Лакове за нокти - тема 11

• 45 337
  • 714
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро и от мен, с приближаващата есен ми се доноси нещо мнооооого червено  Heart Eyes Поръчах си този, дано да се окаже много, супер червен, че в нета няма много снимки:

от колекцията Alice In Wonderland - OFF with her Red

# 46
  • Бургас
Да си повторя и тук въпроса от предната тема:
Лаковете със скейл ефект трудно ли се махат т.е. дали частиците подобно на лаковете с брокат полепвят па ноктите и ги надират, когато натиснеш повече за да ги изтриеш  Rolling Eyes

# 47
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Пампита, страхотен подарък.   bouquet
Днес си взех това мууд-че http://www.thepolishaholic.com/2010/07/claires-excitedbored-mood-polish.html
Ще го пробвам тези дни, като си махна Парадоксала  Crazy

# 48
  • София
Бижу, и при мен се получава така със сините и зелени лакове. а и за работа не ми вървят много с деловото облекло Crazy

mishchitzata, имам го този, мааалко повече ми е доматен отколкото обичам, но е въпрос на вкус все пак. иначе да, много супер ярко червен е Peace

# 49
  • София
Лаковете със скейл ефект трудно ли се махат т.е. дали частиците подобно на лаковете с брокат полепвят па ноктите и ги надират, когато натиснеш повече за да ги изтриеш  Rolling Eyes
Махат се доста по-лесно в сравнение с брокатените лакове.  Simple Smile

# 50
  • Бургас
Благодаря за отговора Бети  Hug

# 51
Ми аз ти отговорих и в предната тема, ама явно не ме вземаш под Фнимание. dont
Обаче, в интерес на истината, за сефте тука чух/четох, че брокатените надирали ноктите; бая често ползвам брокатени, още повече, че в някои самоделки слагам и насипен брокат, който е сравнително по-едър. Вярно, трудно се свалят /последният път се уплаших, че няма да успея да го премахна/, изливам по половин шУше лакочистител, ама щети по ноктите не виждам. Или са микроскопични, или плочата ми е върло грубиянска.

Сини и зелени лакове ползвам още от ученичка, когато такива разтурени цветове не се продаваха готови и си ги правехме от бял лак и син/зелен пълнител на химикалка, така че нямам проблеми с тях. Тая година заливането отвсякъде с такива ми дойде малко в повече, ама гледам, че почва да минава.
Обаче телесните и бежови цветове, които виждам, че почват да набират сила за есента, не са ми в натюрела. Доколкото имам съзнателен спомен, никога не съм се лакирала в такъв цвят, а и никога не съм притежавала, дори и случайно.

# 52
Надират ми и още как, дълго време оправях пораженията от Лудия Шапкар. Много го харесвам, но като си припомня люспите по ноктите си, го подминавам.

# 53
Алиена, щом имаш този Опи синия, може ли като се лакираш едно снимка, защото в интернет навсякъде различен цвят. И сподели как е като трайност и покривност.

Покривност добра, на два пласта е супер, трайност ще ти пиша края на седмицата, на краката съм с него. рвеален цвят с моя фотоапарат не мога да изкарам, ето най-близкото от нета.

При мен изкара на ръцете от сряда до понеделник с хубава база и топ  Peace

# 54
Дени, а ако сложиш един пласт друг лак отдолу и сложиш малки памуци за се "понакисне" лака преди да го махаш?  Ако пък продължават да се надират, аз съм с гел не ми дере нищо   Mr. Green

П.п. Явно военното зелено ще е на мода, хич пък не ми харесва  Tired  виж другите на Еси ги бива.

# 55
  • Belgium
Майка Зайка, Роди е  Heart Eyes  Аз такова нещо не мога да сътворя  Wink

Пампита, жесток подарък  Crazy Crazy

Есенната колекция на Essie:

# 56
  • Бургас

Ми аз ти отговорих и в предната тема, ама явно не ме вземаш под Фнимание. dont

ооооооо фнимавам аз, ама виж и други с моя проблем се появиха /ние деликатните какво да правим, трябва да внимаваме. Като те гледам какви нокти си отгледала, за мен това са непостижими резултати и за това търсех и друго мнение  Heart Eyes не `щот не те зачитам  Blush

# 57
Есенната колекция на Essie:

Естествено странното зелено-сиво нещо най ме привлече  Crazy

# 58
  • Belgium
Аризона, я кажи с какво ги отгледа тия нокти  Whistling

# 59
Rangua Зеленото е супер  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт