Жената ЛЪВ-36 част!

• 17 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Джес  , ко да прайш, работа Hug! В днешно време това е хубаво... до известна степен  Wink.
Това с пържолата на тиган е идея! Марти ги обича. Иначе зеленчуци яде сурови. Даже в кутията с храна за училище, почти винаги му слагам морков, чушка, краставица - нарязвам ги на ивици и ги завивам във фолио, за да не се смахмузят много. Обикновено изяжда тях, а не сандвича, но това е друга тема  Mr. Green.
Чакай да ти се похваля - писах CV на английски на сестра ми, ще ходи на едно обучение и имаше изискване да се яви с такъв докИмент  Laughing. Е, намерих си в интернет готови и откраднах част от нещата, но стана добре.

# 706
Вени, дребната не яде, опита и бутна чинията, каза "това не ми хайесва" и приключихме, но не я мисля, ако ще да яде. Обаче мъж ми омете и нейната порция  Mr. Green После що купуваме панталони за всяка сватба. Вчера му нося новия панталон при шивачката да го скъси и й казвам, че предишния не му става вече. А тя ме пита дали е официален от конфекция, казвам "да" и тя вика донеси го и него, защото им оставят аванс и може да се отпусне. Хм, супер, така ще има 2 панталона. Тичам аз до вкъщи, изравям го (това беше най-сложното) нося го. Идва мъжа ми да пробва и с хиляди убеждения успяваме да го накараме да обуе и стария. Хубаво де, ама хората оставили 4 см. аванс, а той надебелял с поне 8 см.  ooooh! ooooh! ooooh! Толкова смешно му седеше, ужас, ще го подложа на диета. Тъкмо няма да готвя  Mr. Green

А новия панталон е такава смешка, че нямам думи. Като модел е супер. Обаче, пише на етикета - 100% лен - лен-ама друг път. Викам айде, ще го изпера, да не вземе да го скъсим, да го изпера и да окъсее много. Пускам го на 30 градуса, без центрофуга. Изсъхна и тръгвам да го сгъвам  ooooh! ooooh! ooooh! отстрани шевовете се набрали ooooh! ooooh! ooooh! ми сега  #Crazy тичам при шивачката и викам оправяй го, че не стига, че едвам го накарах да го купим, ами и сега ако види, че нещо не е наред ще ме убие. Изглади го тя, оправи се  Whistling Whistling Whistling отдъханх си. Ама не е лен, а си е чист памук, защото от пералнята го извадих без грам да е намачкан.

Ай оплаках се.

# 707
Здравейте прибрах се..........

Така се уморихме , че ми иде да задремя на бюрото  Mr. Green

Aу, Норита, така изглеждаш много млада! Харесваш ми  Peace.

Crazy Crazy Crazy Joy

знам тъ бре, и не ти се сърдя  Hug  Ние ще даваме пари на сватбата, няма да подаряваме подаръци.

Хаясче бре верно ли имаш програма кой ден кво да яде дребното???  Crazy Joy

Аз закуска правя само събота и неделя  Peace

# 708
Хаясче бре верно ли имаш програма кой ден кво да яде дребното???  Crazy Joy
Аз закуска правя само събота и неделя  Peace

Така не мисля сутрин какво да приготвя и без това гледаме да спим до последно и няма време за моткане. Само като видя кой ден сме и знам какво ще яде  Mr. Green Е, случвало се е да нямам продукти, ама разменям и спасявам положението. А и няма как да я оставя без закуска.
А събота и неделя мъжа ми приготвя закуската  Whistling аз много рядко.

# 709
Здравейте!
Джес, много ми липсваш, а предполагам и на другите  Hug! ...

Абсолютно го мисля същото Hug. Даже вчера, нали беше понеделник, и си викам - трябва да се весне днес, нали е на работа Thinking. Ама то пък от много работа време не ти останало, Вийче Crazy. Все ще те питам: Тези многото пачки какво ги правиш Mr. Green? ooooh!
Джуджи, мога да ти кажа, че много хубаво си се организирала Peace .Аз обаче друго се замислих тая сутрин, щото въобще бях в едно настроение да мисля hahaha. Какво ще гласи мъжа ми за закуска, когато тръгна на работа Whistling......Ама айде да не си развалям настроението отсега Tired

# 710
Хаясче дербното няма ли да го пускаш на ДГ? Там да му готвят  Mr. Green

Пол не го мисли, като му дойде времето ще го измислиш. Иначе тези дни ще направя това:

СОЛЕН ПАЙ

ПРОДУКТИ:
4 ЯЙЦА
1 Ч.Ч. КИСЕЛО МЛЯКО
1 Ч.Л. ХЛЕБНА СОДА
6 С.Л. ОЛИО
15 ПРЕПЪЛНЕНИ С.Л. БРАШНО
1 Ч.Л. СОЛ
150 ГР. СИРЕНЕ
150 ГР. КОЛБАС- СИТНО НАРЯЗАН
1 ВРЪЗКА МАГДАНОЗ
 КИМ, ЧЕРЕН ПИПЕР -  НА ВКУС
ВСИЧКО СЕ РАЗБЪРКВА, ИЗСИПВА СЕ В ДОБРЕ НАМАЗАНА С МАСЛО ТАВА, ОТГОРЕ СЕ НАСТЪРГВА КАШКАВАЛ. ПЕЧЕ СЕ НА УМЕРЕНА ФУРНА.

# 711
  • Бургас
Дзак Mr. Green А бе нещо форумът ми прави номерца Rolling Eyes Като влизам тук, обикновено процедурата е да си щракна на "Нови отговори на моите публикации" и оттам да си разгледам следените теми и ако имам какво да кажа и съм на кеф да го кажа, казвам (пиша сиреч). Ама тази тема що тъй не ми излизаше, че сега сещайки се, ръчно си я издирих и леко прочетох по диагонал (писали сте, писалиии) Crossing Arms

Честито на всеки, на който е имало какво да му се честити  bouquet На прима виста се сещам за новата глава на Рейчо, ама и аз като Полчо май повече с руса главица я харесвам (ми нъл сме от по-русия лагер, затуй ревнуваме Twisted Evil). Не, че и така не й отива и не е пак сладурана, ама русичкото пО ми беше на сърце Rolling Eyes Но ще свикна и с новия изглед Hug

Видях, че и Гудзито се е появила за наносекундичка, че тъкмо скоро си мислех за нея и се чудех какво ли става с таз девойка Laughing

Посмях се с някои нещица (май доста бяха) и ...ха познайте какво ручах преди малко...

Ако щете вярвайте, ама както ви четох с тези добруджанки, така станах и зарязох четенето, бягайки в тръс към кухнята (не че е далеч в тъз гарсониерчица) hahaha Ми приядоха ми се пък, а и обедно време беше, та...дегустирах ги и не са лоши Laughing Направих 15 и омахах 3 за норматив Embarassed Напомнят ми на вкус на едни училищни закуски отпреди 20-тина годинки Laughing Заедно с тях забърках и една измишльотина, за да си оползотворя 3 малки патлаЖанчета - стана вкусно, ама въпреки че стояха посолени 20-30 минути, пак нагарчаха някои парчета newsm78 То вЕрно, че от някакви по-странни за мен сортове бяха (2 бяха бледолилави на бели ивици, а един жълтозеленикав пак на ивици - малки, тънки и дълги), ама все пак дали от тях е било или са направили някаква реакция с другите неща Thinking Пак ще си изям бъркочето, ама не е там работата!

Синеоч беше пуснала един хубав поздрав (първия) - много обичам тази песен Hug Нищо, че с формулата вкусовете ни са различни Twisted Evil

Някой имаше и с моите болежки (едни от многото ми) - 4 дена бях с мигрена и ми идеше да вия - нито хексалгина, нито торбата с лед, нито масажи - нищо не щеше да помага на гадната кеферица #Cussing out Трябва да обменяме опит Laughing

Иначе да споделя, че мина операцията в Токуда и засега (чукам на дърво) всичко е наред, защото въпреки, че байпасите от 1 скочиха на 3 и състоянието на свекъра хич не беше цветущо, бързо го преместиха от реанимацията и днес го изписват, та мъжо е на път да го прибира насам. Мен все още ме е страх и се чудя как така толкова бързо го изписват (в петък следобед беше операцията) - ми то само като си представя шева от шията до слабините, както и тези на крака и ми Sick Дано всичко е наред по пътя насам и тук бързичко да се възстанови, че най-накрая да му отпразнуваме юбилея Praynig

Май още неща щях да пиша, ама ми излязоха от малкия мозък, пък и голям ферман стана Blush Щъ прущавати Crazy

# 712
  • Пловдив
Ееее, bradata, появи се най -сетне!  Hug

# 713
  • Бургас
 newsm56 Миии...

# 714
Поли  Hug Hug
Все ще те питам: Тези многото пачки какво ги правиш Mr. Green? ooooh!
hahaha Кула си строя... само дето матРиала все нещо не стига  Laughing Мойта работа малко от ония дето "за лудо работи - за лудо - не стой" стана. За почит и слава, ама айде  Rolling Eyes

Вени, браво на теб! За св-то де Wink Че ти да не мислиш, че всичко се превежда всеки път - щу бланки съм издирила и "свила"  Whistling Тъй се "краде" занаят  Laughing

bradata, много си бърза! Прехвърли някоя закусчица... гледам останали ти Mr. Green

Еййй , казах ли ви, че онова дивото ирландец ходи из гори и полянки и си бере гъби! После си ги готви и ... ми изправя косата като не се обади  ooooh!

# 715

Мене ако питаш, ама нъл и аз съм руса, та не е мноО достоверно, ти в новата тема сефте се записваш newsm12. Казвам "нова", а то идва ред на следващата Crazy. Егати и писателките сме ама #Crazy hahaha
Всичко ти прочетох bowuu. Посмях се даже на веселият тон Hug.  А сега отивам да положа морно тяло smile3507.

# 716
  • Бургас
Ааа, записвала съм се, ама и аз не помня кога Embarassed ПОчини си малко, пък аз ще кача едни снимчици Wink Те са от последните дни на Пясъчния ни фестивал така наречен и са малко поразпаднали се вече тук-таме статуите, ама не е фатално. Това трябваше да ми е терапията за главобола в един от дните, ама уцелихме чудно време - облачно, духа като невидяло, а до морето още повече, наваля ни и дъжд дори hahaha Голяма разходка му ударихме ooooh! И не само тогава уцелихме. В друг от главоболните ми дни, миУото пак реши да ме води на вечерно/нощна разходка на Дюни (ама сега се замислям колко ми е примерен и загрижен напоследък - пу-пу). Ама нЕма да ви казвам какъв порой ни се изсипа още по пътя натам hahaha Но ние сме упорити и все пак отидохме, а там... малииййй такъв вятър не съм и сънувала - не се чува нищо, ако някой ти говори, а одеалцето ми, дето се загърнах с него, се вееше кат' платно и само снажната ми осанка ме спаси от отвяване hahaha Та поседяхме в колата на отворени врати да влиза свеж въздух, измухахме си грозденцето и айде обратно Mr. Green Вече преди разходка, задължително ще проверявам метеорологичната прогноза поне за няколко часа напред Crossing Arms

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 14:54 от bradata

# 717
Реа, нем да го пускам дребното на ДГ. Живот и здраве догодина.

Пол, той мъж ми приготвя закуската сутрин на дребното, само ме пита какво е ред да прави. Правиш един списък и продукти и мъж ти ще се оправя сам.

Ооооооооо Брадата се появила. Отивам да гледам снимките веднага. Аз бЕх таз с мигренозните болки, ама повярвайте ми никога, ама никога не ме е боляла така глава. Прага ми на болка е висок и рядко се оплаквам, но мъж ми се изплаши, вика ти никога не казваш ако те боли нещо, щом сега виеш така, работата не е добре.

Джес, мноо гадно туй с гъбите. На Вени в рецептата за жулиенчето нали има гъби и аз имам едни манатарки замразени във фризера. Ама не ги сложих в яденето, накарах мъжлето да си ги опече отделно  Mr. Green аз таквоз не пипам и не готвя и не ям. А и манатарките са едни лигави гъби  Sick

# 718
  • Пловдив
Одеве, преди 2-3 часа писах тук и като тръгнах да публикувам, нещо се прецака. Ми не помня вече кво писах, пък  Crossing Arms.

Брадичке, и вие явно сте авантюристи като нас  Grinning. Не ви е скучно Peace.

Джес, ми при тях може да няма отровни, знае ли човек. Щом змиЙ нЕма, може и с гъбите да е същото.

# 719
  • София
Искам да ви напиша нещичко, ама не мога, щото племенницата е пощуряла  Crazy! Като види шезлонга или леглото, направо откача почва да се дере зверски  ooooh!! Голям осил е станала!

Общи условия

Активация на акаунт