Лакове за нокти - тема 11

• 45 354
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Благодаря nat_tab и Fiama. Мисля, че съм ги виждала, пак ще ги потърся.

# 631
Аризона мерси  Heart Eyes ,ще се поогледам. Whistling Mr. Green

# 632
Бихте ли ми помогнали с една снимчица на ДМ травъл тампоните, някой бе споменал за тях и горе долу да ме упътите къде ги слагат в ДМ.
Fiama, кутийката е синя, поне на моите... само това намирам като снимка в нета, виж малката синя кутийка с надпис Ebelin, по спомен не бяха при лакочистителите, ама сигурно се бъркам... по-добре някой, който наскоро ги е купувал да се включи  newsm78

В DM на СУ по мои спомени не са при лакочистителите, а в секцията където са им пилите, изкуствените нокти, четките за грим... Peace

# 633
  • София
Момичета сега ходих да си купя боя за коса и в магазина бяха получили Деним-а на Есенс още им беше в кашон, но казаха че вечерта ще го изложат вече с цени  Peace

Не става дума за ДМ предполагам?

# 634
Момичета, да сте виждали такъв цвят от по-евтините марки Rolling Eyes

# 635
Aризона, очите ми останаха в хорърчето ти! Прилича ми на Lubu heels малко. Аз преди малко се сдобих 67С на Манхатън, за него ли имаше обсъждания преди време? А може ли да ми дадете съвет- ноктите ми се белят зловещо, на едно място вече е стигнало до средата на нокътя почти. Какво ми трябва точно като продукт? И мога ли да си нанасям лак, докато лекувам пораженията?

# 636
  • Belgium
Момичета, да сте виждали такъв цвят от по-евтините марки Rolling Eyes

Икка можеш ли да дадеш по-голяма снимка?  Laughing

# 637
# 638
  • Стара Загора
Момичета разчитам на вашата помощ.  Laughing Много искам тази четка на Есенс http://www.parokeets.com/en/2009/11/essence-moonlight-powder-brush/ Моля, ако някоя от вас знае магазин, в който има останала бройка или я има, и не и трябва да ми пише.  Hug

# 639
# 640
  • София
Aризона, очите ми останаха в хорърчето ти! Прилича ми на Lubu heels малко. Аз преди малко се сдобих 67С на Манхатън, за него ли имаше обсъждания преди време?

Аз мислех да си го купя,ама се отказах.
Може ли да го снимаш да го видя как е на живо Praynig

# 641

Точно днес гледах на Перфект нещо подобно, но най - вероятно няма да има нищо общо  с това ,като се нанесе на  нокти. Naughty Thinking.Харесва ми. bowuu

# 642
  • Стара Загора
От днешното разузнаване с черен брокат не можах да се върна, обаче си взех черния холограм на Катерин Арли. Два пъти досега го подминавах, но тоя път не му простих. Rolling Eyes

А какви хубави нови има на Пърфект, мЪъъйкоо, искаше ми се да грабна целия щанд! smile3544 Няколко вида лилави - с брокати, с нюанси; страхотни сини - тъмни и светли; червени - супер наситени; вишневи, шоколадови, ох...

Между другото и при нас днес ги видях тези новите цветове.... да не повярваш. Имаше един страхотен тюркоазеносин със яркозелен оттенък и блясък  Crazy , нови лилави цветове, тъмно и светли червени.. и другите не ги огледах, защото реших набързо да напусна магазина, за да не си купвам лак.  hahaha Имам доста вече и само трупам, ама май този синия ще го взема утре, за да не остана по-назад.  Joy

# 643

Точно днес гледах на Перфект нещо подобно, но най - вероятно няма да има нищо общо  с това ,като се нанесе на  нокти. Naughty Thinking.Харесва ми. bowuu
Дамм, и аз гладах подобни на Перфект, но са по-оранжеви... а този наистина много ми харесва...а всъщност тази марка лакове има ли ги в България и горе-долу каква цена са Rolling Eyes

# 644
Момичета разчитам на вашата помощ.  Laughing Много искам тази четка на Есенс http://www.parokeets.com/en/2009/11/essence-moonlight-powder-brush/ Моля, ако някоя от вас знае магазин, в който има останала бройка или я има, и не и трябва да ми пише.  Hug
Видях я в Банско. Не я купих. Същата е като новата, но е с розов връх и цената и е същата.

Общи условия

Активация на акаунт