Цветолечението на д-р Бах - 4

• 69 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Може ли някой да ми препоръча от коя книга да започна да се запознавам с цветята на Бах..?
Книга като за лаици, защото аз съм една от тях, каквото знам за тези цветя е само от форума и то е мн малко..

Момичета моля ви ако истински се интересувате - правете си труда да четете поне текущата тема... 
Това е цитат от само 2-3 странички по напред...

Peace

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 21:47 от miniemouse

# 646
Mamagemelar, aма тези капки от двата вида пелин /за които ти писа преди няколко дни/ ги няма в комплекта на Пашкулев, нали? Убих се да ги чета и не ги открих. newsm78
А исках и от тях да си прибавя към моята комбинация.

пост-Бахови са,преди около 3 месеца Пашкулев ги имаше в наличност Peace

# 647
Къде мога да намеря инфо за пост баховите есенции?Мерси Simple Smile

# 648
# 649
  • Варна
Прочетох книгата на Б.Мацарела, но не мога да се определя кой точно тип съм. Имам допирни дочки до 3-4 вида, най-силно при 2 Rock Water  и Vine. Според мен и двата типа силно се конфронтират. Не мога да избера. Какво се прави в такива случаи?

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 22:04 от Приятно ми е - Богиня!

# 650
аз имам по-пълен списък на пост-Бахови и минерали-пак от Пашкулев/което може да означава ,че ги е имал тогава в наличност,а сега не са Peace,но по принцип има и още/
 ако някой може да ги качи в докс.бг или другаде,ще му ги пратя

# 651
# 652
Прочетох книгата на Б.Мацарела, но не мога да се определя кой точно тип съм. Имам допирни дочки до 3-4 вида, най-силно при 2 Rock Water  и Vine. Според мен и двата типа силно се конфронтират. Не мога да избера. Какво се прави в такива случаи?
Защо смяташ,че са противоречиви? МОже да откриеш елементи и на единия и другия тип. Вземаш си и двете  Peace

# 653
Започнах да правя комбинации на цялото семейство пак и съответно да чета.

Мисля да направя и на бебето, та в тази връзка имам следните въпроси:

• ако ги направя без алкохол колко време мога да ги съхранявам и как?
  • "Larch+ Star of Vitleem+ Crab apple " как ви се струва?

Бебето е на 4 месеца. Целта на комбинацията е да го направи по силен и устойчив, по здрав, по издръжлив на шума който батко му вдига и той не може да спи, да го изчисти от медикаментите които наскоро му даваха в болницата.

Моля за коментар. Praynig

# 654
  • на плажа
 И мен ме интересува това - какъв оцет да сложа ( мога ли да позвам Балсамико) и ако е без оцет, само с вода, колко време мога да го ползвам - на едно място четох, че р-р с вода е годен само 24 часа, а на друго място - няколко дни.

# 655
  • Варна
Защо смяташ,че са противоречиви? МОже да откриеш елементи и на единия и другия тип. Вземаш си и двете  Peace
Ами... вярно е, че става въпрос за дисциплина и при двата вида, но в единия случай е насочена  навън, а в другия - навътре. Нещо като интроверт/екстраверт. Затова ми се струва, че са противоричиви типове.
Не знаех, че е възможно да се смесят и двата като основен тип. Мислех, че комбинациите са за някакъв тип проблем. Явно не съм чела внимателно.

# 656
И мен ме интересува това - какъв оцет да сложа ( мога ли да позвам Балсамико) и ако е без оцет, само с вода, колко време мога да го ползвам - на едно място четох, че р-р с вода е годен само 24 часа, а на друго място - няколко дни.
ако е само с вода, могат да се ползват една седмица, стига да не се допира шишето до устата по някакъв начин. Когато са негодни, водата става една такава лигава, но....това може да сеслучи и след 10-я ден, така че най-добре е нишо да не се слага, а да се прави всяка седмица и  да се държат на хладно и тъмно .

# 657
Аз слагам няколко капки уиски( преди пълнех към 20 %,но ми мирише неприятно).Използвам го за ок. месец.

ПОмагайте,моля-Какво да добавя за  пристрастеност- не мога да се откажа от шоколад.Години се боря да си върна килограмите от преди ражданията и тъкмо постигнах някакви резултати,всичко се разваля,заради пустия му шоколад.

Благодаря  Hug

# 658
  • на плажа
 Благодаря ти, АссолИ ВилАр! ( уффф, с тези сменени никове вече никого не мога да разпозная Wink) Така ще направя - ще взема малко шишенце 20мл от аптеката и ще забъркам само с изворна вода Девин. Само не знам дали да капна и две капки Рескю в р-ра.

# 659
Момичета, искам да ви питам има ли някакъв период след който комбинацията трябва да се сменя. Аз бях при д-р Пашкулев в края на януари. Той ми направи комбинация от цветя и вече съм към края на шишенцето. Интересува ме сега дали мога да си поръчам същата комбинация или трябва пак да отида при него, за да ми направи нова. Има ли някакъв елемент на привикване или нещо такова?
Аз в началото се чуствах много добре от капките, но сега нещо не намирам разлика. Ето какво пия в момента: Walnut, Star of Bethlehem, Gorse, Sweet chestnut, Willow, Gentian, Larch. Преживявам тежка раздяла/предстои ми развод след 10 годишен брак и се опитвам да си помогна с есенциите.

Сърдечно ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт