Ако не за плаж, то поне за цаца/цица с бира
Нас Балчик днес не ни огря, че изникна работа вкъщи
Каним се от 2 месеца, ще остане за догодина май....
казвам още си малък

, направо не знам как издържахме. Бебка, обаче не знам дали заради въздуха, си цокаше яко и май сме качили доста грамчета, но в понеделник кантара ще покаже
Ха ха и тъй като се кърмим, а повечето ни познати са на АМ - една баба ме попита кога ще почна да давам мляко на детето, а после искаше с внука й да ни гледат как се кърмим
Луди хора ей.
Но пък в крайна сметка подкрепям личният избор, аз за себе си съм решила към 5 месец със безвкусните зеленчуци и после сокчета. Засега си караме само на кърма и пу- пу дано така още дъъълго време.
Та за кърмата- Беборанче откакто пих бирена мая( на хапчета) сякаш се увеличи. Също , като кърмя с другата ръка се цедя. Незнам по колко изцоква момата, но за мен е важно че спи от 22-23ч. до 6ч. сутринта, пълни яко пампите и е щастлива...ох да я нацелувам ...като спинкат са много сладки 
разрязах ги на две и ги бланширах.

има ли начин да я застопоря да не се врътка, страх ме е да не вземе нещо да се удуши с тоз чувал и това въртене- пепел ми на езика, ама да питам 

Снощи скари-бири до 1ч., но на дудка не и дреме - в 7 и нещо е кукуряк
Събужда се с песен и хилеж. Сутрин не яде веднага, има си 1 час програма. Сега И дадох млякото и изпи 80мл. Аз винаги забърквам 120, но тя не винаги ги изпива. Чудя се кога да минем на повече
Дано усетя момента.
Ха сега с какво ще ги обличаме 

Искам да ти честитя празника на патерица. Целувки и прегръдки за теб и сладък Атила.
) нещо кърмата ми понамалява на моменти. Когато имам защо имам, когато нямам защо нямам... без угодия съм 

Дайте ми и координати на изпълнители ако имате някой в предвид. Днес ще купуваме нов хладилник ( не че стария не е
) , душ батерия, прахосмукачка... Някой ако наскоро е купувал или гледал големи ъглови дивани с лежанка отново да свирка. Мъжете ( разбирайте Иво и Алек) се карат вечер кой да легне на нашия диван и решихме че ни трябва голям и по удобен 
Баткото се надивя яката
Забравих да кажа, че след затишието около 5-6 дни с бълхите вчера баткото беше целия наяден
Майка ми предположи, че понеже се завира по всякакви боклуци ги е улепил отвън (не смея да си помисля, че не са измрели домашните ми

все сам си носи отговорност за постъпките си - големи хора сме и мисля, че всички искаме най-доброто за децата си

Малката се скъса да реве и нервничи цял ден и вечерта си пропусна банята - заспа в 21.30
Продължава и да отказва АМ, дори когато видимо е останала гладна - дайте някакъв съвет, моля, как да процедирам да свикне с АМ-то, да й предлагам ли шишето тъпо и упорито или така само я дразня още повече
...но пък гривничките и трапчинките не са намалели - ще видим на 7-ми при докито 
Но ще замествам хранене при първа възможност и ще разредя кърменето - вече ми тежи много чисто психически и не смятам, че е редно да го правя насила
А иначе аз също мисля, че няма само едно вярно решение по този, както и по всички други въпроси - всяка майка решава кое е най-добро за детето й и за нея
Ние като сме "погрешно" захранвани и сме яли кисело мляко на 2-3 месеца - какво ни е
почна се гадното време и май ще висим само в МОЛ-овете. Дано има циганско лято
Приемате ли още едно майче във вашия отбор?
и приятен ден.
Е,много добре се почувствах.