Имам просто въпрос и не знам кого да попитам

• 3 301
  • 9
  •   1
Отговори
Въпроса ми е..искам да правя секс с приятелката си-аз съм момиче (моля хомофобите да не дават мнение то и аз не знам дали съм лесбийка или просто би-сексуална,но както и да е това няма значение) и искам да знам мога ли да я отворя сама с пръсти или не?И двете сме големи наже тя по-голяма от мен на 21 е и да малко е странно,че е девствена,но просто имам нужда от помощ.Благодаря предварително Simple Smile

# 1
 А да и къде точно е хименът,изчетох куп статий и форуми знам че е на входа на влагалището,много хора казват че с пръсти не става..на мен ми е пределно ясно че трябва да се разшири след това освен пръстите,но поне да знам какво се случва.Много ще съм благодарна за помощта ви,много харесвам вашия форум и много неща и проблеми все тук намирам решения,много сте готини и отзивчиви и не знам кого д апопитам,птриятелките ми не знаят нищо че сме на по 20 просто,не знам...

# 2
Е май не сте  на по 20 години, щом задаваш подобен въпрос. Най-добре ще е приятелката ти да отиде на гинеколог и той да извърши интервенцията и да премахне химена. Процедурата е лека и неболезнена, така ще сте по-спокойни. След процедурата изчакайте няколко дни, преди да предприемете всякакви интервенции, за да зарасте както трябва. Айде успех и пиши на лични ако нещо Hug

# 3
Става с пръсти, особено ако има и нокти още по-лесно.

Не се бъзикам. сериозна съм.

# 4
Само за бели си мислите  Joy Joy Joy

# 5
  • София
Най-лесният начин да разбереш къде е хименът е ... да погледнеш. Можеш да погледнеш себе си с огледало или пък нея. За ориентация какво трябва да видиш - в нета има достатъчно снимков материял. И разбира се, че става с пръсти, това не е мрежа за комари. Нежност и овлажняване са необходими, естествено.

# 6
С вибратор става, хем приятно, хем овлажнено.

# 7
Пързаляме се, нали знаете?  Whistling
Цитат
Име:    Емануела_
Публикации:    0 (0 на ден)
Ранг:    Регистриран
Дата на регистрация:    Ср., 05 Септ. 2012, 00:48
Последно Активен:    Четв., 27 Септ. 2012, 18:09

# 8
Стига де, моментът е драматичен за всички  Whistling Whistling

# 9
Мчи няма сняг още , що да не се попързаляме Mr. Green