Чакам есента с черпак в ръка

• 25 266
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Леле, нова тема, че и 8 страници изписани Shocked Готвите, та и пушек се вдига /образно казано Mr. Green/ Sunglasses
Аз днес една супичка от коприва ще забъркам. Почти привършихме с ремонта, имам си печка вече и на всички ни писна от сухоежбина Tired
Аз пък обожавам червен хайвер Blush За съжаление е твърде скъп по нашите магазини Sad Двойна е цената в сравнение с тази, на която ни го носеше един приятел от Одеса Confused
Ааааа, и да се похваля - имам си съдомиялна Party Направо ми идва да танцувам от кеф Sunglasses

# 106
Лично мнение - този хайвер, големият, оранжевият - много е гаден Sick Като сдъвчеш зърното се излива едно олио в устата ти, все едно съм сдъвкала от онези хапчета - рибеното масло, които майка ми ми даваше като малка Crazy Не го препоръчвам Naughty
А темата е много готина, само да попитам - така ли прехвърчат искри, или аз не съм навлязла още в тона newsm78

Има нещо вярно, но аз много го обичам. Друго си е да го купуваш за 20 лв. кутийката, а не да ти го тикат насила в устата. Laughing

Пометено е,даааааааа..............
Малко ми е чудно защо,ама айде newsm78

Защото си беше жив спамо-чат.  Благодаря на мод, че не са ни преместили в отчетни или , О, Ужас, в Готварския.

magarence , как ги намираш тия работи. Да поровя и аз, белким намеря от оня гадния червен хайвер. То и твойта леща червена....

Goldie , мислех, че си от Варна и щях да ти препоръчам руските магазини - там е по-евтин.  Апропо, някой може ли да ми каже има ли в София такъв и къде.

# 107
Извинете, метено ли е из темата или аз не съм се наспала?  newsm78

Мисля че да Peace

Аз от сряда пак тръгвам на работа и ще разчитам на идеите ви за лесни и бързи рецепти.
Днес ще доизяждаме снощната манджа.

# 108
  • София
Я Голди от ремонтните!
И ние вече приключихме с ремонтите, ама не остана място и парички за съдомиялна.
А ме чака цяла мивка съдове.
 Close
И все още нямам муза за готвене в новата кухня. Единственото, което правя с кеф е да бъркам сладоледи с щерката.

# 109
Трещи - някъде по Ботев,но ще знам след малко,когато се събуди източника Joy

# 110
  • София
И аз ще питам за руския магазин като ми се събуди източника, обаче помня, че казваше, че всичко там е доста скъпичко.

# 111
  • Бургас
Трещерица, има два руски магазина в Бургас Laughing Ще проверя още тази седмица Hug
Иначе, гледам по големите вериги магазини излиза около 250 лв./кг. На нас ни идваше от Одеса 80 долара килото Rolling Eyes
Някой ме пита в предишната тема за конвекционалната фурна Blush Давам отчет от снощи:
Купихме мариновани вратни пържоли 3бр. На долната скара сложих пържолките, на горната - 4-5 големи картофа, нарязани като за пържене, осолени и ръснати със зехтин. За 25 минути имах чудесна вечеря за нас четиримата Laughing За 15-20мин. картофките бяха готови и бяха почти като пържени, но със съвсем малко мазнина. Извадих картофите и за 5-10мин. прехвърлих месото на горната скара да се позапече; всичко стана супер. Децата не искаха месо, но хапнаха доволно картофки с млечен сос Sunglasses
Дилянка, същата съм Flutter Само, дето ти забрави, че сте правили ремонт, а ние още се влачим Embarassed И сме адашки, между другото Wink

# 112
запис, че съм вече в реалността  Mr. Green и нямам мама под ръка да ми готви Twisted Evil
мразя целогодишно да готвя Crazy

# 113
А темата е много готина, само да попитам - така ли прехвърчат искри, или аз не съм навлязла още в тона newsm78
То две жени като се съберат в една кухня пък прехвърчат искри, а тук сме доста. Пак добре, че не гърми и трещи! Mr. Green

# 114
Попаднах на едни замразени броколи във фризера. Някаква идея какво да ги правя?

# 115
ИзбЕгАхте от Готварския да ме мъчите тука. Аз там  влизам изключително рядко, защото искам да изям всичко?

За обяд нарязах пилешки гърди на хапки и ги запържих до готовност. Извадих ги в чиния, в мазнината сложих нарязани зелени и червени чушки, като си смениха цвета добавих повече  кромид. Когато чушките станаха полуготови добавих тиквички на тънки лентички и 5 минути преди готовност върнах месцата. Чудесно е, вкусно и ароматно!

Това ми харесва! Подходящо за мен като "изкусен готвач".

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 10:27 от Снежа63

# 116
Попаднах на едни замразени броколи във фризера. Някаква идея какво да ги правя?
Пармезан или синьо сирене, и в микровелето.  Peace
Ммммм, ще дойда у вас на вечеря с ледено студено бяло вино, може ли? Flutter

# 117
Снежа63, изкусен или изкуствен?

Чудя се дали манджата на Котьо Тръмп ще ми се получи с броколи вместо с тиквички Thinking

Бижу, може, ама само ако следващия път като шефа ти ви сготви някое пълнено рибе, ме поканиш и мен да ви помагам в работата Wink

# 118

То две жени като се съберат в една кухня пък прехвърчат искри, а тук сме доста. Пак добре, че не гърми и трещи! Mr. Green

Хм, нещо против ли имаш Crossing Arms Laughing    Outta Joint

Goldie , има едни консерви, крайно неугледни, като от едно време - със зелен надпис - Лососевая икра, много е хубав.

# 119
Руски магазин има на "Ботев" съвсем близо до "Сливница" отдясно в посока Централна гара.

Общи условия

Активация на акаунт