Отговори
# 45
  • София
Сходната възраст има своето значение, защото най-малкото е по-вероятно да са на сходен акъл и повечето неща в живота да ги правят заедно за пръв път. Един мъж с десет години по-голям от нея най-вероятно вече ще е бил женен, ще има деца или най-малкото ще е имал доста повече връзки и опит. Ако е по-млад, ще е като дете, мъжете и без това по-късно влизат и излизат от пубертета.

Между другото, Махатма Ганди не е бил много цвете за мирисане. Всъщност е бил доста егоистичен. Като решил да се пречиства и да се отдаде на аскетичен живот, включително отказ от голяма част от храните и изцяло от секса, се е опитвал да наложи същото и на близките си хора.

# 46
абсолютно съм съгласна. вървя си към старомоминството. липсва котка, но то защото остана при бившето.  ще пробвам със сайтове и близки, но категорично отказвам да смаля така и така минималните си претенции. мерси за инпута, аз си споделих и ми олекна Simple Smile
Бгдейт се оказа истината за мене преди години, вече осем. БЯх се отказала от мисълта, че ще намеря свестен партньор.
Дори обмислях как ще си осиновя дете сама. Регистрация - на майтап. Искри от момента , в който се запознахме лично - 14 юли 2002. За 5 месеца уикенди си ме взе при него си. И...другото е ясно.

# 47
  • София
Едно време имаше ТВ-предаване "Адрес 4000",сега май в-к Лична драма върши тази услуга.

# 48
  • София
Изобщо не съм се замисляла навремето откъде и как се търси партньор. Сигурно защото бях много млада, в типичната студентска среда и някак се намерихме с мъжа ми насред океана от млади и необвързани хора. Забелязала съм, че човек пропусне ли този момент, в който е в най-благоприятна позиция като количество и качество на избора, после много му се стесняват възможностите, а му се увеличават изискванията. И винаги ми е било странно като започнат хора, които очевидно нямат връзка или нещо не им върви с връзките, изведнъж като започнат да поставят някакви изисквания за възраст, височина, образование и прочие. Откъде знае кой му е на късмет? Като вица със студента и влюбването му.

# 49
Кажи го вица, андариел, не го знам аз? Laughing
Аз, за съжаление, съм била в доста женска специалност, та...невинаги се получава по време на следването.
А го има и другия момент-ожениха се по време на висшето, и само няколко години по-късно-развод. Така че...е мнооого относително.

# 50
Толкова ли не останаха мъже по заведенията,улиците,приятели на приятели и къде ли не,че чак и в Лична драма да търси. ooooh! Laughingю
Най-малкото можеш да се регнеш в сайт за запознанства и да се радваш на мъжко внимание и да си правиш подбор с кой да излизаш и кой не,според визия,години и местоположение. Peace

# 51
Просто да не е садист, откачалка, девствен, значително по-малък, значително по-голям и тн., стар ерген или бебе тръгнало за приключения с какички.
Joy
Изобщо не е просто обаче. Записвам се да следя съветите  Blush

# 52
Инфантилна, понеже с тебе, малко или много, се' "познаваме" виртуално, ше зема да те запозная с брат ми. Набор 1981, не пие, не пуши, ама глаДен експерт, гОркият, та ще требе да му се търси друга работа... Whistling

# 53
Височина?
Това е най-важно за мен Simple Smile
Има ли начин да го науча да пие? Thinking

# 54
Около 175 трябва да е.

Ахахаха, да пие??? Ми ...не знам.
Тук се пускат теми как да спасим мъжа от алкохола, тя иска да го учи да пие. Joy Joy

# 55
На колко години си че бързаш да се жениш?
И един куп изисквания.Дали някой ще успее да отговори на всички?
Любовта се намира когато не я търсиш. Wink

# 56
една моя леля , мъдра жена , казва -
''една жена трябва да се ожени , не когато тя иска , а когато нея я искат ...''

# 57
Бгдейт се оказа истината за мене преди години, вече осем. БЯх се отказала от мисълта, че ще намеря свестен партньор.
Дори обмислях как ще си осиновя дете сама. Регистрация - на майтап. Искри от момента , в който се запознахме лично - 14 юли 2002. За 5 месеца уикенди си ме взе при него си. И...другото е ясно.

Ау, Жозефина, в БГдейт се намирали снажни вегетарианци?!  Crazy Как не съм го знаела преди  Mr. Green Моето момче е в повечето отношения прекрасно, но как не му омръзна да ми пробутва пържоли?  Crossing Arms  Mr. Green

# 58
Няма майтап, Поличка, той вече БЕШЕ такъв от година и кусур.

Бай дъ уей, винаги съм се чудила, защо като цяло много високите си избират доста по-дребни жени?

4 такива двойки са около мене. 4.

П.С. У дома пражол'те ги ма'ам аз. Сега съм на такава диета.

# 59
Бай дъ уей, винаги съм се чудила, защо като цяло много високите си избират доста по-дребни жени?

Задавала съм този въпрос на моя любител на пържоли  Mr. Green, който надвисва заплашително над скромните ми 160 см (той е 188 см висок)  Crazy Само повдигна рамене и каза, че гледа жената, а не ръста й  Peace Толкова. Пък аз се надявах да чуя, че съм сладка, финна и неустоима, но уви  Crossing Arms  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт