" - Превод правя кратък - Известни са ни случаи в които цял ред възпалителни процеси възникват у мастурбиращия - На първо място трябва да бъде поставена екземата - обикновенно кожно възпаление, с пъпчици и и т.н...

"Вторая болезнь красный лишай дает такой эффект зуда, что пациент совершенно лишается сна, при чем зуд вызывает сильные головные боли и расчесывание сыпи. Нечего, конечно, и говорить, что область половых органов болезненно поражена." - на второ място поставят червения лишей , който нарушава съня, предизвиква главоболие, обрив! Няма сериозно увреждане на половите органи

"Самой ужасной, по своим последствиям, болезнью является почесуха. Болезнь длится годами и сопровождается обильной высыпью пузырьков." - Най-ужасен се явява Строфулуса. С годините се расвива и се съпровожда от обилно възпаление

....да давам ли още? Автро на учебника е Проф. Герман Роледер - да и той описва положителното от онанизма, но както виждате дава и резултати с отрицателен характер до които може да доведе това действие

# 44
  • Варна/Лондон
Joy Joy Joy
Joy Joy
Онемях от някои постове! Тъжно е, а не смешно, знам.

Общи условия

Активация на акаунт