Цветолечението на д-р Бах - 4

• 69 441
  • 738
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Мили мами, отново имам нужда от съвет.  Sad
Синът ми от днес е с варицела, мога ли да му дам РР за облекчаване на симптомите или вече е късно и  newsm78няма смисъл?

# 556
  • На черешатааа
Благодаря момичета. Ето този тест правих http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/bach_flowers/test/ . Започвам да чета и пак ще питам ако имам въпроси  Hug

# 557
Здравейте,
синът ми от около 4-5 дни изпада в див ужас когато стане време за сън.
По принцип до сега го приспивах като легна с него на спалнята, гушна го и го полюшкам леко.
Но от няколко дни само като го сложа да легне и започва буквално да се дере  Sad
Наистина е ужасно.
Имате ли идеи каква комбинация да направя и как да разтворя капките за него, без алкохол?

Явно "нещо" е нарушило баланса на детенцето  ти и то изпитва нежелание и очакванията му са изпълнени със страх  и отказ да си ляга.Можеш да го подкрепиш с
Rock rose(скална роза) 
+
Star of Bethleheem(гарвански лук)
и Aspen(Трепетлика)

Как да си направиш комбинацията БЕЗ алкохол:
Можеш да вземеш от всяка една есенция по 3-4 капчици и ги разтвориш в малко водичка и му дадеш да ги изпие преди сън. Така можеш да правиш всеки ден по 3-4 пъти И ще избегнеш разреждането им в алкохол щом това те притеснява Peace.Другият вариант е да си намериш едно шишенце от 20 мл или 30мл и в него поставиш по 3-4 капчици от всяка избрана есенция и долееш с изворна водичка.Тази комбинация така приготвена в ,която няма бренди ,можеш да си я съхраняваш в хладилник до 7 дни.
Много благодаря    bouquet
Сега имам нов проблем - одеве като извадих капките да приготвя комбинацията, видях че на кашона ми пише Exp Date 9/2010г, означава ли че им е изтекла годността.Купувала съм ги от Пашкулев.

# 558
Срока на годност е повече нормативно изискване;) Поглеждаш шишето-ако не плуват утайки и не мирише на лошо-става  Peace

# 559
здравейте, момичета!
имаме следния проблем:от 13.01 детенце тръгна на градина. Досега никога не е ходил, четири години си го гледам аз, много е привързан, а и аз към него. Първите два дни го вземах на обяд, за да посвикне. Много му хареса там- госпожите, децата, играчките. Цяла събота и неделя пита кога ще ходим на градинка. В понеделник го оставих да спи там с негово съгласие. Като го взех, ми казаха, че от някое време се разплакал и все питал къде е мама. Но иначе спал. Във вторник вече го оставих плачещ, а следобед госпожата ми разказа, че не е престанал цял ден. Дори завит през глава ридал, докато другите спели. И все искал мама. Следващите два дни го вземах пак на обяд. Оставям го ридаещ и искащ мама. В четвъртък вече бил спокоен, не мрънкал много- само няколко часа, а не през целия ден. Обещаваме подаръци ако не плаче и говори с госпожата. Има резултат. В петък пак го оставих да спи там. Сутринта плакал, но после се успокоил, спал, играл с другите. Като го вземах беше спокоен и дори усмихнат. От утре ще го оставям пак по цял ден, та да свиква, че градинката е целодневна. Много му говорим с татко му, той все обещава, че няма да плаче, но е ясно, че го изживява много трагично. То и ние двамата също, еле пък я Cry  Simple Smile
Една приятелка ми каза, че нейното момиченце много бързо се успокоило и свикнало с градинката с помощта на капките на Бах.
Затова имам към вас голяма молба- препоръчайте ми точна комбинация за моя случай! Мисля, че бях много подробна, за да стане картинката ясна. Ще съм много благодарна на всички! И дано детенце спре да се травмира, че ми е много чувствителен, нищо, че е на 4 години! Simple Smile

# 560
Момичета, а знаете ли кога ще има курсове за тази година?

# 561

на 12-13.02.2011 има курс 3-то ниво за София
http://www.edicta-bg.com/

# 562
От известно време не чувствам нужда да си пия капките през деня, но няколко нощи почнах много мисля за работа и да разигравам ситуации от деня. Започнах скоро нова работа.
Трудно заспивам от преумора, малката ме буди често и като не мога да изхвърля тези мисли и съвсем се скапвам.
Мисля си да направя някаква комбинация, която да я пия само вечер.
Например Walnut, Olive, Elm, White Chestnut
може би съм станала и Sweet Chestnut, но пък не съм отчаяна, въпреки, че усещам някакъв фатализъм, че все на нас се струпват лошите неща, въпреки, че здравия разум ми казва, че не е така и има много по-лошо неща и болести, които се случват на хората, но не мога да си го избия това от главата.
Кое беше за натрапчиви мисли? White Chestnut ли?

# 563
very nice , да, това е цветето за натрапчиви мисли.

# 564

на 12-13.02.2011 има курс 3-то ниво за София
http://www.edicta-bg.com/

Благодаря ти esme bolger. Ще разгледам подробно и ще изчакам когато има I или II ниво, защото аз едва сега прохождам. Чета, информирам се и мисля да пробвам с ниво II, когато има.

# 565
Здравейте момичета,

За първи път попадам на темата и ми е много интересно. Имам намерение да посетя Ваня Захариева - Бахов терапевт. Попаднах на нея в aspenbg.com. Моля да ми кажете някой бил ли е на посещение при нея, дали е хомеопат или психолог и доволни ли сте? Виждам че вие сами си избирате комбинациите от цветя, но не знам дали сте се справя сама. Благодаря предварително на всички и успех!

# 566
  • София
cutie, не съм я посещавала Захариева, но се свързах с нея чрез мейла, има онлайн консултация на същия адрес. Описах си проблема и тя ми предложи комбинация. Разбира се директният контакт е по- добър, ще може да ти зададе повече въпроси и вероятно ще има по- точна картина и по- добра комбинация, но аз нямах възможност да я посетя. Момичетата тук също дават много добри съвети. Успех и на теб!

# 567
Здравейте, искам да ви помоля за съвет.

Прочела съм информацията и описанията на цветята, и за себе си успях да определя, но искам да направя комбинация за дъщеря ми (1г 4мес.), а за нея ми е трудно да преценя какво е подходящо. Тя нощем се буди многократно, плаче, трудно я успокоявам и приспивам отново (още я кърмя). Почти откакто се е родила е така. Последните месеци започна да спи по-спокойно, но от две-три седмици пак се върна нощното будене, плач, става да ме търси... което мисля, че е свързано с  намаляването на кърмата ми напоследък. Мисля, че не и стига и затова се опитва нощем да навакса и иска да е постоянно залепена до мен, да спи на гърдата и ако помръдна се разсънва и разстройва ужасно. Не държа да я отбивам още, но количеството кърма намалява и мисля, че това я разстройва. В момента не растат зъбки, няма подути венци, не е болна, няма други неразположения. През деня е  весела, аз съм си в къщи, не мисля че и липсва контакт...

Съжалявам, че стана дълго, но ще бъда благодарна много, ако ми препоръчате подходяща комбинация, за да спи по-спокойно и да не приема драматично отбиването (ако се стигне дотам).  bouquet

# 568
Здравейте момичета,

За първи път попадам на темата и ми е много интересно. Имам намерение да посетя Ваня Захариева - Бахов терапевт. Попаднах на нея в aspenbg.com. Моля да ми кажете някой бил ли е на посещение при нея, дали е хомеопат или психолог и доволни ли сте? Виждам че вие сами си избирате комбинациите от цветя, но не знам дали сте се справя сама. Благодаря предварително на всички и успех!

Аз поддържам връзка с нея,тя пише тук,чрез сайта ми предложи комбинация.След това се свързахме по скайп и оттогава ми е душеприказчик.Не знам дали е дипломиран  психолог,но ми действа като такъв,много е мила и отзивчива,винаги ме изслушва и напътства,дава ми кураж.Радвам се,че я открих!!!Ваня-ако четеш в момента   bouquet  bouquet  bouquet

# 569
lina,  благодаря за отговора. Аз днес бях при д-р Пашкулев. Той ми направи комбинация от цветя, както и програма с упражнения. Ще видим какви ще са резултатите. Аз много разчитам да са добри  Simple Smile Praynig Praynig Praynig

Момичета, искам да попитам има ли проблем ако шишенцето с капките стои близо до мобилен телефон (при хомеопатията това е противопоказно).
Аз днес си взех капките и ги сложих в чантата и телефона ми звънна веднъж и затова сега малко съм притеснена да не съм им направила нещо.

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт