Отговори
# 60
Според габровските шеги дребничката жена е нужна, за да не се хаби много плат за рокли. Според други източници- защото заемала по-малко място в леглото Simple Smile Все икономически подбуди.

# 61
Няма майтап, Поличка, той вече БЕШЕ такъв от година и кусур.

Бай дъ уей, винаги съм се чудила, защо като цяло много високите си избират доста по-дребни жени?

4 такива двойки са около мене. 4.

П.С. У дома пражол'те ги ма'ам аз. Сега съм на такава диета.
просто е. миньончетата са луди на тема високи мъже - това е истината. сигурно е нещо свързано с гените, защото представете си много дребна жена с дребен мъж...поколението е обречено. не познавам дребно момиче, за което ръста на гаджето да не е фикс идея. ама на тях никой не им казва "ааа ама къде с такива претенции". Angry

Тоест миньончетата ги налазват високите батковци, а не обратното.
Съвсем са ми нормални критериите, стига глупости. Един батко ми показаха тук от форума и веднага си казах, че е много готин пич.

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 14:30 от мацка

# 62
не познавам дребно момиче, за което ръста на гаджето да не е фикс идея

Чак пък фикс идея  Rolling Eyes В живота си не съм чувала жена да казва "Харесвам ниски(дребни) мъже", независимо колко висока е самата тя  Peace Винаги съм харесвала високи мъже и струва ми се, няма нищо необичайно в това  Peace

Това за обреченото поколение е доста странно - да си нисък е нещо като да си болен ли?!

# 63
Авторката,да те запозная с един самотен варненски гларус? На 30 год,170 см,не пуши,пие нормално и е компютърен гений.  Party

# 64
Авторката,да те запозная с един самотен варненски гларус? На 30 год,170 см,не пуши,пие нормално и е компютърен гений.  Party

Ако всичко му е толкова перфектно, защо на 30г. е самотен... Wink

# 65

Щото е от Варна Mr. Green. Аз покрай историите на Деси, се убедих че им има нещо на тея мъже там Whistling

# 66

Това не знам  Thinking. А за перфектните мъже... къде са,че не ги виждам? И аз си мислех,че съм намерила перфектния,но скоро се убедих,че нЕма такова животно.  Mr. Green Освен този красавец на аватара ми.  Party Grinning

# 67
Изобщо не съм се замисляла навремето откъде и как се търси партньор. Сигурно защото бях много млада, в типичната студентска среда и някак се намерихме с мъжа ми насред океана от млади и необвързани хора. Забелязала съм, че човек пропусне ли този момент, в който е в най-благоприятна позиция като количество и качество на избора, после много му се стесняват възможностите, а му се увеличават изискванията. И винаги ми е било странно като започнат хора, които очевидно нямат връзка или нещо не им върви с връзките, изведнъж като започнат да поставят някакви изисквания за възраст, височина, образование и прочие. Откъде знае кой му е на късмет? Като вица със студента и влюбването му.

кажете този виц най-после Simple Smile
Имала съм връзки по-дълги от много бракове, не знам какво сте се захванали за тези изисквания. нормално е. "познанието води до мъка". С опита идват и изискванията.

С връзките не върви именно защото не си поставяш критерии. Тоест критериите си идват след връзките, а не обратното. И е нормално. Като си пробвал нещо, ти е ясно, че категорично не искаш да повториш. Изяснил си си какво не би допуснал, какво ти харесва и какво не ти харесва.
Аз лично  не много пия и не пуша редовно (пуша само като пия  Laughing), но знам, че с мъж, който не пие/пуши и не обича да излиза по-трудно ще си пасна. Не, че ми е задължително условие, но ще се поизмъча да излизам все сама(пробвано е 5 години).  

Като си бил с по-малък, и си си късал нервите, знаеш, че не искаш да повториш, защото е много трудно поне за жена като мен, която няма майчински мераци към гаджетата си и са разправии. После не може като големи хора да се разделите, трябва циркове.
Не ти връща нещата.абе мани...

# 68
  • град-държава
На мен ми е много непотятно това рамкиране-висок,рус,със сини очи,чувство за хумор и бла бла...
Аз например винаги съм харесвела не особено високи и набити мъже с бедра като козунаци  Embarassed,аз съм 170 см,обичам като съм на токчета да съм по висока от тях  Mr. Green,ама на мъжа ми е 185,нормален даже може да мине към слабите,по всички параграфи абсолютна противоположност на това,което съм си мислела,че е за мен.
Не се знае знае ли се както се казва...

# 69
не познавам дребно момиче, за което ръста на гаджето да не е фикс идея

Чак пък фикс идея  Rolling Eyes В живота си не съм чувала жена да казва "Харесвам ниски(дребни) мъже", независимо колко висока е самата тя  Peace Винаги съм харесвала високи мъже и струва ми се, няма нищо необичайно в това  Peace

Това за обреченото поколение е доста странно - да си нисък е нещо като да си болен ли?!
не не е да си болен, просто предполагам, че има някаква еволюционна причина именно по дребничките момичета да харесват високи мъже.

# 70
На мен ми е много непотятно това рамкиране-висок,рус,със сини очи,чувство за хумор и бла бла...
Аз например винаги съм харесвела не особено високи и набити мъже с бедра като козунаци  Embarassed,аз съм 170 см,обичам като съм на токчета да съм по висока от тях  Mr. Green,ама на мъжа ми е 185,нормален даже може да мине към слабите,по всички параграфи абсолютна противоположност на това,което съм си мислела,че е за мен.
Не се знае знае ли се както се казва...
И на мен ми е непонятно това с изискванията висок пък нисък пък еди какъв си Peace. Но например знам, че не искам наркоман и алкохолик, нито лъжец, използвач и тн...и това без да съм пробвала. Съмнявам се, че това ще ми е късмета.  Също така , след пробване съм открила някакви неща, които категорично не искам в партньор. 

# 71

Това не знам  Thinking. А за перфектните мъже... къде са,че не ги виждам? И аз си мислех,че съм намерила перфектния,но скоро се убедих,че нЕма такова животно.  Mr. Green Освен този красавец на аватара ми.  Party Grinning
Simple Smile да не е от онези момци с ферарито? Между другото, една мама ме запозна със сина си, който наистина е готин пич и изглежда купонджия. Така, че има си готини мъже. Явно е въпрос на среда.  Thinking

# 72
  • София
всички харесват високи мъже! Има и още нещо - дори ниските мъже харесват високи жени, друг въпрос е какво се получава в действителност. Моите наблюдения са, че все пак, повечето хора имат партньори с близък до техния ръст, дори си плиличат в чертите на лицето.

# 73
Факт - с натрупването на опит във взаимоотношенията,изискванията към партньора след един определен момент стават високи.
Особено за жените след 24-25 години,когато вече знаят какво искат и какво търсят(предполага се,че до тази възраст вече са натрупали някакъв опит) Naughty

# 74

Ако всичко му е толкова перфектно, защо на 30г. е самотен... ;-
 Щото е от Варна Mr. Green. Аз покрай историите на Деси, се убедих че им има нещо на тея мъже там Whistling

Ама този на Десито хич не е самотен...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт