Лакове за нокти - тема 11

• 45 587
  • 714
  •   1
Отговори
# 210
Момичета Avon Warm Black + Golden Rose Scale Effect 15:
http://dc269.4shared.com/img/374478331/a18bda3a/s7/0.40768155275 … 759/scale15-2.gif

http://dc269.4shared.com/img/374478327/51f34e4e/s7/scale15.gif

игнорирайте чаршафите  Laughing
П.С. на живо синъо-лилавите частици се отразяват повече

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 12:18 от Lalu

# 211
  • Belgium
Мен тези лепенки на Есенс изобщо не ми допадат, кичозни са ми, но го пуснах като инфо, ако някой ги харесва.

# 212
Добре де, ГР Скейл ефект - къде във Варна?

Аз не успях да намеря във Варна. Поръчах си от www.goldenshop.bg. Но и там нямаха всички цветове, поне преди около месец. Честно казано, не съм особено впечатлена.. но от мерак да го видя това чудо...   Laughing

# 213
Момичета, от къде си купувате China Glaze лакове ...има ли българска фирма, която ги доставя или ги поръчвате от чужди сайтове? Дайте някакви координати

# 214
Момичета, от къде си купувате China Glaze лакове ...има ли българска фирма, която ги доставя или ги поръчвате от чужди сайтове? Дайте някакви координати

www.expertafashion.com  Това е официален дистрибутор за България на China Glaze i Essie. Но са само в София. Ако ги попиташ казват къде в съответния град може да се намери, защотото за съжаление не може да се поръчва директно от тях.  Peace 

# 215
Хеей!Завърнах се от дълга почивка без интернет наоколо.Нямам нови лакове,но другата седмица заминавам да уча за един семестър във Франция и съм в голяма чуденка кои 5-6 лака да си взема с мен,при положение че имам да избирам от 50-тина.. TiredКупих си една малка пластмасова кутия,в която да ги прибера в куфара.В самолета нищо няма да им стане,нали?

# 216
Това е страхотна новина, браво! Hug Зарежи тук лаковете, там си вземи няколко нови модерни цвята или вземи само наистина най-любимите. Нищо няма да им стане в самолета.

# 217
Привет и от мен! Не съм писала и чела от седмици, но сега наваксах последната тема  Embarassed По този повод намам и нови лакове  Mr. Green Сега обаче мисля да наваксам, вече съм набелязала няколко есенни нюанса  Blush
Да ви попитам, можете ли да ми препоръчате магазин с възможно най-голямо разнообразие от лакове ОПИ, нямам много време да обикалям. Засега изключвам офиса на Бузлуджа, че съм на работа, но в краен случай ако го позаредят и до там ще отида  Rolling Eyes

# 218
  • софия
minana, аз ОПИ си взимам от Бютизона в Сердика мол.

# 219
minana, кажи горе-долу кой район ти е удобен Simple Smile

PS Аз Beauty Zone ги бойкотирам, продавачките им са големи квачки и ме нервят  Crossing Arms

# 220
  • Belgium
Никаква Beauty Zone, тия не си познават асортимена  Naughty

Лимитираните колекции дори не са ги чували.

Пробвай в магазинчетата за козметика Belissima имат добър асортимент на ОПИ и ги прдават по 19 лева. Едното е на Иван Асен II, другото на Шипченски проход, ако искаш ще ти ги обясня по подробно.

# 221
По-скоро някъде в района от 5-те кьошета до Красно село  newsm78
Къде другаде има магазини Belissima?

# 222
От къде мога да си купя празна палитра за лак?Навсякъде питах,но не продавали

# 223
  • София
От къде мога да си купя празна палитра за лак?Навсякъде питах,но не продавали

Последно си купих тези:

http://cgi.ebay.com/50-Nail-Art-DISPLAY-WHEELS-Polish-Acrylic-UV … sh=item45f4d58964

Детето им е голям фен  Laughing

# 224
  • Belgium

Къде другаде има магазини Belissima?

Само тези двата са за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт