Лакове за нокти - тема 11

• 45 344
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Мацки, вчера си взех от Бюти зона лак на CND да ви кажа не ме кефи особенно пък и 18 лева, ще видим колко ще издържи. Кажете ми хубав топ лак на мойте нокти какъвто и лак да сложа ми издържа 2 дни а sheelac дето го дават 3 семици ми издържа 4 дни #2gunfire.От къде си копувате лаковете поръчвате ли ги онлаин.
Мерси  bouquet

# 76
ЧерЕн_ШокоЛад , откъде взе на Есенс сивият лак? Тук в ДМ още си седи тази колекция на Здрач, мен нищо от нея не ме грабва.
имам го благодарение на една мила съфорумка Wink   bouquet

# 77
От днес вече имам ментовият лак на Ревлон, благодарение на темата за размените и една мила съфорумка.  Heart Eyes
Докато търсех снимка на лака, попаднат на тези красоти цък.

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 13:45 от Анонимен

# 78
Не устоях и си го купих
 Heart Eyes
...много хубаво млечно лилаво е...нямам търпение да махна стария лак и да се намацотя с този Crazy
Ау..забравих да се похваля, че си поръчах вчера и зеления(по-светлия) на Ейвън....мисля, че е точно това зелено ,което търсех като на онзи Голф Mr. Green

# 79
  • София
Мацки, вчера си взех от Бюти зона лак на CND да ви кажа не ме кефи особенно пък и 18 лева, ще видим колко ще издържи. Кажете ми хубав топ лак на мойте нокти какъвто и лак да сложа ми издържа 2 дни а sheelac дето го дават 3 семици ми издържа 4 дни #2gunfire.От къде си копувате лаковете поръчвате ли ги онлаин.
Мерси  bouquet

аз съм с едно "офис розово" на CND , както се изрази консултнатката. това ми е първият лак на тази марка и съм очарована, много траен е при мен Peace

топ лак ползвам на на ОПИ и съм много доволна, ето този е:

# 80
Реших да изпробвам омбре маникюра, та да попитам има ли значение дали тъмнният лак ще е на палеца ии на кутрето?

# 81
Ами както ти харесва. Аз предпочитам тъмния да ми е на палеца, а кутрето да е в бяло или почти бяло Wink

# 82
А как процедирате с втория пласт при омбрето? Или се изчаква да изсъхне първият, нанася се втори и чак тогава се рарежда с бял лак?

# 83
  • софия
Aurora, от CND не съм доволна снощи се лакирах вече в края на нокътя ми е изтрит аз ли нещо не правя като трябва топа ли ми е гаден ще пробвам Опи топ.  bouquet
Не слагам база дали е затова newsm78

# 84
Ауу, първата змЕя е прекрасна! И бръмбарът нямаше да е лош, ако не беше заобиколен от тия китки. Crossing Arms

Фреш, на единственото омбре, което съм си правила досега, не му трябваше втори пласт. То и така ми се стори достатъчно пипкаво, за да имам желание да го повторя някога, пък ако и го чакам на всеки два пръста, ш'са побЪркА.
Сигурно има някакъв номер, но да кажат по-опитните. Simple Smile

# 85
  • Belgium
Ауу, първата змЕя е прекрасна! И бръмбарът нямаше да е лош, ако не беше заобиколен от тия китки. Crossing Arms

Бръмбърът до колкото виждам е калинка  Joy

Пърстените са готини, особено като допълват маникюра  Laughing

# 86

Бръмбърът до колкото виждам е калинка  Joy

Пърстените са готини, особено като допълват маникюра  Laughing
Хахаха, вярно! Joy Ще трябва да си купя очила вече, недовиждам.
Най-много ме затрудни пандата, ама нея я прочетох. Мислех, че е опосум. Laughing
Ох, извинявайте, спирам да спамя. Peace

# 87
  • София
Aurora, от CND не съм доволна снощи се лакирах вече в края на нокътя ми е изтрит аз ли нещо не правя като трябва топа ли ми е гаден ще пробвам Опи топ.  bouquet
Не слагам база дали е затова newsm78

ами, аз без база не слагам лак, а топ задължително.
но ако топа е кофти е нормално да не е траен лака.

# 88
  • София
А как процедирате с втория пласт при омбрето? Или се изчаква да изсъхне първият, нанася се втори и чак тогава се рарежда с бял лак?

Аз слагам по 2 слоя направо със смесения лак, първо нанасям на двата огледални пръста много тънък първи слой, духам 10ина секунди и слагам втори слой, добавям бял лак и лакирам следващите два и така до кутретата, ако се сгъсти през това време лака капвам разредител.

# 89
  • Варна
http://i819.photobucket.com/albums/zz113/lacquerized/Lacquerized … 8-ruby-ribbon.jpg  Heart Eyes
Страхотен е, айде да идват в България!

Общи условия

Активация на акаунт