Цветолечението на д-р Бах - 4

• 70 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви!  Hug

# 496

Пожелавам ви  Весела Коледа , успешна и щастлива нова 2011 година!

# 497
Привет, момичета!
Сега попадам на темата ви и моля за отговор на един въпрос. От 1 седмица пия комбинация от Баховите капки (сама си направих комбинацията по книгата на Пати Аспен).
Приятелка, която ги има, ми приготви комбинацията. Понеже нямаше шишенце й предложих да ми ги направи в стъклено шишенце от сок (предварително измито с гореща вода). В чаша вода наливам съвсем малко от шишенцето и така ги пия.
На 3-тия ден забелязах влошаване на състоянието си. Така вече няколко дни съм потисната и наблюдавам изостряне. Един ден ме мъчат страхове, друг ден чувство за вина, трети - тъга (все неща, срещу които трябва да действа комбинацията). Въпросът ми е - нормално ли е да има такова изостряне или тази комбинация, която съм си направила не ми понася.
Пояснявам само, че конфликтите, на които би трябвало да въздейства комбинацията не са моментни, а са много стари състояния, дори по-скоро са черти от характера ми с които се боря.
Ще се радвам да внесете малко яснота!
Предварително благодаря!

# 498
тринити, и моята първа комбинация не беще сполучлива и се чувствах ужасно раздразнителна. Спри ги за 3-4 дни, за да видиш дали е от тях и после премисли дали не ти трябва нова комбинация. В тази тема има момичета, които много разбират, ако не се притесняваш можеш да си кажеш проблемите и те да те посъветват за комбинация.

Аз имам големи проблеми с малката дъщеря. Спи ужасно зле, приспивам я на ръце с много зор, вече трябва да е съвсем каталясала, за да реши да заспи. През деня е много весела и щастлива-е, инатеста е и нетърпелива, но това си й е характера, но вечер започват едни викове, иска всички да сме в спалнята-и кака й и татко й, а досега винаги само аз съм я приспивала. А сега не може въобще да се раздели с тях и нощем ги търси, спи при нас между двамата на леглото, събужда се с рев, изпада в истерия, започва да рита и да се извива, за да не я пипам и след 10-15 мин истерични викове с все сила, се укротява и заспива гушната или в мен или в татко си. Вечер я приспивам на ръце и се опитвам да я сложа в кошарата, но тя се събужда,колкото и дълбоко да е заспала и сякаш тръни има в кошарата реве и се мята и вдига ръце да я взема и пак наново безкрайно приспиване.
Тя сега кара някаква болест, може би нещо като грип-леко зачервено гърло и от време на време темп., която спада веднага след като й дам хомеоп. Също така иска постоянно да й давам от хомеопатичните гранули, като пристрастена е  Rolling Eyes досега за 1г.8м не се е случвало, а аз все за нещо съм давала гранули.

Някаква идея какво с случва?
Страшно искам както другите деца да си ляга вечер в кошарата, да й изпея една песничка  или да й прочета приказка и да изляза от стаята и тя да си заспи. Мечти, мечти...
Много накъсано и разбъркано писах, но вече от преумора не ми тече никак мисълта Tired

# 499
TRINITI Нормално е да има леко влошаване в състоянието и усещанията ,които бориш.Това е "лечебна криза" и тя ще отмине  леко по-леко.Но за да не се мъчиш и да не я преживяваш толкова драматично увеличи приемите на комбинацията си.....тоест.....ако принципно я приемаш едно към гьотере  Peace
............. В чаша вода наливам съвсем малко от шишенцето и така ги пия.
На 3-тия ден забелязах влошаване на състоянието си. ..................

я приемай през 2 часа -един ден.На следващият ден увеличи интервала и ти гарантирам ,че през това време ще преминеш по-плавно през кризата.Ако не се справиш пиши !
Няма да е лошо да си дозираш по някакъв начин няколко капки примерно 4х4 капки дневно ,които да приемаш с лекота през деня за напред    bouquet

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 23:38 от feyaa

# 500
тринити, и моята първа комбинация не беще сполучлива и се чувствах ужасно раздразнителна. Спри ги за 3-4 дни, за да видиш дали е от тях и после премисли дали не ти трябва нова комбинация. В тази тема има момичета, които много разбират, ако не се притесняваш можеш да си кажеш проблемите и те да те посъветват за комбинация.

Аз имам големи проблеми с малката дъщеря. Спи ужасно зле, приспивам я на ръце с много зор, вече трябва да е съвсем каталясала, за да реши да заспи. През деня е много весела и щастлива-е, инатеста е и нетърпелива, но това си й е характера, но вечер започват едни викове, иска всички да сме в спалнята-и кака й и татко й, а досега винаги само аз съм я приспивала. А сега не може въобще да се раздели с тях и нощем ги търси, спи при нас между двамата на леглото, събужда се с рев, изпада в истерия, започва да рита и да се извива, за да не я пипам и след 10-15 мин истерични викове с все сила, се укротява и заспива гушната или в мен или в татко си. Вечер я приспивам на ръце и се опитвам да я сложа в кошарата, но тя се събужда,колкото и дълбоко да е заспала и сякаш тръни има в кошарата реве и се мята и вдига ръце да я взема и пак наново безкрайно приспиване.
Тя сега кара някаква болест, може би нещо като грип-леко зачервено гърло и от време на време темп., която спада веднага след като й дам хомеоп. Също така иска постоянно да й давам от хомеопатичните гранули, като пристрастена е  Rolling Eyes досега за 1г.8м не се е случвало, а аз все за нещо съм давала гранули.

Някаква идея какво с случва?
Страшно искам както другите деца да си ляга вечер в кошарата, да й изпея една песничка  или да й прочета приказка и да изляза от стаята и тя да си заспи. Мечти, мечти...
Много накъсано и разбъркано писах, но вече от преумора не ми тече никак мисълта Tired

На прима виста Chicory+Cherry plum+Heather+Aspen - поне можеш да опиташ и до 3 дни да се прецени дали е подходяща или е нужно да добавиш още нещо.Помисли и за Olive вероятно и на нея не и стига този разпокъсан сън и това допълнително отежнява нещата Thinking
а за теб Oak+Olive  и дано успееш да "заредиш батериите" Hug

# 501
Имам въпрос - може да е малко нелеп, но признавам, все още чета първата ви тема и за капките на д-р Бах имам много малко познания..
Та въпросът ми е - много често ми се случва да хващам уроки ( за който вярва в това  Peace), макар да съм на 23 години.. и изживявам нещо страшно след като ме хване тази "лоша енергия", могат ли да помогнат баховите есенции или някаква комбинация от тях?

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 01:16 от Аея

# 502
Larch (Лиственицата)-тя кореспондира с човешкия потенциал за доверие в себе си.Налага хармоничен енергиен импулс в изкривената честота на човешкото енергийно  био поле
............това е според Мехтхилд Шефер

# 503
Честито Рождество Христово !
Пожелавам на вас и семействата ви много здраве,щастие и късмет!Весели празници !

Аея , много е интересно това, което споделяш. Аз хич не вярвах в такива бабешки работи, но и на мен ми дойде до главата.  Twisted Evil Дребната пък е обратно прихваща страшно много уроки. В чудо се виждам. По цяла нощ се врърти, буди се по сто пъти.. Като й бае бабата на следващата нощ си спинка без проблем. Какво да двам в подобен случай? Имам спомен, че д-р Господинов спомена нещо по въпроса : Орех - за защита от чужди енергии и Киселица. Пробвала съм го не помага. Хомеопатичката каза, че това й потвърждавало картината, просто имало някои хора, които й "вземат" енергия.
 Аея, май сме градски и аз съм от Ст. Загора

# 504
Интересно е и търся отговор..Но не знам дали баховите есенции могат да помогнат..
Не знам как да го обясня - дали е взимане на енергия или ми е "слаб анегела" според мн други хора, каквото и да означава това, но..усещането е адски силно главоболие и все едно месото ти трепери отвътре, а реално самият ти не трепериш..има случаи и когато повръщам..всички бабешки глупости съм пробвала, само с баене ми минава, но аз вече съм абонирана за няколко баячки, а така не се живее ..
Моля за помощ, ако някой знае дали есенциите помагат..

kony, сега видях какво съм написала - аз хващам уроки, а не че аз урочасвам някого (направила съм грешка) или поне не знам да го правя..

# 505
Момичета, един въпрос   bouquet - днес ме обхваща негодувание и обвинение към детето ми, че заради него и бременността съм в депресия.  Cry Прочетох, че това състояние се коригира с Плачеща върба, № 38. Но си пия една комбинация от Джел, Бук, Джанка, Повет, Бял бор.
Какво да направя - да капна Върба в шишенцето с комбинацията, нали може?

# 506
  • София
Аея, киселицата изчиства "лоши" енергии. Например може да се използва след посещение в болница, след среща с много или неприятни хора. За съжаление няма да те защити от загуба на енергия. Аз бих ти предложила, ако представлява интерес за теб, да започнеш да се занимаваш с Рейки. Като стигнеш второ ниво ще можеш много добре да се защитаваш.

облачето хей, да, можеш да си добавиш новото цвете в комбинацията, като само съобрази количеството. Ако шишето ти още е пълно - сложи 2 капки от концентрата, ако е наполовина - сложи само 1 капка.

# 507
borislavka72, всяка имформация ми е полезна.. за съжаление знам и от Баховите есенции и за рейки по мн, много малко.. ще проуча въпроса..
Ще се опитам да ви изчета темите!

# 508
Аея, аз бих предложила и Дона Идън Peace
има тема във форума  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368288.msg10097533#msg10097533  -изпробвано !!!

http://www.scribd.com/doc/36228793/Energy-Medicine-BG-Donna-Eden

има и клипчета в ютуб Peace

# 509
Интересна тема Mamagemelar Благодаря ти за инфото  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт