Гукам, пея, махам с ръчички, аз съм МАЙче вижте ме всички! №6

• 26 693
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
Happiness  ние в началото бяхме така и нослето и ръцете лед и други приятелки с бебчета така. Нашата мома за вечерното спане като я завия тя вдига краката и така се подпъхва одеалото под нея, а вече задължително мята нещо на главата  все едно си крие оченцето - чаршаф, одеало и така е цялата завита. Даже няма да ползвам чувалче засега

# 646
Хей, привет и от мен!
Да не изпусна деня:
ЧРД, Ивон! Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Прекрасни изживявания и много усмивки ви пожелавам!!!!
Марая, много ми харесват постовете ти, винаги са толково ведри и изпълнени с оптимизъм! И като каза, че си детска учителка, веднага ми се "подреди пъзела".  Hug Радвам се и, че проблемът с работата на мъжът ти се е разрешил. Хубав празник ви пожелавам!
Мирчо, нямам думи за вашата "учителка".  #2gunfire
На започващите утре градина и училище пожелавам успех и бърза адаптация!
Колкото до Коцето още му е терсене като гледам на новото място. Най-криво му е, че там ги карат да вършат повече неща сами, а досега и в къщи и в яслата сме го поглезвали явно. Копна и първия вирус след една седмица ходене - повръщане и разстройство - ама го изкара през уикенда и от днес пак си тръгна на градина. Отделно пак се разсополиви, но трябва да призная, че на неговите сополи не се "втелясвам" вече толкова и щом няма никакви други симптоми, си ходи на градина. Яд ме е само, че не им обръщат внимание за това и вечно си го прибирам целия омазан в сополи.  Confused

Успех на момичетата, които искат да сменят количките.  На мен в мечтите ми е Bugaboo, но определено не е в моята лига, та само ще си помечтая. В тоя ред на мисли, не е ли по-добре да си изкарате зимата с наличните колички, а напролет направо да си вземете по някоя лека и маневрена лятна количка?!

Хапинес, на моята девойка, ако са й студени ръчичките, значи аз не съм я завила достатъчно топло. Поне при нас мина времето, в което не можеше да си регулира температурата. А нослето пипаш ли й, ако й е хладно, може би наистина й е студено. Аз за по-сигурно целувам нослето и така определям дали наистина й е студено.

Абе, я ме светнете как да намеря майската група във Фейсбук, голям съм лаик там и хич не се оправям.
Марая, върви ли още гласуването за коремчето? Обясни как да гласувам. Може и на ЛС.

Пловдивската група - хайде на среща! Времето го дават супер! В четвъртък в Градската - 10.30-11.00 ч.?

# 647
Честит Рожден ден Ивон  newsm59

Честито на всички именници и празнуващи   bouquet

Марая-много се радвам,че мъжът ти отново си е на работа и днес може спокойно да запразните.

Благодаря ви за пожеланията за нова количка-а дано  Praynig

Ние направихме бебка на 10-11 август и теста на 30 август показа -бременна в 2-3 седмица.Снимах го и не го пазя,защото е дигитален и надписа изчезва до ден.Така ви се радвам като споменете във фейса за деня на двете чертички,а аз съвсем изключих за този ден.Палечка докато беше в корема ми е имала 5 полета и е била в 4-ри държави,та затова сега кротува като сме на път или е навън.

Успех на всички ученици,оздравяване на болничките  Hug

dessex-списъкът ти е супер!

Такъв куп за гладене ме чакааа  ooooh!

# 648
добро утро Simple Smile

келеша ме е събудил още в 5.20  Crazy сега той си заспа, а аз трябва да събирам сили и да стягам баткото за първия учебен ден . отивам да си хвърля един душ, че ни искат на репетиция в 8.15.

хубав ден на всички и успех на учениците   bouquet

# 649
  Честито на рожденнички ,именнички и месечнковци!Живи и здрави!

Happiness ние спим на 25 градуса(лятото на повече) и все сме и не само сутрин с ледени ръце студено носле и крака,според мен не отговаря толкова това   newsm78 ,че като е студено нослето на детето, му е студено или нещо подобно.А все си е завита,защото е в лятно човалче и вече с олекотена отгоре.Аз все съм така ,засега не, защото са ми повечко килцата но все ходя с чехли в къщи било топло , лято и т.н.
  Говорите за тестовете си- аз не очаквах, не обърнах внимание на закъснението,което тогава за мен си бепе нормално, е от няколко месеца преди това се беше нормализирало,но аз не очаквах,чаках си за инвитро и хич не се осъмних даже и вече по дългото закъснение от 10 дни (не че е нямало и много повече и 20 и месец,но....) ме осъмни и аз май чак към края на месеца разбрах,шокорана и едновременно незнаеща какво става сън или нещо друго е......
  Я да ви питам аз: вашите мъничета като се засмеят с глас почват ли да хълцат?Аз вече почти седмица вече всеки път като я засмея с глас и почва да хълца  newsm78
  Вие окосмисте ли се на места където е нямало?Аз на корема колкото по голям ставаше и космите ставаха повече.И преди няколко ден си обърнах по сериозно внимание на корема гледам поизчезнали имаше няколко исках да ги дръпна с пинсета и само ги докоснах без да съм ги дръпнала още и те си падаха. Party

Оф забравих ,добре че  natalinik се е записала преди мен (5 часа пиша с една ръка......)честито на всички мами на първокласници -да са им много ученплюбиви деца.
                                                                                 Лек и спорен ден!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 07:19 от лилка

# 650
  • София
Бързам да ви почерпя за месечинката на моята безценна принцеса Габриелка

Кога минаха 4 месеца не зная. Всеки път на 15-ти си спомням мига, в който ми я дадоха след раждането, първата ни среща...  Blush

Честито и на малките ни наборчета Габриел, Михаил, Каролина, Ива, Светослав, Никола, Сияна и Денислав! Растете малки гъбки!   bouquet

Честито и на всички ученици и техните родители!

Малката заспа и аз сега ще бързам да влеза в банята, че от грижи за нея аз все по кратката процеура минавам. Ще пиша пак.

# 651
  • Plovdiv, Purvenes
Добро утро мамчета и бебоци. Влади заспа и имам малко време да се разпиша и аз.

Честито 15 Септември, първи учебен ден.

Happiness ние пак спим на по студено, заспивам при 22 23 градуса но до сутринта става 20 21,
обличам го с тънка пижама и завивам с олекотена завивка. сутрин ръчички му студени, но нослето винаги било топло, та за това мисля че е добре. Други мами как обличате децата си за син?

Лилка Влади когато се смее с глас не забелязвам да хлъца но тои и без това хлъца вся-ки ден по половин час

За косми по корема на мен ми се появиха още по време на бременността и сега имам, но някак намаля и даже мисля да си ги дрипна останалите с пинцета, но казват че не било хубаво. че штяли да си падна сами.

Пак помоля някои ако може да ми прати парола за албумчето на ЛС, за да можем и ние да сложим някаква снимчица на малки Влади.

P.S marilja@list.ru това ми е емейла.
Лек и слънчев ден на всички

# 652
  • Русе
Честит рожден ден, Ивон!/макар и с малко закъснение/ Simple Smile Здрава и щастлива!
Честито и на вчерашните именници!

Добре дошла при нас, marilka! Simple Smile

Честито на всички месечинковци!

Ние вчера бяхме на комсултация +600 гр и +2 см Simple Smile . Много се ядосах на педиатърката. Емо няма БЦЖ от родилния и още 1-я път, когато тя идва в нас каза, че ще му бият в периода 7-10 месец. Вчера ми връчиха картона му да съм ходела Тубдиспансера за БЦЖ. Отивам до там и детската сестра като му вижда картона и възрастта ме гледа учудено и ме пита: "Кой Ви прати? Рано му е на детето за тази ваксина, а и няма минал месец от предната ваксинация."   #Cussing out

Може ли и на мен списъчето за кой кой е във фейсбук? Повечето ви разпознавам по имената на дечицата, но още има някой които не мога да свържа с никовете.

# 653
Честито на всички Първолаци и техните мами ,умни и ученолюбиви да са им дечицата   bouquet
Относно тестовете за бременност ,нашето мишленце е станало според моите изчисления на 21-22.08 и съответно теста ,който си направих в началото на септември беше отрицателен и от там нататък нищо не правех ,вече на 19.09 си бях записала час за лекар с идеята ,че нещо ми има ,а то се оказа че съм бременна ,голяма изненада беше  Laughing
Честито на всички месечковци  Heart Eyes

# 654
Добро утро   bouquet
Честит първи учебен ден на всички ученици  Hug Да са много ученолюбиви и с лекота да преминат в горния клас  Peace
За студените крачета и ръчички - Ади спи с цяла пижамка и отгоре с една тънка пеленка,но сутрин си е топличка  Wink
Честити месечинки на Габриела,Габриел, Михаил, Каролина, Ива, Светослав, Никола, Сияна и Денислав.Да растът здрави и весели деца   bouquet
Лилче,ние профилактично хълцаме,но не след като се е смяла,ами и аз незнам....още от родилния дом хълца много често.Определено не и е студено и не е гладна и аз се чудя на какво ли се дължи  newsm78
Вече май всички са се завърнали по домовете си .... е,така е - свърши лятото  Cry
Аник,да те питам Криста още ли си лапа палчето  newsm78 Андреа заспива и след 10 мин лапва палеца и край!Махам го и айде пак след  2 сек. е в устата.Тя спи по корем и дори и да и натикам беберона,при следващото обръщане вече е извън устата и!Можеби трябва да и купя някакъв свръх малък беберон (имам предвид пластмасата отстрани) за да не и пада от устата като се върти  newsm78

# 655
Добро утро и честит 15-ти септемжри на всички първолачета, а и на по-големите ученици Успешна учебна година  пожелавам! Благодаря на всички, които са ме добавили във  ФБ, нагледах се на сладки бебчета! Такива съкривища си имаме  всички да са ни живи и здрави!    Момичета искам да ви питам нещо по-точно мамите на момиченца дали са имали такъв проблем -  малката има зачервяване  на срамните устни отвътре  няколко дни я мия с лайка  и тетра , но още не е минало до сега не ни се е случвало и се притеснявам.  После ще намина пак , че се сабуди моята принцеса

# 656
Аз да не забравя да кажа на Деската и Злати , че съм на линия за среща. Деска драсни на лични едно телефонче че да се разберем. Аз сега ще се обадя на Злати. Гледам вече е станала с принцеска. Злати да ви е честита месечинката. На другите бебоци също ( няма да изброявам )
Нати, споко мила. Хубаво че все пак има занималня, гледай от тази страна, че иначе на ръцете ти висеше и ученик ( то не че пак не е там)
Силве, обожавам "кюфтето ти" Така ме разсмя с това че не еусетил инжекцията от "пухкавинка"
Аз да ви кажа, Алек е на градина от днес. Имам си ученик, но така ми липсва вече, че не е истина. Аха да се разрева като го дадох на госпожата. А брат му се смееше с глас , че няма да бъде тормозен днес  Mr. Green Сега спи но го чакам да се буди, да яде и хайде навън... Мисля един хиполенд да спретна. Злати звъня ти...

# 657
Привет

Вчера съм забравила да поздравя новата мама:) Добре дошла при нас  Hug

Марая, добре че всичко ви се е наредило bowuu

Йеййййй и ние сма на 4 месеца:)Simple SmileSimple Smile Честито и на всички наборчета  newsm07 newsm30

За теста - аз нашега го направих защото заминавахме за Тасос и трябваше да ми дойде пък аз исках да се плицукам в морето и щях да пия хапчета да го поотложа малко, ама мъж ми вика - провери се за всеки случай да не си направиш някоя беля - и аз хоп като гръмната с 2-те черти, изобщо не очаквах!Хубави моменти бяха тези с тестовете и прегледите като си спомня:)

Нати, удряй по едно винце вечер, иначе с това неспане на Анди ще изкукаш съвсем скоро Hug Успешен 1-ви учебен ден

Аз излизам с кучето че едвам издържа милото, таман да купя още подвързии Crazy

Хубав ден на всички

# 658
ЧЕСТИТИ 4 МЕСЕЦА!!!
Габриел  на мама KikiNiki
Габриела на мама Zlatna_g
Михаил на мама dudunski
Каролина на мама Sevdelina
Ива на мама desex
Светлослав на мама Тани4ка
Никола на мама Fifika_n
Сияна на мама inka2005
Денислав на мама Гали

ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕбЧЕТАТА Simple Smile

ПРеди година на тази дата видях точицата на ехографа  Heart Eyes

# 659
Marilka, искам да те поздравя за чудесния български! Пишеш (и предполагам говориш) перфектен български за някой, който не е роден в България. Не знам от колко години живееш там. Моят мъж горкия 3 години живя в България и 5 думи не можа да върже. После обвини мен, че не научил езика защото аз никога не съм му говорила на български, пък и във фирмата му всички говориха английски, та така и не му се наложи да учи.
Миналата година и аз на 14-ти видях двете чертички. Няма да забравя в какъв шок изпаднах, при положение, че чаках с нетърпение да ми дойде, за да започнем трети по ред инвитро опит. Беше най-прекрасния подарък, който можех да получа за имения си ден. Моята свеки пък запомнила, че на 14-ти имам имен ден, да не и се надяваш, и ни заведе с Джулиан до едно градче на брега на океана (на час и половина от Портланд) и прекарахме деня там - хапнахме разни вкусотийки, повървяхме по плажа, излегнах се там и кърмих, а дакелчо се набяга на воля... изобщо, хубав ден беше. Спомнях си и емоциите от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт