Отговори
Здравейте. Минаха около 5 месеца откакто приключих псоледната си връзка и се чувствам прекрасно. Имах и една авантюра краткотрайна междувременно, но сега  искам нещо сериозно вече. Около мен много мъже, но 1. никой не ме грабва така, че да хлътна (което, с оглед на кошмара, който преживях с предишната си връзка, е нормално) и 2. не ми се струват подходящи чисто прагматично. Или са с 3-4 години по-малки или с 10тина по-големи. Аз съм от малкото жени, които май не харесват по-възрастни мъже, а пък не мисля, че мога да изтърпя още един по-малък. Със сигурност искам като минимум връзка и като максимум сериозна връзка. Искам 26-30 годишни, но неизвестно защо такива около мен много няма. А тези, които ги има просто не стават брррр и то покъртително не стават.
Къде да си намеря хубав сингъл мъж на около 26-30:)))?

# 1
Ееее, стига де Simple Smile Свършиха ли 26-30 годишните! Знаеш ли колко много такива познавам, повечето от тях са сингъл, а някои са и девствени. Но къде да ги срещнеш, не знам. Може би в интернет.
То и аз не понасям старчоци(разбирай по-големи от мен с повече от 3 години), но на 3-4 години по младите какво им е?

# 2
Звучиш ми като Шарлът от Секса и града  Grinning Може би трябва да излизаш повече и да си смениш обкръжението. Във форум ( и то предимно посещаван от жени) няма да си намериш мъж  Wink И не го превръщай във фикс-идея. Успех!

# 3
ми не знам...аз никаква прелест не видях във връзката спо-малък. Нито по романтично беше, нито страстно. Сексът не беше хубав. на всичкото отгоре възрастта явно и на него у пречеше, защото за щяло и нещяло се опитваше да ме командари и критикува patronize-ва. Абе, нетърпима история. ревности, простотии. У него липса на опит, а аз явно не мога много да уча "Мило, моля те не ме обиждай. мило, моля те не идвай без предупреждение.". Laughing каквото и да кажа все "детски истории, голямо си дете" именно защото имаше притеснения, че той е детето. Голям егоизъм. Но си е от човека, силно се съмнявам на 30 да е по-различен.
И все пак, не искам баш сега пак с по-малък. И родителите ми пак ще мрънкат. А неговата маминка колко ме хареса направо  Laughing Laughing

# 4
Звучиш ми като Шарлът от Секса и града  Grinning Може би трябва да излизаш повече и да си смениш обкръжението. Във форум ( и то предимно посещаван от жени) няма да си намериш мъж  Wink И не го превръщай във фикс-идея. Успех!
еми фикс идея ми е, да. Излизам страшно много-всеки уикенд.

# 5
все едно попита - къде да си намеря свестен мъж  Laughing

това за запис, да чета и аз напътствия  Twisted Evil/такъв за преклонната си възраст още не  съм срещнала/.

# 6
Мацка, ти за сайтове за запознанства не си ли чувала? Shocked Има много хора, които са се събрали така. Пробвай с няколко различни сайта. Другият вариант е да си окачиш табелка на врата, може пък и да помогне.  Laughing

# 7
  • Варна
 Shocked
обявите са за друго място

# 8
Мацка,така специално както си тръгнала да търсиш идеалния,няма да го намериш,защото все ще виждаш недостатъците и все няма да е достатъчно достоен за теб Wink
Остави нещата да се случват от самосебе си като не гледаш на всеки мъж като на възможен съпруг.
Незнам на колко си години(сподели,ако не е тайна  Wink ),но какво си се разбързала,чак във фикс идея си го превърнала?

# 9

Бих ти предложила брат ми...във възрастовата граница все още се вписва... Whistling Whistling Whistling

Обаче...не е сингъл, ако не ти е проблем ще те запозная.  Simple Smile

Няма да го хваля, колко е прекрасен, за да не искат и другите да ги запознавам. Wink Wink Wink

# 10
не се бях замисляла за сайтове за запознанства...вижда ми се унизително . newsm78
дайте някви сайтове?
 кво да си слагам табелка, то ми пише на челото "искам мъж". Те хората знаят, че си търся приятел, тъй като знаят, че съм сама от известно време - от там и сериозният наплив на желаещи...чакат да ми падне пердето  Laughing Laughing като лешояди кръжат над полуумиращата жертва.

Бих ти предложила брат ми...във възрастовата граница все още се вписва... Whistling Whistling Whistling

Обаче...не е сингъл, ако не ти е проблем ще те запозная.  Simple Smile

Няма да го хваля, колко е прекрасен, за да не искат и другите да ги запознавам. Wink Wink Wink

абе като не е сингъл, значи става  Laughing

# 11
Аз не разбрах, родителите ти за какво точно ще мрънкат?

# 12
те си мрънкат по принцип. те са на мнение, че не е подходящо да излизам с по-малки от мен или изобщо да имам връзки ..."без перспектива", тъй като по-малката ми сестра е винаги във връзки "с перспектива" и така все на мен се стоварва семейната критика.

# 13
Глупости, унизително! Възприеми регистрацията в такъв сайт за забавление. Стига да не го вземаш прекалено навътре. Защото моя приятелка си имаше и неприятни моменти от такова запознанство. Ама то неприятните моменти няма как да ги предвидим и в запознанствата по обикновения начин. Чувала съм за Елмаз.

# 14
те си мрънкат по принцип. те са на мнение, че не е подходящо да излизам с по-малки от мен или изобщо да имам връзки ..."без перспектива", тъй като по-малката ми сестра е винаги във връзки "с перспектива" и така все на мен се стоварва семейната критика.

Joy Joy Joy

Пука ли ти...

Ще те запозная, щом не ти пречи, че не е сингъл. Wink

Твърдиш, че социалния ти живот е на ниво, защо ти е тогава сайт за запознанства... Whistling

Нещо не те разбирам... Hug

Общи условия

Активация на акаунт