90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета и момче   Grinning , честити минуси на вскички!!! Добре дошли на новите кандидат-фиданки - не се отказвайте, не прегрешавайте още от началото и пишете често тук, за да си даваме кураж
Сънрайз - браво за резултата; 14 кг са си повече от голям успех!!!

Аз бързам да ви покажа кумата, която е вече 76 кг, т.е. -9,500 за 50 дни. http://2.bp.blogspot.com/_HWWI3r7wNB0/TIUGgKsSMUI/AAAAAAAAAn4/Dm … 1600/P1060444.JPG  Та така  Flutter

За днес:
   з: 1 малък нещастен банан
   о: спанак с ориз и домат
   в: спанак с ориз и малка салата с маслини и известно количество черен шоколад, успокоявайки се, че скорбялните са си пак въглехидрати...

Момичета, в събота заминавам на прословутата командировка и много ще ми липсвате!!!!! ако някъде прихвана интернет, ще влизам да ви чета. Смешното е, че почти всичките ми ризи ми седят като пижама вече, ама ще кърпя положението с някакви стари (дано намеря). Хайде приятна ви и отслабваща вечер!!!

# 631
  • у дома с любимите си хора
Цветче,много добре изглежда кумата.

# 632
Цветче, изглеждаш супер.  bouquet

# 633
  • София
Отчитам въглехидратен

закуска - кафе и банан
обяд - хляб с маслини и парче торта
вечеря - само хляб с маслини

# 634
Цветче, страхотен резултат!!!  bouquet Много добре изглеждаш  Heart Eyes
Ох, толкова съм развълнувана! Не се меря на сантиметри, но усещам, че дрехите са ми хлабави вече. А преди малко установих, че една дънкова пола, която до преди един месец с много мъка успявах да съблека само нагоре като блузка (през бюста и ръцете) сега след разкопчаване без проблем се смъква на пода   ura  newsm35 moresmile
Лека вечер, фиданки!  Hug Hug Hug

# 635
Това не е Цветчето, а кумата й! Crazy

# 636
Коки, добре си дошла в режима, с теб започваме заедно  Hug Успех!
Аз да отчета ден първи - белтъчен.
Закуска - грозде, обяд - домати и сирене, вечеря - салата и пиперки със сирене.
Хари  Hug, оппа...Стара планина  Wink

# 637
..днес ми е плодов ден и върви добре за сега, за утре стискайте ми палци - утре е първият ми воден ден и малко се притеснявам дали ще мога да го изкарам.

Аз съм с теб Цветче, утре ми е първият воден ден за режима, освен това съм в 10ч. на интервю за нова работа, а пък следобед съм на един скапан курс който е от 13 до 17ч и тва с ходенето до тоалетна ще бъде май доста интересно. Стискайте палци и на мен ! А съм така гладна днес... Ужас! Но е защото не съм яла нищо свястно.
4 сини сливи до 17ч и след това 1 зряло авокадо и малко бамя от консерва. Щръкнали са ми очите от глад! Вода днес не съм пила много (пак поради тъпия курс), но имам чувството че ходя до WC на всеки 15 мин. Аз много обичам кафенце и се чудя дали може едно еспресо утре?
Лека на всички и на водните утре пожелавам воля, току виж съм се провалила аз...

# 638
Здравейте, момичета!
Плодовият ми ден попремина почти, една ябълка мисля да вкарам.
Досега
- круша
- две шепи лешници
- ябълка

Мисля още една ябълка да изям и стига толкова( знам, че мина времето, но ми малее). С водата съм назад, пила съм не повече от литър и половина вода, един чай и кафе.

# 639
Настана едно объркване....  newsm62 Цветче, кумата изглежда много добре! Аз реших, че това си ти, защото си на режима приблизително толкова дни. Помислих, че говориш за себе си в трето лице. Извинявам се  Embarassed Качи една снимка да те видим и теб  Wink
Зизинка, ако не се лъжа, desito  е водна утре, а не Цветче

# 640
popsy тоз номер с дрехите и аз го знам  Heart Eyes Имам един панталон,леко ластичен,който преди 2 месеца го обувах след половинчасова борба в хоризонтално положение на леглото,наподобяваща брейк и епилептични гърчове...след това плувнала в пот,приклякайки няколко пъти като  сумист си го намествах над бутовете...следваше упражнение "издишай!издишай!спри да дишаш!",за да мога да закопчая ципа поне до половина и след това започваше отчаяно търсене на достатъчно широка туника,която да закрие висящото туловище...А сега....са ми като шалвари #Silly

Алооо,Цветчето е кумата  Joy Ще го хване раздвоение на личността момичето от вас  hahaha

# 641
Омния, леле, мила, така си ме разсмяла, не е истина!  Joy
Чакаме включване от Цветчето да каже кой кум, кой сват  Mr. Green
Окончателният обзор на деня- ябълка, 2 круши и 2 шепи лешници(малки шепи)

# 642
popsy тоз номер с дрехите и аз го знам  Heart Eyes Имам един панталон,леко ластичен,който преди 2 месеца го обувах след половинчасова борба в хоризонтално положение на леглото,наподобяваща брейк и епилептични гърчове...след това плувнала в пот,приклякайки няколко пъти като  сумист си го намествах над бутовете...следваше упражнение "издишай!издишай!спри да дишаш!",за да мога да закопчая ципа поне до половина и след това започваше отчаяно търсене на достатъчно широка туника,която да закрие висящото туловище...А сега....са ми като шалвари #Silly

Алооо,Цветчето е кумата  Joy Ще го хване раздвоение на личността момичето от вас  hahaha

Ох, не, неее!  Joy Joy Joy Joy Няма такъв смях! Не знам колко си свалила, но аз с моите скромни 3,5кг съм ей така   #Crazy Мислех, че само шкембакът ми се е посвил  hahaha

Цветче, моля те, разбули мистерията - коя е кумата??? 

# 643

newsm62 Направо ми се доплака от смях... ама то и за друго - толкова позната история... и аз съм го правила този номер  newsm08

И след приключилия плодов ден: в битката паднаха половин пъпеш, 3 малки нектаринки и 1 банан. Голям проблем ми е тази вода ooooh! но се надявам скоро да се науча да пия повече  Whistling

# 644
здр и от мен
та аз днес съм на плодове...
сутринта не ядох... пих само кафе
на обяд хапнах една лодова салата
а за вечерта мисля да е нещо зеленчуково, че тези плодове ми разказаха играта...
Не че ти давам акъл,но ми се струва,че ти е малко яденето,а да не говорим и че си мъж и става съвсем малко.В плодовия може и през 2ч.да ядеш.
За отчета,днес въглехидратен:з-1 голяма ябълка,о-половин пактче бисквити Хогаренас и малко шоколад,в-спретнах си чудни макаронки с гъби и дом.сос и това ще е.
ами и аз така мисял, но като хапна повече и ми става тежко на стомаха...
я кажете утре какво да ям... нещо интересно...

Общи условия

Активация на акаунт