Цветолечението на д-р Бах - 4

• 69 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • У дома
Как става записването на час при д-р Пашкулев? Дни предварително или е по-трудно? Ще си идвам до БГ само за две седм и се чудех дали мога да го вместя в графика си.

# 571
Atalanta, аз миналата седмица си записах час в Сряда за Събота, защото тогава съм почивка и ми е удобно. Така че мисля че няма да имаш проблем със записването.

Момичета, някой ще ми отговори ли за на този въпрос: Искам да попитам има ли проблем ако шишенцето с капките стои близо до мобилен телефон? (при хомеопатията това е противопоказно).

Хиляди благодарности!

# 572
Искам да попитам има ли проблем ако шишенцето с капките стои близо до мобилен телефон? (при хомеопатията това е противопоказно).

cutie , принципно не е хубаво, каквото и да е, да стои близо до мобилен телефон  Mr. Green
няма нищо драматично, че капките са били за кратко до такъв, но просто избягвай да ги държиш в близост до какъвто и да е източник на електромагнитно излъчване (мобилен, монитор, РС, микровълнова и т.н.)
и не се шашкай толкова  Hug

# 573
esme_bolger, благодаря за отговора! Като се замисля, в офиса е пълно с компютри и мобилни телефони, в къщи ги сложих в един шкаф в кухнята....който е близо до микровълновата печка. Явно ще трябва да им измисля друго място.
И ти си права, че не трябва човек да се шашка толкова.

Поздрави на всички!

# 574
за мое успокоение  Laughing съм си купила черен турмалин,който стои в кашончето с капките
а тях държа в стаята на децата,където няма никакви уреди
друг е въпроса,че имам безжичен интернет вкъщи ooooh!

# 575
Моята информация ( от Бах терапевт с 20 годишен опит ) е,че няма да се повредят,дори да се държат в дамската чанта до мобилния телефон Peace
Сега преглеждах пак сайта на Др Пашкулев,очарована съм  ,много е приятен.

Според Уики-то черния турмалин е вещерски камък,твоето инфо какво е   bouquet

# 576
на уики не вярвам  Peace

виж тук повече  

# 577
То уйки-то не е за вярване,откак прочетох,че микровълновата печка е най-запазваща витамините  ooooh!
а сканираната книжка дори я имам,благодаря за препратката  Hug

# 578
  • В сънния Люлин, прибулен...

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 579
Здравейте,
мога ли да се консултирам с вас, кои капки е необходимо да се приготвят за детенцето ми, което вади много трудно зъбките, неспокойна през нощта, плаче, буди се много често, по принцип с кърмене се успокоява, но не винаги. Вечерите ни от 4 месец са безсънни. От 5 месец е със зъбче. Независимо пробива ли зъб или не - тя не спи, тоест и в интервала от 2 месеца когато няма нов зъб, нещата са същите. Помогнете!  Praynig

# 580
vivianna , за никнене на зъби обикновено се дава Орех (Walnut) 33

http://espirited.com/33-walnut-%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%85/

и Мацарела
Цитат
Зъби - поникване

момента на поникването Walnut
с болка, мъчително + Agrimony
което изтощава + Olive

# 581
Благодаря, esme_bolger !
Ние й даваме тези трите, но не помага. Та реших да питам да не би да грешим комбинацията. А как се дава? Аз давам по 3-4 капки в шишето за вода - пие вместо вода. Дали направо да не й пръскам в устата капките? Колко често?

# 582
Благодаря, esme_bolger !
Ние й даваме тези трите, но не помага. Та реших да питам да не би да грешим комбинацията. А как се дава? Аз давам по 3-4 капки в шишето за вода - пие вместо вода. Дали направо да не й пръскам в устата капките? Колко често?
Доколкото знам, се дава 4 пъти по четири капки на езичето и без да го докосваш с пипетката/капкомера, 15 мин преди и 15 мин след храна минимум като времево растояние. Защо не пробвате и от хомеопатията Chamomilla vulgaris- специално за спокойствие по време на никнене на зъбки, за спокоен сън. На нас много ни помагаше. Давах я 3 пъти по 5 гранулки, разтворени в контейнерче за урина (много е удобно да ги тръскаш докато се разтворят). И билкови гелове разни, за леко никнене на зъбки, сега поне има голямо разнообразие във всяка аптека. Дано по-бързо се стабилизирате и успокоите! Успех!

# 583
Благодаря, esme_bolger !
Доколкото знам, се дава 4 пъти по четири капки на езичето и без да го докосваш с пипетката/капкомера, 15 мин преди и 15 мин след храна минимум като времево растояние. Защо не пробвате и от хомеопатията Chamomilla vulgaris- специално за спокойствие по време на никнене на зъбки, за спокоен сън. На нас много ни помагаше. Давах я 3 пъти по 5 гранулки, разтворени в контейнерче за урина (много е удобно да ги тръскаш докато се разтворят). И билкови гелове разни, за леко никнене на зъбки, сега поне има голямо разнообразие във всяка аптека. Дано по-бързо се стабилизирате и успокоите! Успех!

Благодаря за включването! В момента и Хамомила давам, (на лечение сме при хомеопат, той го предписа и даде), но абсолютно все едно нищо не й давам!  Sad  ooooh!

Един по общ въпрос - тези есенции на принципа на хомеопатичните ли са, т.е. да се изчаква преди и след ядене да мине време?

# 584
да, на мен ми казаха, че трябва да се минали минимум 15 мин след хранене и минимун 15 мин преди хранене. Дори най- добре било 30 мин. след хранене, за преди- и 15 са достатъчни. Ако е възможно, добре би било да изжабуриш устичката с вода 5 мин преди да дадеш, Ако слънчицето още не се е научило, просто даваш малко водичка да пийне и след 5 мин спокойно слагаш на езичето (моят син така си отваря устенцата, че става на небцето!) 4 капки. След 15мин можеш да даваш ядене или водичка. Даже някои специалисти казват, че вода може веднага.

Общи условия

Активация на акаунт