Лакове за нокти - тема 11

• 45 404
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ти много. Hug Ще го погледна.
Да споделя за S-he 330 много хубав nude перла, силна перла. Нанесен на два пласта е с добро покритие, но все пак се вижда бялото на ноктите. Много ми харесва и ще си го ползвам. Не знам доколко прилича на Шанела, по-скоро не, но си заслужава за мен.
Би ли снимала, моля те... Аз го имам също, но не успях да го нанеса Shocked Пробвах два пъти и се отказах, получаваше се ужасно неравномерно Rolling Eyes Не знам аз ли съм саката, или лакът е кофти, но съжалявам, че не мога да го ползвам, защото е много хубав цвят.
Съжалявам нямам апарат за качествени снимки. Sad Нанесох го много леко и лесно. Чак се изненадах, защото бях чела че лаковете от марка са по гъсти, а аз обичам много редки лакове, защото слагам дебели слоеве. Сега го гледам и на дневна светлина много е хубав. Добре се връзва с тена на ръката ми. Няма мехури, нищо нередно. Определено спирам с търсенето на nude нюанси.

# 601
Едно хорърчИ от мен, за добро утро - http://i51.tinypic.com/hwhjb4.jpg
Комбо от два лака + топ.

И искам да запитам, защо никога не съм виждала самостоятелно черен брокат? Тоест, само аз ли не съм виждала или си няма, принципно? Rolling Eyes

# 602
Здравейте момичета,аз съм от тези, които четат с интерес темата когато имам възможност,признавам че не успявам всичко  Embarassed ,но много ми е интересна и доста ме запалихте напоследък по лаковете и цветове. От малка имам страст по лакове,но вие сте създали страхотна тема  Peace
 Имам един въпрос,предполагам сте го обсъждали ,но ще си призная не ми се търси назад в темите. Пред закупуването на изсушител капков на Опи съм,но исках да ви питам дали си заслувава наистина.Споделете мнения за него. На мен Опи са ми любимите лакове преди няколко дни си взех и пила ...страхотна е(до сега все съм използвала най -обикновенни) ,но на мен най-големи проблем ми е ,4е никога не мога да из4акам да ми изсъхне лака та реших да пробвам изсушител (съответно продава4ката в магазина на Опи ме зариби да пробвам капкови изсушител) и по4ти го купих,но не мога да мина и без вашия ценнен съвет за мен  Hug
Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 603
Аквамарин, аз също виждам голям зор да нанеса лаковете на S-he. От четката ли е, от гъстотата ли, не знам  Confused Ще пробвам да си взема и този, за който говори Денси, да видим дали ще е същата работа.

Аризона, аз даже съм имала черен брокат, но преди години. Никакъв спомен нямам от марката  Rolling Eyes Но щом тогава е имало, ще има и сега.

# 604
Да се похваля, че и аз се сдобих най-после с желаните лакове - 01 Undead,Desert fox и Zulu на Essence.
Остана ми матовия на Мода, но все ще го намеря някъде и него.
Взех и един Rimmel Lycra Pro Nail Polish Desire 393, но още не съм го пробвала, дано най-после да е желаното от мен тъмночервено Grinning.

# 605
  • София
Да се похваля, че и аз се сдобих най-после с желаните лакове - 01 Undead,Desert fox и Zulu на Essence.

От къде си ги купи?

# 606
  • София
Леле, колко бързо върви тази тема... ooooh!

Днес - Jade is the new Black с малко камъни Swarovski  Grinning

# 607
Аризона, аз даже съм имала черен брокат, но преди години. Никакъв спомен нямам от марката  Rolling Eyes Но щом тогава е имало, ще има и сега.
Обнадежди ме, мерси! Grinning Чисто черен, нали, без сребристи примеси? Аз и насипен да намеря, пак ще ми свърши работа, ама да видим.

# 608
  • София
Обнадежди ме, мерси! Grinning Чисто черен, нали, без сребристи примеси? Аз и насипен да намеря, пак ще ми свърши работа, ама да видим.
Насипен си купих от Джъмбо, опаковка от 6бр. черен, бял и 4 нюанса сребърен, струваха 2лв.

# 609
  • Sofia
Как се ползва насипния?

Виждала съм тези пакетчета в  Джъмбо, хубави цветове има.

# 610
Пуснах агенти  Simple Smile. Undead от Габрово, другите от новия МОЛ в Пловдив, май са били последни.

# 611
Насипен си купих от Джъмбо, опаковка от 6бр. черен, бял и 4 нюанса сребърен, струваха 2лв.
nad_tab, мерси!  bouquet
За съжаление, нямам работа в Джъмбо, но освен ще търся в друг детски магазин. Laughing

Карън, аз си го джуркам с лаковете, а този имам идея да го объркам с някой топ лак.

# 612
Имам един въпрос,предполагам сте го обсъждали ,но ще си призная не ми се търси назад в темите. Пред закупуването на изсушител капков на Опи съм,но исках да ви питам дали си заслувава наистина.Споделете мнения за него.

Аз имам такъв капков изсушител на OPI и съм доволна. Определено лакът съхне по-бързо отколкото без изсушител, но явно аз съм много нетърпелива и дори и след него ми се е случвало да си разваля лака на някой нокът. На листовката пише, че лакът може да се пипа след 60 сек., а след 5 минути е напълно изсъхнал. Мисля, че отнема малко повече от 5 минути, особено при дебели пластове, но все пак е бързо и си заслужава.  Wink

# 613
интересувам се какво друго мога да си намеря в Джъмбо за нокти, защото не съм обръщала внимание и ми стана любопитно  newsm78

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 13:08 от iiv_05

# 614
  • София
интересувам се какво друго мога да си намеря в Джъмбо за нокти, защото не съм обръщала внимание и ми стана любопитно  newsm78

Лепенки за нокти,пили,ножички,от онези разделите за педикюр,ей такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт