90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 304
  • 738
  •   1
Отговори
# 525

Грешно ли е ако утре във въглехидратния ям на обяд сладолед,а вечерта филията с лютеница?Не знам защо,ама нещо ме чагърка тоя сладолед или пък ако е кекс да го ям вечер....

Мила Omnia,

Аз преди няколко дни гледах едно предаване, в което взеха участие 2 близначки и целта беше да пробват 2 диети. Да се види коя е по ефективна. Сега няма да разказвам всичко, но обобщението е, че при едната, която отслабна повече, е че се хранеше на правилото low carb вечер. Демек, никакви въглехидрати вечер. Обясниха го в предаването посредстом една анимация, как клетките ако им се даде захар вечер, не са способни да слабеят. Ако мога да се изразя така. Сега, това не е нашата диета и оставям правото на всеки да решава за себе си. Моята препоръка е вечер във въглехидратен, да не е сладка! Т.е, според мен, е по–добре да хапваш нещата като сладолед и торти на обед, а вечер да останат добрите въглехидрати. Спагети, пица и т.н. Според мен това ти чувство, дето те гложди, е основателно!
Аз самата имам битка по този въпрос със себе си, та бих разбрала и тези, които не споделят това мнение (горенаписаното). Избор!

Като край на тази  hahaha проповед, искам само да се похваля, че сам 61 тази сутрин. Във вторник ми е първия воден и много се надявам след него да съм на 60кг. Така стимула за втори и трети месец е гарантиран!

# 526
Бри, продължава се с деня по план, а не с този който си оплескала. Simple Smile

# 527
Mim80 `- Браво, страхотен резултат!  Успех и в трети цикъл  Hug
Зизинка - аз, не бих се съгласила с теб, особено за 90-дневната диета, не оспорвам това, което си написала, вероятно всичко е така, както са го изследвали. Но е факт, че аз и доста от момичета в този форум вечерята ни е сладка и след този ден отчитаме най-големият минус за една четворка.  Peace За себе си мога да кажа, че на мен този ден ми е любим, има хиляди възможности да си харесаш нещо за хапване и след него имам задължителен минус. Повечето четворки даже минуса във въглехидратен е по голям от минуса в плодов.
Бих посъветвала всички момичета да не се втелявате в това, какво отчита кантара, нека той бъде или вашият стимул или най незначителната вещ във вашата къща. Килограмите ще паднат, рано или късно. Да, при някои ще става по бързо, при други по бавно, но важното е, че в края на режима всички ще сме с по малко килограми и ще се чувстваме по добре, а и ще бъдем по слаби от колкото, преди да се захванем с режима, който не е толкова тежък и невъзможен за изкарване. Да не говорим, че повечето фиданки запазват основните правила на които се базира целият режим и като основни принципи в храненето си след режима. Успех на всички  и повече минуси!   bouquet
Попси - не се ядосвай, това е нормално, с оглед на това, че имаш малко килограми за сваляне. Аз въпреки, че имах да свалям около 18кг и двата водни не съм свалила, повече от 0,7кг или към 1,1 за плодов и воден заедно. Но, не мога да се оплача, бавно но славно приближавам, към поставената цел.  Peace
Ловче - гледам, напредваш, малко по малко, щом е тръгнало на долу, ще успееш до края да се отървеш от не нужните килограми. За майонезата съм съгласна с Дайчето.  Hug
Дайче ти не преключили вече с режима?
Сега да ви се похваля, че съм много доволна тази сутрин, на кантара се появи и 5-чка, като втора цифра, кантара отсече 65,7кг, имам още две четворки и следва трети воден, надявам се до преди водният да съм достигнала 64кг, ама да видим.  Praynig

За днес белтъчен: з- 3 малки прасковки, о- мисля, да са две кюфтета със салата от домати, за в- същото, като обяда, може би в по малки количества.

# 528
Аз също съм сваляла максимум 500гр след воден.Само една фиданка чух, че е свалила 2кг след 9л вода, което не бих си го причинила. Simple Smile

# 529
Аз също съм сваляла максимум 500гр след воден.Само една фиданка чух, че е свалила 2кг след 9л вода, което не бих си го причинила. Simple Smile

Shocked Shocked Shocked - 9л вода, ето на това му се вика уникат! Аз, ако изпия, толкова вода и после трябва да ме ползват някъде за водоноска.  Joy

# 530
Вече една седмица съм на тази диета и се чувствам много добре
от 98 кг. в понделник - днес съм 93.800...така че момичета не се отказвайте... ето, че и при мъжете действа...
днес съм на въхлихедрати...
з - 2 праскови
о - брускети
в - още не съм решел...
Е това е за сега от мен....

# 531
Толик, мъжете имате по-бърз метаболизъм. Mr. Green Иначе добре дошъл в женското ни царство! Simple Smile

# 532
Благодаря ви момичета за поздравленията Hug,пожелавам ви да  постигнете  желаните от вас  резултати (аз трябва още сигурно два пъти да направя диетата,за да ги достигна)
Аз също отслабнах 2кг,но за плодов и воден,но е факт че имам много да свалям.Колкото до водата всеки ден пия повече от три литра,а вчера стигнах до 4л.

# 533
Толик, мъжете имате по-бърз метаболизъм. Mr. Green Иначе добре дошъл в женското ни царство! Simple Smile
така е права си... ама ще видим какво ке се случи в края на диетата

# 534
Ами аз свършвам утре. Обядвах баничка и едни вафли Чудо има с кокос та хапнах две квадратчета.

Ловче
свалих 8кг, но след водния 1 върнах не знам защо от  динята сигурно, та си останаха 7кг. Но съм мега доволна. Без диета стигах до -5кг и с малко повече хранене си ги връщах. Страшно съм доволна от диетата. И сте много готини всичките Hug Crazy ще ми липсвате всяка сутрин с кафето Blush

# 535

Какво ще си случи?Ще си по-слаб с 20-25 кг и ще ходиш на шопинг за нови дрехи. Laughing

# 536
  • София
Охо мъжко попълнение в стройните ни редици. Добре дошъл, Толик.

Аз днес водих детето на клуб на общ рожден ден на августинчета, та си домъкнах част от тортата за утре  Mr. Green

иначе за днес

закуска - 2 кафета и банан
обяд - 2 чушки с ориз и патладжан и доматена салата
вечерята ще е същата

# 537

Какво ще си случи?Ще си по-слаб с 20-25 кг и ще ходиш на шопинг за нови дрехи. Laughing
хахахахаха - дано...

# 538
Здравей nana

# 539

Аз днес водих детето на клуб на общ рожден ден на августинчета, та си домъкнах част от тортата за утре  Mr. Green

иначе за днес

закуска - 2 кафета и банан
обяд - 2 чушки с ориз и патладжан и доматена салата
вечерята ще е същата

Гледам и не мога да повярвам на ушите си, Нана си носи торта за вкъщи! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт