*От какво са съставени козметичните ни продукти?*

• 93 774
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia, BG
I.Ivanova, и преди съм ползвала техни продукти, защото марката се води за натурална козметика. Все още нямам изградено мнение, нямам и любима марка за коса. Не че очаквам чудеса - и 1000 лв да струва, ако има човек тънка и фина коса, няма оправия  Rolling Eyes Понеже съм много непостоянна в употребяването на козметични продукти, се надявам, че като дам толкова пари ще я ползвам редовно, иначе ще ме е яд  Mr. Green Важното е да има добър кондициониращ ефект и някоя подхранваща съставка без прекалено утежняване на косъма  Peace

# 121
  • София
Моля и аз за мнение за този нощем крем на Дева - Collagen Pro-Active. Води се обогатен с фито колаген, Q10, Омега 3, масло от жожоба и Вит.Е. Цена 8 лв.
Състав:
Aqua, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, ALGAE EXTRACT, SILYBUM MARIANUM SEED OIL, CYCLOPENTASILOXANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARETH-25, ISOPROPYL PALMITATE, CETEARETH-6, STERYL ALCOHOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, SODIUM POLYACRYLATE, CETEARYL ALCOHOL, PETROLATUM, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, PARFUM, TOCOPHERYL ACEATE, UBIQUINONE, DICHLOROBENZYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1, 3-DIOL, BENZYL SALICYLATE, LILIAL, HEHYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

# 122
Здравейте,
моля за коментар на следните продукти:
1. серум за лице
aqua, glyceril stearate, glycerin, olea europaea, sodium hyaluronate, urea, butyrospermum parkii butter, vitis vinifera seed oil, hydrogenated polyisobutane, rosa damascena extract, sideritis scardica extract, c12-15 alkyl benzoate, tribehenin, ceramide 2, cetyl alcohol,  peg-10 rapeseed sterol, palmitoyl oligopeptid, peg-100 stearate, pentylene glycol, sodium lactate, lactic acid, serine, sorbitol, pathenol, sodium ascorbyl phosphate, alantoin, bisabolol, retinyl palmitate, carbomer, ppg-26-buteth-26, peg-40 hydrogenated castor oil, disodium edta, sodium chloride, triethanolamine, phenoxyethanol, ethylhexilglycerin, parfum
2, exfoliating gel
aqua, : MgSO4, MgCl, NaCl,KCl, Glycerin, theobroma cacao, coffea arabica, polyvinil Cl, Na hyaluronate, Xanthan gum, Parfum.

Благодаря!

# 123
  • Sofia
Струва ми се, че темата умря. Жалко наистина  Sad

# 124
Обсъждали ли сте дневният крем на Аквасорс - "Manuka Honey Day Cream" за нормална към съха кожа:
http://www.aquasource.net/DisplayProduct.aspx?cid=6&pid=33
мисля да си го  поръчам, затова питам, благодаря! Търся някакъв био-крем хидратиращ.

# 125
  • София
Струва ми се, че темата умря. Жалко наистина  Sad

За съжаление - да. Но всички тук влизат само за да пуснат някой състав на нещо козметично, а не за да коментират някакъв продукт - положителни, отрицателни моменти и да стане дискусия.
И няма кой да отговори на толкова много състави, защото хич не е лесна работа.
Аз се порових назад в темите и има неща, които са обяснявани доста добре и могат да бъдат обсъждани.

# 126
Ами толкова егоистично поддържана тема, как да не умре. Не съм чела темите, но отворих всичките 6-7 теми и в нито една не видях структурирана информация или поне да се изпишат лошите кремове и шампоани, които са открити при обсъждането! Масово се изписват с по 8 реда съдържанието на крема, НО не и с 2 думи да се напише името му! На мен ми е било неудобно да изтърся съставките на крема си и да товаря компетентните 2-3ма пишещи да ми анализират специално моят крем. Ясно е, че никой не иска да ползва боклуци!
Не виждам нищо лошо да се споменават И имената на продуктите и да се изпишат в началото на нова тема като добри или лоши ... Макар, че с повече разум и ровене из нета,  човек може да запази косата и кожата си без специалисти  да му анализират  помадата!
/поклон към труда и усилията на спициалистите тук!/

# 127
  • София
Ами именно. А и какво значи лош или добър крем - за мен е един, за теб - друг. Каквото и да си говорим всичко е индивидуално. Общо взето сред изписаните неща - прочетох първите две теми - има някакви полезни неща за това какво да следим да няма, обсъждани са цени, реклама, някакви химикали... не мога да запомня всичко, но общо взето има полезна информация, която е загубена сред постове със състави.

И от мен - поклон пред труда на Софи и всички останали, които са се стремили да отговарят на въпроси.

# 128
Моля за коментар на състава на тези детски мокри кърпи на Корола:
[/b]
deionized water,propylene glycole, peg-40 hydrogenated castor oil,cocoamidopropyl betaine,peg-7 glyceryl cocoate glycerin, diazolidinyl urea/and/ iodopropynyl butylcarbamate panthenol E-vitamin,camomila recutita extract,hexyl cinnamaldehyde,benzyl salicalite,limonene

# 129
Най-сигурно и безопасно е да се използва биокозметика. Тя е сертифицирана, дерматологично тествана, без петролни продукти , без синтетични оцветители.

# 130
  • София
Стига сте говорили лоши работи за темата. НА мен пък ми е любима! Софи беше казала, че няма да влиза известно време и ще се върне  Crossing Arms

# 131
Betty,ти май и заглавието на темата не си прочела.
Защото спИциалистите тук коментират именно състава на крема,шампоана ,спиралите и още куп други козметични продукти.
Информацията,която са давали химиците в темата е много ценна за доста четящи тук.

# 132
  • При децата ми
Betty,ти май и заглавието на темата не си прочела.
Защото спИциалистите тук коментират именно състава на крема,шампоана ,спиралите и още куп други козметични продукти.
Информацията,която са давали химиците в темата е много ценна за доста четящи тук.
Съгласна съм! Peace Темата е много полезна, поне за мен! Поздрави за положения труд от всички! smile3501

# 133
Ами толкова егоистично поддържана тема, как да не умре. Не съм чела темите, но отворих всичките 6-7 теми и в нито една не видях структурирана информация или поне да се изпишат лошите кремове и шампоани, които са открити при обсъждането! Масово се изписват с по 8 реда съдържанието на крема, НО не и с 2 думи да се напише името му! На мен ми е било неудобно да изтърся съставките на крема си и да товаря компетентните 2-3ма пишещи да ми анализират специално моят крем. Ясно е, че никой не иска да ползва боклуци!
Не виждам нищо лошо да се споменават И имената на продуктите и да се изпишат в началото на нова тема като добри или лоши ... Макар, че с повече разум и ровене из нета,  човек може да запази косата и кожата си без специалисти  да му анализират  помадата!
/поклон към труда и усилията на спициалистите тук!/

прерови всичките 6-7 теми, събери информацията, която смяташ за подходяща /линкове, имена на продукти ... / и ще я сложа в първия пост, ако преценя, че е добре подготвена/подходяща

# 134
iznenada, не ми натъртвай за грешното И, моля! Напълно  грамотен човек съм! Не пиша официален документ, а мнение във форум, с невинно допусната грешка. Използвам клавиатура, а не химикал, за да ме сочиш по този начин!
bubanka, да, права си! Но много рядко влизам във форума, затова написах предложение за тези, които не са активни потребители като мен да прочетат набързо основни неща! Много труд е, нямам време и честно казано не ми се занимава ... да, мързи ме! С никого не се заяждам, темите са добри и като имам време ще надниквам. Нека се спрат нападките ...и защитите... и темата да продължи!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 12:48 от *Betty*

Общи условия

Активация на акаунт