Лакове за нокти - тема 11

• 45 426
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
  • Belgium
Има и машинка за изсушаване на лак, комплекти за нокти, всякакви брокати, камъчета, украси за нокти. Трябва да се разгледа на място, цял щендер е и всичко е много евтино  Peace

# 616
знам, че там е евтино, но има ли хубави работи от към страна на декорацията, камъчета и такива работи каквито изброи Лу

# 617
  • София
знам, че там е евтино, но има ли хубави работи от към страна на декорацията, камъчета и такива работи каквито изброи Лу

Освен брокатите, които са на ученическите пособия до лепилата, нищо друго не ми хвана окото...

# 618
Момичета сега ходих да си купя боя за коса и в магазина бяха получили Деним-а на Есенс още им беше в кашон, но казаха че вечерта ще го изложат вече с цени  Peace

# 619
Имам един въпрос,предполагам сте го обсъждали ,но ще си призная не ми се търси назад в темите. Пред закупуването на изсушител капков на Опи съм,но исках да ви питам дали си заслувава наистина.Споделете мнения за него.

Аз имам такъв капков изсушител на OPI и съм доволна. Определено лакът съхне по-бързо отколкото без изсушител, но явно аз съм много нетърпелива и дори и след него ми се е случвало да си разваля лака на някой нокът. На листовката пише, че лакът може да се пипа след 60 сек., а след 5 минути е напълно изсъхнал. Мисля, че отнема малко повече от 5 минути, особено при дебели пластове, но все пак е бързо и си заслужава.  Wink

Много ти багодаря за отговора,реших, 4е в крайна сметка трябва да се пробва и тези дни ще си го взема  Peace

# 620
  • Ст Загора
Момичета сега ходих да си купя боя за коса и в магазина бяха получили Деним-а на Есенс още им беше в кашон, но казаха че вечерта ще го изложат вече с цени  Peace
oха ама пак няма да го има из дм-то  Close

# 621
  • София
За момичетата от Младост и работещите в Бизнес Парка, на 23ти отварят ДМ в 11та сграда точно до Райфайзен Банк, ще има къде да се пазарува в обедната почивка  Mr. Green

На откриването ще има 15% отстъпка на всички стоки в магазина или поне така пише на вратата  Laughing

# 622
Имам един въпрос,предполагам сте го обсъждали ,но ще си призная не ми се търси назад в темите. Пред закупуването на изсушител капков на Опи съм,но исках да ви питам дали си заслувава наистина.Споделете мнения за него.
Аз имам такъв капков изсушител на OPI и съм доволна. Определено лакът съхне по-бързо отколкото без изсушител, но явно аз съм много нетърпелива и дори и след него ми се е случвало да си разваля лака на някой нокът. На листовката пише, че лакът може да се пипа след 60 сек., а след 5 минути е напълно изсъхнал. Мисля, че отнема малко повече от 5 минути, особено при дебели пластове, но все пак е бързо и си заслужава.  Wink
Много ти багодаря за отговора,реших, 4е в крайна сметка трябва да се пробва и тези дни ще си го взема  Peace
За капковия не знам, но аз си купих спрея изсушител на Опи и съм супер доволна. Казват, че е по-добър и суши по- бързо. Аз чаках часове да ми изсъхнат дебелите слоеве и пак се сдобивах с "чаршафи", но вече нямам този проблем. Разгледай го и него. Hug

# 623
За момичетата от Младост и работещите в Бизнес Парка, на 23ти отварят ДМ в 11та сграда точно до Райфайзен Банк, ще има къде да се пазарува в обедната почивка  Mr. Green

На откриването ще има 15% отстъпка на всички стоки в магазина или поне така пише на вратата  Laughing

мерси   bouquet, непременно ще мина да огледам и пазарувам  Mr. Green

пп глосът на Импала за стъклен ефект, за който стана дума преди няколко страници, съхне мноого бавно  Confused

# 624
  • Пловдив
Бихте ли ми помогнали с една снимчица на ДМ травъл тампоните, някой бе споменал за тях и горе долу да ме упътите къде ги слагат в ДМ.

# 625
UNynaeve, кръглата кутийка на снимката са тампоните, по-хубава не намерих. Бяха заедно с другите им лакочистители отгоре върху някой от стелажите с грим мисля.

# 626
  • София
Бихте ли ми помогнали с една снимчица на ДМ травъл тампоните, някой бе споменал за тях и горе долу да ме упътите къде ги слагат в ДМ.

Fiama, кутийката е синя, поне на моите... само това намирам като снимка в нета, виж малката синя кутийка с надпис Ebelin, по спомен не бяха при лакочистителите, ама сигурно се бъркам... по-добре някой, който наскоро ги е купувал да се включи  newsm78

# 627
От днешното разузнаване с черен брокат не можах да се върна, обаче си взех черния холограм на Катерин Арли. Два пъти досега го подминавах, но тоя път не му простих. Rolling Eyes

А какви хубави нови има на Пърфект, мЪъъйкоо, искаше ми се да грабна целия щанд! smile3544 Няколко вида лилави - с брокати, с нюанси; страхотни сини - тъмни и светли; червени - супер наситени; вишневи, шоколадови, ох...

# 628

А какви хубави нови има на Пърфект, мЪъъйкоо, искаше ми се да грабна целия щанд! smile3544 Няколко вида лилави - с брокати, с нюанси; страхотни сини - тъмни и светли; червени - супер наситени; вишневи, шоколадови, ох...

Къде това? Thinking

# 629

Къде това? Thinking
Това е едно малко, квартално магазинче, но, предполагам, че ги има навсякъде с по-богат асортимент на Пърфект.

Общи условия

Активация на акаунт