*От какво са съставени козметичните ни продукти?*

• 93 622
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
 Този е: Kerastase Bain Prevention GL

# 706
Жалко, че така западна темата, защото е много полезна. Ако все още някой от специалистите чете, моля за коментар относно излезлите наскоро публикации за смъртни случай след боядисване на коса и наистина ли p-phenylenediamin (PPD) е истинският виновник? И съществува ли боя за коса без тази съставка, ако да - може ли да посочите конкретна марка?

# 707
Тук не става ли въпрос за алергична реакция? Защото човек може да си отиде и от алергия към ягоди...

# 708
Някой ще ми помогне ли да намеря тези публикации?

# 709
Не било агне, а куче. И не го яли, а го гонели ...

Британска жена, вероятно с алергия, но не било доказано. И не е починала, жива е, но в кома.

Мен лично такива новини, от сорта на "едно на милион", не ме притесняват лично, но съжалявам ужасно за жената и семейството й.

200-300 човека умират годишно в Америка от алергична реакция от храна...

# 710
моля за коментар относно излезлите наскоро публикации за смъртни случай след боядисване на коса
Бях останала с впечатлението, че масово жени са започнали да умират, а аз не съм разбрала.
й-то не го бях фокусирала
Аз ще продължа да се боядисвам. За повече от 10 години,  до сега не съм имала проблеми с алергична реакция и все още съм жива.

# 711
  • Плевен
благодарности за специалистите, споделили ценна информация   bouquet
запаметила съм си файл с 10 страници от това, което е описано, но не всичко ми е ясно, май ще се върна да чета наново
много се извинявам, но може ли някой да ми каже - DMDM Hydantoin добър или вреден консервант е ?

# 712
tea d,не е добър ,отделя формалдехид-дано не се лъжа,кофти,ако е в крем за лице например!

# 713
  • Плевен
мерси за отговора - и аз така съм си записала, но ми направи впечатление, че маската на orzene е с Dmdm hydantoin , а получи много висока оценка- сигурно заради добрите активни съставки
 мен сега друго ме притеснява: ползвах масло за тяло на alverde със състав
Aqua, Glycine Soja Oil*, Glycerin, Alcohol*, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Theobroma Cacao Butter*, Butyrospermum Parkii Butter*, Canola Oil, Olea Europaea Oil*, Xanthan Gum, Citrus Tangerina Fruit Water*, Vanilla Planifolia Extract*, Juglans Regia Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract*, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Citral**
и съм много доволна, но ми се иска масло за тяло с аромат на шоколад/ какао/ а не ми се дават луди пари, да си взема ли на balea масло с какао, като разчитам, че те си знаят работата, или да си продължавам с alverde, като знам, че съм със слаб имунитет и съм се лекувала вече от какво ли не
състав на маслото на balea
AQUA · BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER · THEOBROMA CACAO BUTTER · GLYCINE SOJA OIL · DIMETHICONE · GLYCERIN · CETEARYL ALCOHOL · GLYCERYL STEARATE · PEG-100 STEARATE · LANOLIN ALCOHOL · PHENOXYETHANOL · CERA ALBA · XANTHAN GUM · PARFUM · TOCOPHEROL · DISODIUM EDTA · METHYLPARABEN · CITRIC ACID · LECITHIN · ETHYLPARABEN · BUTYLPARABEN · ASCORBYL PALMITATE · PROPYLPARABEN · HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE · C.I. 15510 · C.I. 13015 · C.I. 15985 · C.I. 28440.
тоест прави ми впечатление не само , че има много парабени, но най-вече BUTYLPARABEN/ сигурно изглежда много тъп въпрос, но наистина се надявам някой от знаещите да ми отговори  Praynig

# 714
Моля някой да даде състава на 2- минутния реконструктор на Афоджий.

# 715
ApHogee Intensive Two Minute Keratin Reconstructor

Water, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Behenamidopropylamine Behenatem Stearolkonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cocodimonium Hydrolyzed Hair Keratin, Hydrolzed Mucopolysac Charides, Sodium Coco Collagen Amino Acids, Wheat Germ Fatty Acids, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Arachidonic Acid, Squalane, Avocado Oil, Acetimide MEA, Panthenol, Wheat Germ Oil, Jojoba Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sulfur, Amodimethicone, Polyquaternium 10, Linoleamidopropyl PG Dimonium, Chloride Phosphate, Tallowtrimonium Chloride, Nonoxynol 10, Cocoyl Sarcosine, Sorbitol, Fragrance, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.
You may also like

# 716

MissNellie , на моя продукт е написан следния състав : newsm78

ApHogee  Keratin 2 Minute Reconstructor

Water (Aqua,Eau),Glicerin,Stearalkonium Chloride, Cetyl Alcohol,Mineral Oil (Paraffinum Liquidum,Huile Minerale),Cetearyl Alcohol,Panthenol, Tocopheryl Acetate ,Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol , Hydrolyzed Keratin, Mauritia Flexuosa Fruit Oil ,Triticum Vulgare (Wheat)  Germ Oil  , Phytantriol ,  Petrolatum, Polysorbate 60,  Stearyl Alcohol,  Polyquaternium-10, Amodimethicone,  Hydroxyethylcellulose  , Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Collagen Amino Acids,  Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Squalane, Linoleic Acid, Trimethylsiloxyamodimethicone,C 11-15 Pareth-7,  C 12-16 Pareth-9, Linolenic Acid, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA , Fragrance (Parfum), Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate.

# 717
Ха! Взех го от фолика.ком, там обикновено са прецизни.

# 718
Здравейте,днес из София раздаваха тестери на нови продукти на Дева,даже и в метрото имаше брошурки с тестерчета и като реклама звучи доста обещаващо.Аз искам да попитам най-вече за един крем,който се води избелващ пигметни петна,лунички и др.Сега скъсах тестера и преписвам състава,може би много жени ще са заинтересовани,тъй като е нов продукт и сега го пускат по магазините...дали ще работи по проблема?

Aqua,paraffinum liquidum,glyceryl stearate,PEG 100 stearate,glyceryl stearate SE,cetyl ricinoleate,glycerin,petrolatum,cetearyl alcohol, isopropyl myristate,benzophenone-3,dimethicone,dithiaoctanediol,qluconic acid,sutilains,beta-carotene,parfum,disodium edta,1-methylhydantoin-2-imide,dichlorobenzyl alcohol, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol,tetrasodium edta

А дори да не помага да избелване,то поне за какво ще е добре да се ползва?Мерси Simple Smile

# 719
Ами те са 2 различни вида явно  newsm78. На Мис Нели е по-интензивен

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_6_7?url=search-alias%3Dap … p;sprefix=aphogee

Общи условия

Активация на акаунт